Cutiepie, han er så skøn altså..

Jeg tror på ånder, for jeg har selv oplevet det..

IMG_0200Jeg lavede her den anden dag et indlæg om ting som jeg er bange for. I indlægget nævnte jeg blandt andet, at jeg er bange for ånder (læs det her). Jeg ved ikke med jer, men jeg tror altså på at de findes. Faktisk er det ikke noget jeg tror, men noget jeg ved – for jeg har set det med mine egne øjne. Det jeg vil til at skrive om nu er sandt, jeg så noget.. og det gjorde at jeg ikke kunne sove alene i et par år. Hvis jeg var tvunget til at sove alene, skulle alt lys være tændt og døren til mit soveværelse skulle være åben. Det hele startede med den populære “leg” ånden i glasset. Mine veninder bildte mig ind, at der sad en ånd på mit skab og kiggede på mig hver aften. Vi gik i 5 klasse, så jeg var ret naiv og troede selvfølgelig på det de sagde var sandt. Det gjorde mig vildt bange, og jeg sov inde hos min far i  3-4 uger! Det var heldigvis kun noget hun fandt på, det indrømmede hun et godt stykke tid efter! Men jeg har faktisk altid kunnet mærke noget inde på det værelse, altid. Min mor har altid sagt til mig at der intet var, men det var der altså. Da jeg flyttede til sjælland, fortalte min storebror mig at de også altid har kunnet mærke et eller andet på værelset og ude på gangen. WHAT?! tak for det. Men ja ja, det var faktisk ikke den historie jeg ville fortælle, den rigtige kommer her:

Min familie og jeg havde lejet et sommerhus nær Aarhus da jeg var omkring 14 år gammel. På billederne så sommerhuset super lækkert ud, men vi blev godt nok overraskede da vi var nået frem til huset. Aldrig i mit liv har jeg set et hus der var så snusket og så beskidt. Lågen ind til haven var fyldt med rust og de har i hvert fald ikke slået græsset indenfor de sidste 3 uger, er du vimmer, det gik næsten helt op til vores knæ. Vi var vildt skuffede og det bliver værre endnu. Da vi åbnede døren ind til huset var der beskidt over det hele, seriøst hele spabadet var fyldt med edderkopper og spindelvæv. Det var simpelthen så klamt! Derudover virkede fjernsynet ikke, så vi ringede ind og klagede over det hele. Det fik vi ikke så meget ud af, så vi prøvede jo bare at få det bedste ud af det (terrassen var forresten også tæt på at være rådden). Min eks kæreste og jeg fik et okay stort værelse, så det var fint nok. Men om natten var der underlige lyde og der skete nogle mærkelige ting. Min tvillingebror kom ind til os en aften med sin mobil, og viste os et billede som han havde taget inde på sit værelse. På billedet var der slørrede hvide prikker over det hele, ret underligt! ( Er det ikke det man kalder energier? altså ånder? ) Anyways, min daværende kæreste og jeg havde lagt os i seng, vi begyndte at skændes over et eller andet som jeg ikke husker (lyset var slukket). Pludselig ser jeg noget ovre i det ene hjørne som starter nedefra og “rejser” sig op, en skikkelse, en person, men “personen” var mørkeblå agtig. Det er svært at forklare, men jeg ved hvad jeg så. Skikkelsen kom tættere og tættere på, og da den var helt oppe i mit ansigt råbte jeg ” TÆND LYSET, TÆND LYSET”!. Min daværende kæreste fik tændt lyset og sagde som det første “Jeg så det godt”. Da han sagde det stortudede jeg og løb ind til mine forældre. Jeg får kuldegysninger bare ved at skrive det her, for det var SÅ uvirkeligt og SÅ uhyggeligt. Vi blev ikke ugen ud, vi ville bare hjem. Da vi kom hjem fik vi at vide at manden som ejede sommerhuset næsten lige var død. Men om han var død i huset – vides ikke. Men det så ud som det gjorde på grund af hans kone, som var for gammel til at gøre det i stand.
Mon det var den gamle mand, som var trætte af os og prøvede at skræmme os væk?? Der er mange som sikkert ikke tror på det her, men det passer.. Min eks kæreste havde altid gjort nar af mig på grund af at jeg tror på det fis. Men da han sagde “Jeg så det godt”, må den jo have været god nok. Han har aldrig troet på sådan noget, men det ændrede sig vist der.

Jeg elsker gyserhistorier, specielt de ægte. Men det er nok også fordi at jeg tror så meget på det. Hvis i har oplevet noget uhyggeligt, så skriv gerne jeres historier. Hvis der kommer en masse scary historier, laver jeg et indlæg med nogle af jeres!

kh11

156 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Anna 🙂
  Det lyder vildt uhyggeligt. Jeg tror også på ånder men har aldrig set nogen. Men jeg er sikker på at de er her.
  Kan godt forstå at du blev bange den aften, jeg var løbet skrigende ind til mine forældre hvis det havde været mig…
  Knus Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  jeg var engang alene hjemme hos min veninde, hun havde fortalt om, at se altså havde et spøgelse boende, men jeg troede ikke rigtig på det. Da jeg kommer hjem fra en kort tur, hvor jeg fik luftet hendes hunde og sat dem ind i bur, så lægger jeg mig på sofaen. Der kommer nogle lyde oppe ovenpå, som om der er nogle der går deroppe, men det tænker jeg ikke videre over. 10 minutter senere begynder trommesættet, der står ovenpå at spille. Hvilket ikke bare kunne være vinden.. Efter dette lukkede og låste huset og blev der ikke et minut mere! Det var SÅ klamt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej Anna.
  Jeg sad engang og spillede derhjemme hos min mor med nogle andre. Pludselig blev musikken ret højt uden nogle havde pillet ved anlægget, og senere da jeg skulle til at i seng så jeg en der spejlede sig i mit spejl med en mørkeblå kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Hej Anna 🙂

  Jeg har oplevet mange ting, med hensyn til ånder!! Jeg vil ikke fortælle dem allesammen, men den mest skræmmende!

  Vi havde lige spist aftensmad, og vi besluttede os for at se en film. Et godt stykke inde i filmen, kunne jeg se en person der stod udenfor vinduet. Først troede jeg, at det var en af min mors kærestes venner, så jeg ingorede det. Min mors kæreste kigger ud gennem vinduet, og siger “Hvem i alverden er det!”. Han løber udenfor, men jeg skyggen går væk fra vinduet, altså lige ud, men man kunne ikke se den gå forbi det andet vindue ved siden af… Den var simpelhent forsvundet, helt væk.. Det gyser mig stadig ved tanken om det, og det nu 5-6 år siden. Er 14 nu!! Du må godt skrive mit navn:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har faktisk selv oplevet flere historier, 2 jeg har set med egne øjne og en min mor har fortalt hun har set.

