Se lige de to.. De råhygger!

Ting som jeg er bange for..

11073383_832325030174534_1158600782_nJeg tror at alle mennesker har et eller andet som de er bange for, eller i hvert fald har noget som gør dem nervøse. Nogle er bange dyr, ånder og ja, nogle er faktisk også bange for balloner, ret sødt faktisk (her hentyder jeg til tossen, Malene sandgaard). Som jer, har jeg også nogle ting som jeg er bange for og de kommer her:

 

1. Jeg er selvfølgelig bange for at nogle af mine nærmeste skulle komme til skade, sådan har alle det.

2. Jeg er bange for ånder, rigtig bange og det er der en helt speciel grund til. Tro det eller ej, men jeg har oplevet noget meget ubehageligt, så ubehageligt at jeg ikke tør at sove med lyset slukket når jeg er alene. Der kommer et indlæg omkring det, for det er virkelig uhyggeligt. Jeg sidder og får kuldegysninger lige nu, puha.

3. Jeg er mega mega mega bange for hvepse og bier, dem kan jeg simpelthen ikke med. Det har jeg fra min mor, hun kan ikke tåle dem og hun har altid spurtet afsted hvis der kom en hveps eller bi i nærheden af hende, og det har smittet af på min tvillingebror og jeg. Seriøst, vi går i panik!!!

4. Jeg skulle til at skrive katte, men dem er jeg ikke bange for – men når de kommer alt for tæt på mig bliver jeg ret nervøs. Det har jeg også fra min mor, hun kan nemlig ikke tåle dem. Men altså… Nogle katte er søde nok….

5. Der er faktisk en “ting” som jeg også er rigtig bange for, men det tør jeg ikke offentliggøre her. Men det går mig virkelig på, også i dagligdagen – specielt efter jeg har fået Villian (ja, jeg er en hønemor).

Hvad er i bange for????

Anna Due

 

I kan forresten deltage i min konkurrence HER, om en kay bojesen’s abe.

kh11

22 kommentarer

 • Tine

  Jeg er også rigtig bange for balloner, eller kan i hvert slet ikke ha at de kommer for tæt på, så når min dreng skal lege med balloner så skal det være på værelset eller langt væk fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er også rigtig bange for balloner, eller kan i hvert slet ikke ha at de kommer for tæt på, så når min dreng skal lege med balloner så skal det være på værelset eller langt væk fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er også rigtig bange for balloner, eller kan i hvert slet ikke ha at de kommer for tæt på, så når min dreng skal lege med balloner så skal det være på værelset eller langt væk fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er også rigtig bange for balloner, eller kan i hvert slet ikke ha at de kommer for tæt på, så når min dreng skal lege med balloner så skal det være på værelset eller langt væk fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anna.
  Jeg troede at min søster og jeg var de eneste i verden der er bange for balloner, det er vi så ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna e

  Jeg er bange for ALLE insekter, jeg begynder at tude hvis de kommer for tæt! Haha

  Og så jeg mega bange for dværge! Ved ikk hvad det er men for total hjertebanken når jeg ser dem! Puha Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg er sygt bange for klovne, jeg kan begynde at tude, hvis jeg ser en!
  Så er jeg bange for ALLE insekter. Edderkopper helt ned i lykkeedderkop størrelsen er jeg også bange for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  jeg er meeeeega bange for klovne til kærestens store underholdning. Han elsker at drille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg er rigtig bange for små rum, især elevatorer 🙁 det påvirker mig så meget i hverdagen, da jeg er afskåret fra steder hvor der ikke er trapper eller hvor der er flere etager, da min søn og hans barnevogn ikke kan komme med rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er jeg faktisk også, den glemte jeg!!!! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg er rigtig bange for små rum, især elevatorer. Det er ikke særlig praktisk med en barnevogn 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  jeg er virkelig bange for edderkopper og det er så slemt at jeg er blevet mobbet med det men min frygt for dem kommer nok af da jeg var lille fik man af vide de var giftige og det har jeg så taget til mig og jeg er bare bange for alle edderkopper nu selv de helt små. Jeg elsker bare din blog Anna er virkelig stor fan af dig og Martin og Vallian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Anna. Jeg deler din frygt for det ukendte, ånder og så videre. Jeg er der ud over utrolig mørkerad, jeg kan ikke være alene når det er mørkt uden at panikke, jeg ved egentlig ikke hvor jeg har det fra.

  Men min værste frygt er nu havet. Der er noget ved det som gør mig urolig og bange, så om sommeren lader jeg alle andre om badningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Jeg er også bange for hvepse og bier. Det kommer af at jeg engang på en ferie skulle løbe ned til nogen vi var afsted med. På vej tilbage til sommerhuset kan jeg mærke at der er noget spidst i min sko. Først tror jeg bare at det var en sten. Men det var en bi. Jeg løber bare vidre. Så begynder det at gøre rigtig rigtig ondt.

  Har også en veninde der er MEGA bange for bier selv dem man næsten ikke kan se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sophia

  Hej Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna.
  Jeg er SKRÆKSLAGEN for 3 ting.
  • Tandlæger
  • Nåle
  • Matematikprøver
  Jeg går i panik og kan risikere at få angstanfald af alle tingene;((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlte

  Jeg er ekstremt bange for at bade i havet i Danmark og går kun til knæene i søerne. Jeg går simpelthen i panik og begynder at ruste og græde hver gang jeg går længere ud end til anklerne ved havet – men i udlandet er der ingenting. Derudover er jeg utrolig bange for fisk, grubler og især krabber.
  Sidst men ikke mindst kan jeg godt lide højder, men er utrolig bange for at falde ned deroppefra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juli

  Jeg er skrækslagne for fugle! Jeg græder panisk hvis de kommer for tæt på! Et problem på strøget eller bare i det hele taget by ferier med dueer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  Jeg er bange for mange ting, og faktisk mange underlige ting. jeg er slf panisk overfor bier og hvepse, og jeg løber bare jeg får øje på en. balloner er så frygtelige, og de skal slet ikke i nærheden af mig, og det værste er hvis man er i tivoli og der kommer et barn med en svingene ballon. men min største frygt er MARIEHØNS! jeg kan slet ikke forklare hvor mange jeg er for dem, jeg kan slet ikke styre den angst der opstår, og jeg begynder at græde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Jeg er bange for: edderkopper, slanger, krokodiler, og meget andet
  KH Tulle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja G.

  Jeg Ikke rigtig bange for noget!
  Andet end to ting:
  1. Min nære mennesker kommer til skade!
  2. At jeg bliver et dårligt menneske og går og er sur over ting der ikke er det vær!
  ~Maja G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er bage for måger begrund af der en gang ville en hakke mig i hovedt det var så pinligt for det var på en bro så løb ind på land og gemte mig bag en gamle dame min far og søster og hendes ven stod bare og grinte
  Så PINLIGT

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige de to.. De råhygger!