  1. Jeg har ikke været ret gammel. Jeg lå i min seng og jeg hørte altid kassettebånd jeg havde fået af min far – altid Shubidua. Men da min mor havde sagt godnat og lyset blev slukket dukkede en mand op ved siden af min afspiller. Jeg kunne ikke se en hel krop, men nærmere fra navlen og op. Han stod og sang med på den sang jeg hørte. Jeg blev bange og kaldte på min mor, som straks kom. Da lyset blev tændt var manden væk.

  2. Min egen historie. Jeg havde været i skole og kom hjem efter en kort dag. Mine forældre og søskende var ikke kommet hjem endnu. Jeg har været omkring 13 år gammel. Da jeg havde låst fordøren op gjorde jeg som vanligt – tog skoene af, satte tasken og gik ind i stuen. Men da jeg stod i døren ind til stuen og kiggede hen mod vinduet ud mod vejen stod der en høj mand. Eller nærmere en skygge af en høj mand. Han havde en lang frakke på og en hat. Han vendte sig om og kiggede mod mig, men der var ikke noget ansigt. 2 sekunder efter kom min hund løbende for at hilse, jeg kiggede ned i 1 sekund, og da jeg kiggede op igen var manden væk. Jeg har ikke set ham siden, men har fået at vide af naboer at manden der boede her før os havde begået selvmord i vores stue. Klamt alligevel!

  3. Min mors historie. Hun sad i stuen alene en aften. Min storebror, lillebror og jeg lå i vores senge – var ikke så gamle igen. Min lillebror havde været 1,5, jeg selv 2,5 og min storebror 3,5 år gammel. Min mor sad i lænestolen og derfra kunne man se døren hen til stuen. Hun så fjernsyn, men ud af øjenkrogen kunne hun se en lille dreng kravle forbi døren. Hun undrede sig, for hun havde jo puttet os alle sammen, men tænkte det nok var katten vi havde. Kort tid efter så hun den samme skikkelse kravle hurtigt tilbage hvor den kom fra. Hun sagde der ikke gik mange minutter før hun hørte en lav latter komme fra gangen af. Først troede hun det var en af os der var vågnet og var ude på spilopper. Men min mor blev bange da hun så at vi alle sammen lå fint og sov i vores senge.

  Det var lidt om mine erfaringer jeg har med ånder – så jeg tror bestemt også på det! Jeg tror klart der er mere mellem himmel og jord end man lige kan regne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineAmalie

  Uha ubehageligt! Jeg tror også på det og det findes!
  Jeg har heldigvis ikke oplevet noget ubehageligt men jeg har set skikkelser flere gange. Så sent som for en uge siden gik der en skikkelse gennem gangen da jeg var alene hjemme. Når min udlejer ikke er hjemme kan jeg mærke der er nogen i hans stue og jeg bliver nød til at lukke døren.
  Jeg passede en dag min kusines datter da hun var 1 1/2 år gammel og vi sad og legede på hendes værelse, jeg kigger ud i gangen og idet jeg gør det går der en grå dame forbi. Min kusines datter peger ud i gangen og siger bare “hvem’ det?” Og hun kigger på mig og spørger igen hvem det er. Lidt ubehageligt og da mim kusines kom hjem og fortalte det sagde hun at hun har set samme skikkelse en gang før

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har oplevet det en del gange. Første gang var efter min morfars død. Ca 3 år efter hans død begyndte her at ske underlige ting. Det hele startede med jeg var alene hjemme, jeg ser ånderne vender tilbage og i fjernsynet bliver det sagt “døren åbner” og i samme øjeblik åbner min dør jeg lukker den selvom jeg er bange og her bliver koldt omkring mig. Gardinerne begynder blafre. Jeg tager min dyne på og mærker noget røre min ene skulder. Jeg begynder at sove inde hos min mor. Lidt efter står døren til hendes soveværelse åben hvorinde jeg ligger. Vi har en kommode og pludselig ser jeg en skygge passere og den ene ud af 2 badeværelses døre åbner (døren knirker) og jeg var helt alene hjemme også denne gang. Har også oplevet et ur falde ned fra mikroovnen hvor jeg lagde det på lodret på siden af den, jeg høre noget falde ned, går ud og kigger, og så ligger det vandret lige foran. Poser der blafre, skridt, hvisken i ørene og brevsprække der åbner imens jeg taler til min bror og tjekker med det samme, der er ingen da jeg åbner døren..
  Nu sover jeg med lys tændt når jeg er alene. Selv 6 år efter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna. Jeg tror på dig fordi jeg har selv oplevet noget i den stil. Det var ca. 3 år siden hvor mig og mine forældre boede i et stort hus, der var jeg 9 år jeg lå i min seng oven på og kunne ikke sove hvor jeg så kan høre fod spor ude i gange, men jeg troede bare at det var min mir der kom og skulle se om jeg sov, men da fodsporene kom nærmere kunne jeg høre at det ikke var min mor, fodsporene stoppede og jeg var lige ved at falde i søvn da jeg høre en knirkende lyd jeg kiggede over på min dør, der ser jeg at min dør åbnes jeg bliver glad da jeg tror det er min mor men da døren åbner helt opdager jeg at det ikke er min mor men en mørk skikkelse som tilhørte en mand. Jeg blev bange og løb nede under til min mor som ikke troede på mig. Men et par dage efter oplevet min papfar noget. Min papfar var elene i huset og han høre en lyd komme fra wc’et som om en parfume flaske blev sat ned på et sten gulv og han beslytter sig for at gå ud på wc’et og se om der var nogen det hvar der ikke men min mor’s parfume stod på gulvet og ude på wc’et duftede der af den parfume der stid på gulvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Anna.
  Jeg er også rigtig bange for ånder, så jeg syntes lige du skal have min historie. For to at siden da jeg var 10 år sad min tante og jeg og tegnede. Imens snakkede vi om programmet “Ånderne vender tilbage” som jeg havde set et afsnit af. Jeg kan dog ikke huske hvordan jeg fandt programmet, men det er også ligemeget 😉 Jeg havde en gynge på mit værelse og da jeg vendte mig om så jeg gyngen gynge frem og tilbage. Min tante (som er voksen) og jeg blev virkelig bange. Vi har efter den uhyggelige oplevelse snakket om at det ikke kan være vinden fra et åbent vindue, da det var min lillesøsters fødselsdag i September. Siden har min tante og jeg været MEGET bange for ånder. Man tror også lidt mere på det når man er to der har set det. Jeg håber du kan bruge min historie til noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NB

  Hej Anna❤️ pisse uhyggelig historie/fortælling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna
  Jeg er selv en der tror og har oplevet lidt for mange ting der var uforklarlige. Jeg vil nok ikke kalde dette en gyser historie men den er ægte og jeg vil altid huske den nat.

  Det startede da jeg var 10 år da min farmor kom til mig og fortaltr hun var død, ( jeg vidste intet ) min farfar ringede til mine forældre og jeg løb ned og sagde “farmor er død” mine forældre har fortalt jeg gloede skærmt og ked af det på dem. Kan huske så tydeligt at de sagde til mig “hvor ved du det fra, men ja farmor er død skat, vil du ned til farfar”
  Vi tog alle der ned og jeg sagde til min farfar hun var så smuk og havde været og sige farvel til mig.
  Efter et par år blev min faster dræbt af hendes eks kæreste , hendes datter min kusine blev låst nede i kælderen af stedfaren, han havde åbnet gassen da politiet sagde det var hans mening af futte det hele af. Han sprang ud foran et tog på herlev station. Og på den måde fandt de min faster tævet og kvalt ihjel ( hårdt skrevet men sandt)
  Igen den nat hun blev drabt ringede hun og råbte om hjælp men med andre sætninger som hvordan der laves steg.
  Men jeg havde en veninde på besøg som skulle sove der, kl. 01.56 vågner jeg med et brag af en kvinde stemme der råber. Jeg løber ind til mine forældre og siger der er en kvinde der skriger. Jeg får af vide jeg skal gå i seng og det gør jeg. Kl. 4 ringer min farfar og siger politiet står nede ved ham og at mine forældre skal komme med det samme da dette er forfærdelig besked.
  Jeg stopper min mor og siger “mor lotte er dræbt af martin(hendes mand)
  Min mor siger nej skat vi kommer om lidt.
  Min mor ringer og siger at jeg går ikke ud af døren eller stiller mig ved vinduet for ekstra bladet står der. Da lotte er dræbt af martin. Min mor virkede chokerede over jeg vidste disse ting før andre.
  Jeg ved ikke selv hvorfor jeg oplever dette. Men 1/2 år senere får min far en blodprop og her begyndte tingene rigtig.

  Jeg vågner om natten med følelsen om der står en og kigger på mig (har du selv sikker prøvet) jeg åbner øjne kigger rundt og rejser mig med et sæt. For ende af senge står min faster lys levende foran mig jeg begynder at stor tude og min mor vågner lotte min faster bliver der men min mor ser intet men kan mærke koldt luft og duft af lotte. Jeg siger til hende at far er indlagt og hun siger “rolig han klarer den jeg passer på ham, min elskede storebror ” hum var noget af det smukkeste jeg har set ever jeg glemmer aldrig den nat folk tror den er løgn men de kan intet sige når det ikke var dem der oplevede den.

  Selv den dag i dag oplever jeg stadig disse ting, duften af personer, tvet der tænder og slukker . lyset der tændes og slukkes.

  Der er mere himmel og jord.
  Og jeg ser stadig min faster efter 10 år viser hun siger stadig og der kan mærkes en kold men varm hånd på min skuldre og stadig duften af hende 🙂

  Med venlig hilsen camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna jeg har også prøvet sådan noget ligne. Det hele startede med at da jeg var 9/10 år gammel legede jeg med Barbie dukker, med min bedste veninde. Og hun havde sovet hos mig så derfor lå der en madras på gulvet. Og på madrassen lå en fjernbetjening til mit fjernsyn og fjernsynet var slukket, men det var ikke det men, da vi sidder og leger tænder mit fjernsyn også slukker det igen. jeg hørte min fjernbetjening sige den der lyd når man tænder og slukker det. Også løb min veninde og jeg neden under fordi vi blev forskrækket. Men ikke mindst med det. Da vi går op igen står der en Barbie bil vi havde sat på midten af mit skrive bord. Også sætter vi os og leger videre men……… Da jeg skal til at tage billen falder den ned med den side hvor at man skal trække i den for at få den. Det var så skræmmende. Også ville vi lægge os til at sove efter 2 timer men da vi hade lagt os til at sove lukker jeg mine øjne og efter 2 minutter åbner jeg dem og ser en pige! Det var så skræmmende at jeg tissede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Først skal det lige siges at mine forældre er skilt, og dengang det skete boede jeg hjemme hos min far ( nu bor jeg dog sammen med min kæreste og vores barn )

  Nå men det startede med at jeg sad inde i stuen på pc’en mens min far og lillebror skulle læse inde på hans værelse ( lektier ) døren var lukket ind til hans værelse, og fra stuen skulle man igennem køkkenet for at komme hen til værelset.
  Jeg sad bare i min egen verden da min lillebror pludselig kommer ind i stuen og spørger om det er mig der fløjter, hvorefter jeg siger Øhh nej ?? Og så går han ind på værelset igen, lige pludselig kommer min far løbende ind i stuen ( for at se om jeg lyver ) og spørger om jeg tager pis på dem, og svarer irriteret NEJ lad mig nu være altså ! Nå men han går ind igen. De kan så åbenbart høre det igen, og vælger så at komme ind og forklare mig at de har hørt en dame stemme fløjte en bestemt ( glad ) melodi flere gange nu :worried:
  Efter det har det været et par andre ting.
  Bla, – har jeg hørt musik hvor mit anlæg pludselig bliver slukket, og så tændt igen.
  – Min lillebror har hørt en gå med højhælede sko inde i stuen og ud i køkkenet mod hans værelse, hvorefter det lige pludselig stoppede ( midt om natten.. Ja han var rædselsslagen.
  Og en del andre ting. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Jensen

  Jeg har engang været med nogen veninder i vires skoles kælder og så så vi blod på gulvet men da vi så tændte lyset var der Intet den gentagelse gjorde vi igen og igen og det var altså rimelig mærkeligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tror også fuldt ud på ånder da både min familie og jeg har oplevet mange ting og oplever det stadigvæk. Har også døjet med at sove alene altid, har altid skulle have døren til at stå åben og lys tændt. Det er så blevet bedre nu 🙂

  Tror aldrig man glemmer de ting man oplever, og jeg har oplevet en del efterhånden, men denne her har sat sig fast: Jeg var omkring 10-11 år, hvor jeg var på mit værelse. Jeg havde tanken hver evig eneste aften at jeg skulle falde i søvn før kl. 21, ellers vil der ske noget (spørg ikke hvorfor jeg havde den tanke).. Der var så en aften, hvor jeg ikke faldt i søvn og lå søvnløs. Pludselig hører jeg en masse trin fra gangen, og råber om det er min mor. Lige pludselig kommer der en bondedreng trampende ind på værelset og står og kigger på mig. Jeg tager dynen foran mit hoved og siger: “Gå nu væk, gå nu væk” Jeg er skrækslagen for at tage dynen ned, men da jeg gør det, er han væk. Dem som ikke tror på ånder tænker nok det er en løgnhistorie, men det er skam sandt og vil da ikke sidde og bruge min tid på at skrive så langt et indlæg, hvis det var løgn 🙂

  Har mange flere historier og oplever stadig lidt i ny og næ, men det skræmmer mig ikke som sådan mere da jeg har lært at leve med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine jensen

  Puha jeg har selv oplevet mange ting i mine forældres hus.

  1. Min veninde og jeg var alene hjemme og vi havde hygget med slik og film hele aften, og vi faldt til sidst i søvn. Jeg vågner ved min veninde rusker i mig og græder og siger der var en der tog i håndtaget til døren og åbnede og lukkede. Jeg så det ikke selv.

  2. Mine to veninder og jeg skulle sove alene hjemme ved mig, og vi bestemte os for at sove i mine forældres seng så vi alle sammen kunne ligge sammen.
  Om morgen skulle min veninde ud og tisse, da hun åbner døren står hun helt stille og ser virkelig bange ud. ( op til soveværelset er der en lille trappe medtre trin og på væggen hhænger der billeder af min storebror og jeg) Hun siger så vi skal komme og kigge, for enden af trappen lå der et billede med fotoet ned mod gulvet. Da vi tog det var ddet et bilbillede af mig, og glasset manglede, der var ingen splinter fra det skulle være gået i stykker, vi har aldrig fundet glasset.

  3. Jeg var alene hjemme og min eks kæreste skulle komme og sove, så jeg bestemte mig for at gå i køkknet og lave pandekager som vi kunne hygge os med. Da jeg står i køkkenet kunne jeg høre en mærkelig lyd inde fra stuen. Jeg går inde og kigger men der er ikke noget, i det jeg tager det første skridt ud i gangen falder der en bog ned fra min mors bog reol lige ved side af mig ( min mor læser meget) da jeg tager den op for at se hvad det var for en hed den nattens dæmoner. Jeg var SÅ bange!

  4. Jeg var i bad (det skal lige siges at vi ikke kan åbne noget vindue på badeværelset) , jeg står og tørrer mig, og i mens jeg kigger i spejlet kan jeg se bade forhænget står og blaffer, puuuha.

  5. Igen var min veninde og jeg alene hjemme, vi sad på mit værelse og hørte musik hvor hun siger hun skal ud og tisse, jeg sidder stadig og hører musik i det hun kommer tilbage mega skræmt og med tårer i øjnene og spørger hvorfor jeg gjorde det. Spurgte hvad hun snakkede om og hun siger at der var en der bankede på væggen til toilettet (trappen med til kælderen er mod den væg der går ind til gæste toilettet.). Og det var altså ikke mig der havde banket!

  Min mor siger at der ingenting er, men min stedfar siger han har set en skikkelse gå igennem stuen.
  Jeg tror også på ånder, så kan folk sige hvad de vil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna . Da jeg var 9 år opdaget jeg noget ligene. mig og min forældre og mine 2 ældre søskende flytede i et stort hus hvor jeg som den eneste havde værelse oven på jeg tror at klokken har været omkring 23:00 da jeg lå oppe på mit værelse og kunne ikke sove da jeg høre fodtrind ude på trappen jeg blev bange for jeg viste at de andre sov da fodtrindene kom nærmer min dør lukkede jeg mine øjne jeg kunne høre min dør blev åbnet og fodtrind kom over til min seng jeg var meget bange men fik taget mig nok samme til at åbne min øjne. Da jeg åbnede mine øjme så jeg en hvis skikkelse hænge ned over mit ansig jeg bliv rigtig bange og klæmte mine øjne sammen og åbnede dem ikke igen næste dag fortalte jeg min søster hvad der var sket og hun fortalte mig at hun også havet oplevet noget men ikke tur at sige det til mor. De næste mange nætter sov jeg nede hos min søster hvor en af nætterne blev vi vækket at en høj lyd det kom ude fra gangen min søster kiggede ud i gange for at se om det bare var vores hund eller noget men da hun kom ind igen opdaget vi at vores hund lå under hendes seng og vi her alene hjemme vi blev meget bange og pludselig stid der en skikkelse i døren som lignede den der jeg også haved set. Næste dag da hvores forældre kom hjem fortalt vi det til Dem. Min papfar fortalt at han også engan haved oplevet noget hvor han lå og sov hvor han kunne høre, noget ude på toiletted, hvor han så gik der ud duftede der af min mor parfume og flakonen lå nede på gulvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  jeg har selv mærket det på egen krop, samt min familie har mærket det. Mit barndomshjem var hjemsøgt, som man kalder det. Vi havde ofte familien på besøg og pludseligt kunne vi høre en løbe hen ad en lang gang ovenpå, men mine forældre troede at det var min storebror og fætter der ikke var gået i seng, men nej… De sov som en sten og det var ikke bare rævesøvn. Min mor følte at en stor og kiggede på hende om natten og det samme synes min storebror. Når en dreng på 5-6 år, kommer hen til sin far og siger, at det står en mand og kigger på mig om natten, så kan man kun tage det seriøst. Det er uhyggeligt og klamt. Jeg har mærket det på egen krop ved at jeg er blevet puffet til, mens jeg sad på gulvet. Vi fik en klavouriant ud, han sagde at der var en gammel mand der døde i huset, der følte sig truet af os kvinder. Den mand der døde skød efter kvinder og fremmende der nærmede sig hans gård/ejendom, derfor ville han jagte os ud, og det lykkedes ham også at gøre det. Efterfølgende har huset været til salg 6-7 gange, da manden stadig er der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Anna!

  Jeg tror på dig, vi bor i et hus fra 1912 og om aftnen når jeg skal ind på mit værelse kan jeg se en skikkelse stå foran døren. Og i mine forældres soveværelse har de et skab med spejl på det fylder hele ende vægen og når min far ligger i sengen kanal han skimte en skikkelse der står i døren ved siden af hans seng. Og oven på har vi en lang gang og når vi sidder neden under kan der tit høres fodtrin oven på. Vi har haft en clairvoyant ude for nogle år siden, og hun kunne mærke negativitet og hun kunne så fortælle os at det var en lille dame (hende min far og jeg kunne se) og så to mænd der var oven på. Vi har ikke fortalt hende om at vi kunne mærke noget eller se nogle. Og min far gik så ind nogle dage efter og fandt et billede frem fra da huset blev opført og der står de 3 personer på som hun har beskrevet til punkt og prikke. Og dette billede er ikke på nettet og hun har aldrig set dette billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Har selv oplevet noget der kan minde om det, dig er det noget min mor har fortalt, da jeg var 4/5 på det tidspunkt.
  Anyways, vi havde lejet et sommerhus i Århus, og det lå lige klods op af en kirkegård. Men en aften havde min onkel gået rundt og pustet alle lysene ud, men morgenen efter, var et af dem tændt igen.
  Senere hen var der nogle andre der havde lejet huset, og hun havde set ånden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Jeg oplevede en gang for 6 år siden. Jeg var alene hjemme havde dagen før fået aflivet min hund og min hest blev kørt ned og døde. Det var mørkt udenfor. Jeg sad i stuen og så tv.. vi havde dengang en lampe ved siden af tv.et som var en eneste der var tændt lige pludselig er der bare mørkt og tv.et er slukket. Jeg farer op og få tændt noget andet lys og opdager at stikkontakten er revet ud. Virkelig skræmmende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hej Anna jeg har prøvet noget lidt lignende.
  Jeg bor på en gammel gård hvor der er 3 mennesker som er døde.
  Det hele startede på mit gamle værelse. Mine ting rykket sig og røg ned hele tiden. Jeg tænkte ikke så meget på det ind til en nat hvor jeg ikke kunne sove. Jeg kage og kiggede ud af døren da jeg lige pludselig kan se et hvidligt ansigt og 2 mørke øjne som stiger på mig. Personen kom nærmer og nærmer på mig. Jeg skyndte mig at tænde lyset og løbe ind til min far og mor. Så nu tør jeg ikke gå op oven på mere vis der er mørk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Anna. Jeg har også oplevet et par ting.

  En af gangene skulle jeg til at gå i skole. det var en mørk morgen, og jeg var alene hjemme.
  Da jeg havde taget overtøj på begyndte min hund at knurre og gø helt vildt af noget inde i min anden stue, og jeg kunne høre min fars guitar begyndte at spille, for derefter at vælte. Jeg løb ud af døren og gik til skole med tårer i øjnene.

  Den anden ting jeg har oplevet er, at jeg sad og så tv, og vasen i stuen, som stod på en vindueskarm (vinduet lukket) pludselig bare sprang i flere stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca E

  Jeg sov en gang hos min kusine og vi var under 10 år.
  Da det blev aften lagde vi os under dynen for at sove, pludselig hørte vi nogen trin på trappen (alle sov så der var ingen oppe) og hendes hund begyndte at gø. Da der ikke var nogen lyd mere ved trapperne tændte hendes fjernsyn og var inde på det spil vi havde spillet tidligere, spillet startede og der blev spillet.
  Det slukkede heldigvis igen og vi gemte os under dynerne for vi var mega bange vi fik ikke sovet meget den nat.

  Siden dengang har jeg truet på ånder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rubyna

  Jeg har også oplevet med ånder det er jeg stadigvæk nu …Nu som jeg boe mit lejligheden er da ånde jeg kan høre altid der nogen der går man kan også hører døren låser op eller lukket min kæresten kan også hører jeg kan simpelt ikke Være op mit lejligheden man jeg kan Heller ikke sover hjem hos min mor fordi vi har lille barne det er ikke godt boe den lejlighed med lille barne man kommunen sagde vi skal nødt til boe der fordi det tro ikke på ånder de tro jeg er syge og de sagde jeg skal til mit egen læge. .. hilsen Rubyna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  du må gerne få min historie.

  For 2 1/2 år siden boede min Mand og jeg med vores lille datter fra hun var ny til halvandet i et lejet meget gammelt hus. Jeg mærkede noget lige fra starten, følte mig overvåget og fik kuldegysninger lige meget hvor varmt det var. Da vores datter kom til begyndte hendes legetøj at gå amok om natten alt med lyde spillede og buuede og sang. I starten troede vi det bare var hunden der kom til at træde på det eller lå der. En nat da jeg sku ned og varme en flaske gik jeg forbi hendes legehjørne og pludselig gik alt legetøj amok på en gang og ingen var i nærheden af det. Blev sindssyg ræd og fremover var der altid lys nedenunder om natten. Min datter blev panisk hvis jeg lige gik ud af et rum hvor hun feks sad i gåvogn eller lå i kravlegård, kun derhjemme. Hunden begyndte at blive tosset og rendte mig i hælene konstant.

  Men dagen hvor det hele kulminerede var en middag hvor jeg lige havde lagt min datter til at hvile ovenpå og jeg gik nedenunder og ordnede ting. Jeg havde altid babyalarm på. Pludselig lød der trampen i gulvet over mig kunne både høre det nedenunder og i babyalarmen og så skreg min datter for fulde drøn. Jeg sprang op af trappen og forsøgte at trøste. Dag jeg skiftede hende havde hun 4 store fede kradsmærker hen over maven. Hun havde body på og aner ikk hvordan de er kommet der.

  Derefter sov hun aldrig alene heller ikke om natten, hvor hun ofte vågnede og stirrede ind i hendes værelse og ikke ville sove.

  Da jeg en dag et stykke tid efter stod og voksede op så en skikkelse på væggen der ikke ændrede sig selvom jeg gik ind foran sollyset og hoppede tog jeg min datter under armen og løb ned til genboen rystende og bange. Der blev vi enige om at få fat i en clairvoyant og han kom og hjælp en ældre dame videre som havde boet ved siden af og han ku endda hendes navn, næsten. Og det bedste af det hele. Damen HADEDE børn.

  Det blev lidt langt men det var min historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Lyder godt nok uhyggeligt, det du har oplevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er ikke den eneste, der tror på det!

  En aften sad jeg nede på mit værelse og rodede rundt med noget på min computer.
  Pludselig føles det som om der er nogen der rører ved mig til venstre på mit baghoved. Jeg får selvfølgelig et chok og vender mig om og der er intet.
  Senere samme aften, da jeg havde lukket min computer og pakket den væk, tænder den så. Og den ligger på mit bord uden strømtilførsel og lukket helt ned. Det var så uhyggeligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna det er godt nok ikke mig der har oplevet det, det er min mor. Historien kommer her. Min mor var over hos hendes veninde Ann og spille kort sammen med en anden veninde. Og det boede en ånd der i huset og det vidste Ann godt, men det gjore min mor ikke. Min begynder at fryse rigtig meget midt i spillet og låner en tyk trøje (det var midt om sommeren) men min skulle på wc. Hun går op ad trappen og begynder at fryse endu mere og føler at hun kan mærker at der er nogen der holder øje med hende. Hun blir færdig og går ned af trappen, i det der er noget der siger til hende at hun skal holde fast og i det samme bliver hun skubbet ned af fjere trin på trappen. Hun får det is koldt og får kalme. Hun løber ind til Ann og hende den anden og siger hvad der er sket da Anna siger: var det, det fjere trin du blev skubbet ned af, ja siger min mor? Det er det trin hun skubber alle ned af. Alle spøger min mor og er det en dame.. Jaja siger Ann jeg kalder hende kravinden fordi at hun skubber når hun bliver sur. Min mor blev vildt bange og skynder sig ud i bilen og køre hjem og hun er stadig bange for at tænke over det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  synes selv at jeg tit ser skikkelser bevæge sig hjemme hos mig. Jeg vil gerne tro på at det er rigtigt det jeg ser, men jeg kan ikke få mig selv til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anna
  Engang for to år siden døde min far og efter det har der været noget mærkeligt ved vores hus trappen knirker vi har et alarm system som kun min far vidste noget om og dag begyndte der bare at pive som om vores garage gik op men det gøre den ikke der er også sommetider hvor jeg kan se en skikkelse af min far jeg tror også på det men her hjemme bliver jeg ikke skræmt fordi det min far der gøre eller det tror jeg det kan også være noget andet det har nemlig for lang tid siden lagt et gammelt mejeri hvor jeg bor men jeg kan virkelig godt lide din blog så bare bliv ved med det
  kærlig hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna, jeg tror fuldt ud på dig!

  Jeg har igennem hele mit liv, kun boet 1 sted hvor der ikke var åndelig aktivitet! Jeg bliver hunderad bare ved tanken om at de faktisk findes!

  Jeg har ikke kun 1 historie men flere 100 historier. Jeg vælger bare at skrive en.

  Det var forrige sommer, jeg var næsten lige flyttet op til min mor i Nordsjælland, min kæreste sq komme og sove, men da alle i huset var gået i seng hørte vi denne her musik spille inde fra stuen – det skal lige siges vi havde ikke noget anlæg eller radio der kunne være skyld i det. Det viste sig at være et musik spil på min lille søsteres SLUKKEDE mobil som lå og spillede, og som i sikkert kender så er der denne speciale musik lyd i gyser film. Det var seriøst den helt samme lys… Jeg slettede det spil fra mobilen, slukkede den igen og mobilen blev ved og ved med at spille den her skide lyd jeg blev så bange at jeg ikke turde sove!

  2)
  Det var et par år efter min morfars død, og juleaften den dag jeg savner ham allermest, jeg var ikke særlig gammel, og i kende sikkert det med at ønske at se en person for aller sidste gang… :-S jeg ønskede altså at jeg ville se min elskede morfar igen, og da jeg ønskede sad jeg og stirret ind i vinduet, da jeg havde ønsket ser jeg hele min morfar fra top til tå, i fuld person stå der næsten som i levende live i vinduet! Fra den dag ønsker jeg aldrig sådan noget igen! Selvom det selvfølgelig var dejligt at “se” ham igen men også skræmmende at det kan lade sig gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tror altså også på det uvirkelige eftersom jeg også selv har set det!

  Min søster tog en aften et selfie af hende selv og gik derefter på toilettet for at tisse, imens kigger hun billederne igennem på telefonen og får pludselig set en skaldet mand stå bag ved hende med en slags dolk i hånden ind mod hendes hals! Dette er virkelig skræmmende og vi har stadig billedet på hendes telefon og det er så tydeligt. Vi gik en smule i panik og prøvede så en til gang og tag samme billedet i samme position men der er ingenting . Det er ihvertfald første gang jeg har oplevet et spørgelse der kan lide og tag selfies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej Anna
  Det er min veninde som har oplevet det her:
  De boede et sted tæt på fårup sommerland, de sad ved deres spise bord og var ved at få aftensmad, de begynder så at snakke om en sang som hendes mor ikke kunne huske hvad hed men hun kunne godt teksten, da hun så begynder at synge lidt ad den starter sangen på deres computer som er lukket ned og er helt slukket.

  Historien passer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kære Anna. Har selv prøvet noge lignende din første oplevelse, og har brugt mange år på at komme over det.
  Du får lige hele historien, da jeg også selv synes det er meget spændende, men også eksremt uhyggeligt.
  Jeg gik i fjerde klasse, så jeg har været omkring 10 år (er 14 år idag). Jeg havde en rigtig god veninde, hun var rigtig sød, men hendes familie var lidt mærkelig. Vi var hjemme ved hende, hvor hun fortalte at der var spøgelser i huset. Det ville jeg selvfølgelig gerne se – det var det dummeste jeg nogensinde har gjort. Man kunne se en skikkelse i fjernynets spejlbillede, skygger fra ånderne på væggene og man kunne høre dem løbe rundt ovenpå. Det var spændende i øjeblikket, men også meget uhyggeligt. Derfor gik min venindes mor, søskende (dem var der mange af!), min veninde og jeg ned til den nærliggende havn, hvor vi ventede på den clavoiant der ville komme senere.
  Vi var alle meget bange, men gik alligevel tilbage til huset, hvor clavoianten kom lidt efter. Hun kiggede huset i gennem og sagde, at huset var fyldt med ånder. Hun sagde det var den ene søster der tiltrækkede dem. Den nat sov min veninde og jeg sammen, heldigvis hjemme ved mig. Vi startede med at sove på samme værelse, men jeg var så bange, at jeg løb ind til min far og klamrede mig til ham hele natten, og sådan fortsatte det i flere år, hvor jeg ikke kunne sove alene eller med slukket lys, og jeg kunne heller ikke lide at sidde foran et slukket fjernsyn, bare for at nævne nogle af tingene.
  Først nu, fire år senere, er jeg begyndt at kunne sove alene og med slukket lys.
  Undskyld min lange kommentar, men synes – selvom det er uhyggeligt – at det er sjovt at fortælle min historie.
  Jeg ved ikke om jeg tror på dem – men jeg tror nok lidt på, at der er mere mellem himmel og jord, end vi går rundt og tror. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg har engang set en sort skygge gå ved min væg. Det gik i det lys der kom fra mit fjernsyn. Vi har også mange andre små ting som sker i vores hus, men det her var virkelig ulækkert. Jeg var den sidste der var oppe og lyset var slukket.

  Vi tror det er min oldefar som er her. Ånden/ham rygger også på et sæt lysestager vi har. Jeg var den eneste han ikke nåede at se før han døde ud af mig, min storebror, mor og min far. Han rygger altid på den mindste lysestage så måske har det nåede at gøre med mig at gøre, somsagt er jeg den mindste i vores familie og den eneste han ikke nåede at se.
  Jeg er ikke længere bange for jeg ved han er her for at passe på mig. Der er sket mange andre ting, men det er lidt svært at forklare.
  Ja mange mennesker tror ikke på det, men det gør jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har oplevet mange ting, men husker tydeligt én af dem da jeg var 11-12 år.

  Havde altid sovet inde i selve dynebetrækket og lukket det øverste til, var bange for at hvis der var noget ude for dynen, ville noget af min kropsdel blive skåret af eller jeg ville blive revet væk.. En dag vågnede jeg af et pust i mit ansigt, jeg åbner langsomt øjnene og min dør som plejer at være lukket stod halvt åben, en lille pige med hvid kjole og en bamse i hånden kiggede på mig, med et skræmmende blik, jeg lukkede straks øjnene og gemte mig under dynen, da jeg endelig tør kigge igen står hun der stadig og jeg ser hende vende sig om og gå videre, derefter gik jeg ud til min far og sagde det til ham, men han troede ikke på mig og blev faktisk næsten sur på mig over det. Siden da har jeg altid haft helt lukket dør og en natlampe tændt.

  Har også oplevet andre små overnaturlige ting, så jeg tror stærkt på at der er mere mellem himmel og jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det findes, jeg og min kusine har set hendes afdøde far!

  Jeg skulle sove hos min kusine og lagde på en madres på gulvet langs hendes seng. Hendes forældre var os gået i seng vi lagde og snakkede pludselig blev jeg meget stille hiver dynen op over hovedet og hun spørger hvad jeg laver og jeg sagde så du det??? Min kusine sige nåå over i døren? Jaaa udbryder jeg det står en mand (lys skikkelse) og ser på os. Jeg spørger om jeg må ligge mig op til hende. Det er min far der kommer og siger godnat hver dag. Jeg satte mig op i hendes seng og kigger over og siger til hende han er der i nu. Nåå ja siger hun løftes hendes pude og tager et billede frem af hendes far kysset ham og ligger det tilbage. Så råber jeg han er jo væk…. Hun siger ja han siger jo bare godnat.. Jeg sov ikke den nat og om morgen fortalte jeg det til min faster hun mener jeg har drømt og min kusine siger så det er rigtig og at det er sådan hver aften. Min faster troede ik på os men har efterfølgende haft sådan en ånde dims ude og undersøge huset og hun spurgte ind til en masse ud fra hvad hun kan mærke osv. Det viste sig at være rigtig men han fortalte hende han kun ville dem godt og at han siger godnat og det var alt han ville og han var lige glad med der var kommet en ny mand ind i deres liv. Så han fik lov at blive. Den dag i dag siger min kusine hun ik ser ham mere og hun tror det fordi de har lavet så meget om i huset hun har ikke det billede under puden men på hendes natbord.

  Jeg syntes det var så klamt og jeg sov det aldrig igen jeg ture ikke.

  Min tante har et billede hun har taget hjemme i stuen og der er en hvis skikkelse på af en mand og hub et sikker på det er hendes far med ansigtet det kan tydelig ses.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lige før skrev jeg et indlæg omkring en lille pige med en bamse i hånden, da jeg blev færdig læste jeg de andre’s historier, i det jeg gør det blev den sang jeg hørte stoppet midt i det hele og pludselig starter en ny sang der hedder “den lille pige” som Anna David har lavet, synes virkelig det var mærkelig og jeg blev skam lidt skræmt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Brahe

  Hej Anna.
  Jeg er en pige på 13 år, og da jeg var 5 år gammel ( jeg kan ikke slev huske det, men har fået det fortalt af min mor) jeg vågnet en nat og gik ind til min mor og far, og da jeg nået gangen så jeg en skygge. Da jeg kom ind til min mor og far, vækket jeg min mor og sagde at der står en grå mand i gangen. Det viser sig senere, at det var min morfar så stod der(min morfar døde før jeg blev født)
  Det var min oplevelse med en ånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min første oplevelse med det overnaturlige var en drøm. Min mor havde fået en slem depression, jeg var omkring 5 år. Jeg drømmer at jeg ligger i et soveværelse, jeg kan bare ikke genkende det. Men jeg ligger i sengen og det føles hjemligt, og så dukker der en gammel dame op. Hun siger til mig at jeg skal være tålmodig og stærk, for alting skal nok blive bedre. Det hele skal nok blive godt igen, men jeg skal være stærk. Også vågnede jeg. Mange år efter sidder drømmen stadig i mig som et tydeligt billede og efter jeg fortalte min mor om drømmen, og hvordan værelset så ud, kunne hun så fortælle mig at det var min oldemor, altså min mors mormors soveværelse.. Og efter den drøm har jeg oplevet mange ting!
  Dørene der åbner og lukker, selvom jeg VED den var åben. Skikkelser i vores gamle hus, mest i køkkenet ( tidligere ejer af huset var alkoholiker og var død i huset). Vi har også mange lyde i vores nuværende hus, specielt oven på(hvor jeg har værelse) er der tydelige fodtrin uden for døren til mit gamle værelse, men der kommer ikke nogen. Jeg kan f.eks. Ikke være på toilettet, selv hvis det bare er for at sætte hår, hvis døren til badeværelset er åbnet og døren til mit gamle værelse er åben, fordi jeg kan mærke at der står en og kigger på mig fra værelset.
  Det har altid været det rum med mest aktivitet og følelser og fornemmelser.. Også et sjovt eksempel, jeg har kun kunne have min seng til at stå et sted i rummet, da jeg brugte det værelse, for hvis jeg kunne se i mit spejl fra hvor min seng stod, kunne jeg ikke sove pga følelsen af at blive kigget på..

  Den sidste og mest ulækre historie jeg vil dele skete da jeg boede i et andet hus. Jeg havdw et kæmpe stort værelse og en dejlig stor seng, jeg har altid mærket energier, men aldrig onde og ubehagelige ting. Men det starter med at jeg kan høre fodtrin når jeg sad nede i stuen, hvor mit værelse så lå lige ovenover stuen. Men der var aldrig noget, når jeg var på værelset. En aften hvor jeg ligger i min seng, begynder fjedrene at ‘poppe’ ligesom en luftmadras gør når man pumper den op, altså fjedrene giver et lille spjæt. Det startede i højre hjørne ved hovedenden (lige hvor jeg lå, og fortsat hele vejen rundt, men kun i kanten af sengen, altså de yderste fjedre.. Også stoppede det. Men det gjorde min frygt ikke lige med det samme! Efter det har jeg ikke kunnet sove medmindre der kører noget musik eller en serie, så der både er lys og lyd.

  Det var et lille udpluk af hvad jeg har prøvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ser du det var Jo ikke meningen det skulle ske men lad mig fortælle den. Jeg sad inde på min mors værelse (På hendes værelse er der et vindue som spejler sig ind i spisestuen) Ja så jeg sidder som sagt der om aftenen Og syntes der er lidt stille derinde. Så råber jeg Moar hvor er du!? jeg kigger ind i Vinduet istedet for at se Direkte ud i spisestuen og det skulle jeg aldrig have gjordt. Der ser jeg en Dreng der går lidt stille rundt og pludselig stopper han op og kigger på mig og derefter løber igennem terrassedøren ud. Jeg løb så hurtigt jeg kunne ovenpå til min far. Siden sov jeg ikke alene… Så ja jeg tror simpelthen på ånder kun kan sees i spejling (Håber du kunne bruge det). 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hej Anna
   Jeg ved hvad du mener!
   Jeg har nemlig selv prøvet det.
   Det startede her i sommerferien, en i min familie er luge død, og nu er ende en i min familie meget syg!
   Jeg sad inde på mit værelse ogsag og satte mit hår ( jeg har et spejl over for mit vinduer ) da jeg pludselig ser en person, så begynder lyste på mit værelse at blinke helt vildt og så stopper det igen, og så er personen væk. Nu er jeg bange for at sove uden lys og lyd, af frygt for der er en der stor og kigger på mig.
   Håber du kunne bruge den til noget

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hej Anna.

  Jeg har aldrig troede på det overnaturlige, før denne nat!

  Jeg var hjemme ved min veninde, som bor på en gammel gård uden for Randers. Hendes forældre var taget i sommerhus, så vi havde huset for os selv.
  Min veninde har en tendens til at få blå mærker enormt hurtigt. Hele aftenen forløb stille og rolig og vi lage os til at sove omkring kl 22. Ca ved midnat ligger jeg stadig uroligt og kan ikke sove, og det går op for mig at min veninde også har lagt ret uroligt, så jeg visker stille til hende, for at høre om hun er vågen. Det var hun. Jeg vender mig om så vi ligger og kigger på hinanden, idet vi høre noget alla glas der knækker nedenunder. Vi er begge utrolig skræmt, og min første tanke er at der er indbrud. Vi bliver hurtig enig om at vi ikke tør gå nedenunder, og at vi bare skal ligge helt stille og lades som om vi sover. Længe ligger vi helt stille, tør knap nok trække vejret. Tror der går omkring en time, også begynder hendes gardiner at gå fuldstændig amok, vi anede ikke hvad der skete, men der kom et kæmpe vindstød og hendes dør smækkede virkelig hårdt op i vægen. Vi skreg, holdte om hinanden og gemte os under dynen (tror faktisk også jeg græd). Men alt det kaos stoppede brat op, på præcis samme sekund. De var super underligt at vinden kunne stoppe så præcis, men jeg tænkte ikke videre over det, jeg var skræmt og udmattede. Vi var dyb rystede, men efter en times tid falder vi i søvn. Dagen efter våger jeg ved at min veninde græder og ryster over det hele. Hun fortæller at hun havde en forfærdelig drøm om at der var en mand der gjorde nogle ubehagelige ting ved hende, hvorefter hun viser mig hendes ben, der er fuld med blå mærker. Hun kommer til sig selv igen og vi vælger at tage en tur i huset for at se hvad der er sket, men intet var at se. Der var ikke noget som helst knækket nedenunder og døren havde ikke afgivet nogen form for mærke i vægen.. Der er ingen beviser på hvad vi oplevede den nat, kun at vi oplevede præcis det samme, så det var nok ikke en drøm..
  Det var en forfærdelig nat, og ligesom dig kan jeg heller ikke sove uden lys eller et tændt tv..
  Knus Elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uh! Jeg tror på dig, og jeg kan også stadig blive skræmt af det.
  Jeg har oplevet en del, men den her vil jeg lige fortælle:

  Min mor havde givet min søster og jeg en virkelig sød engel hver. Hun sagde, at den skulle hænge over sengen, så den kunne passe på os ( hun er ikke overtroisk, bare en sød tanke 🙂 )
  Da min søster og jeg en dag sad og så fjernesyn på mit værelse hos mine forældre, begyndte englen pludselig at svinge frem og tilbage på væggen- ret voldsomt! Min søster og jeg kiggede bare på hinanden og kunne ikke komme hurtigt nok ud af døren 😀
  Egentlig er det jo en lidt sød oplevelse, men alligevel også uhyggelig! Englen gemte jeg hvert fald langt væk – trods den søde tanke.

  Der er dog også lige en anden. Ikke noget uhyggeligt men underligt.
  Min farmor døde juleaften for nogle år tilbage. Dagen efter skulle der hentes et par ting i hendes lejlighed. I vinduet havde hun rigtig mange Georg Jensen juleuro til at hænge i hendes vinduer. Her var kun juletræet faldet ned. Det kan da være et tilfælde, men dog lidt sjovt, idet hun døde juleaften.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg tror helt bestemt på det! Op til min konfirmation for 5 år siden, fik min mormor konstateret kræft. Hun lovede, at uanset hvor mange smerter hun havde, så ville hun være hos mig til min konfirmation. Ingen havde regnet med, at hun allerede skulle forlade os nu, da kræften var forholdsvis nem at behandle, men det er en anden historie. Hun døde en uge før min konfirmation. Den nat begyndte vores ringeklokke at ringe. Når den ringer om aftenen, blinker lyset i stedet for at ringeklokken siger en lyd. Jeg vågnede kl. 3 om natten, fordi lyset i hele huset blinkede. Mine forældre kiggede udenfor, men der var ingen foran hoveddøren. Det var så skræmmende. Vi tænkte, at det bare kunne være en fejl i systemet med ringeklokken, og faldt i søvn igen. Herefter skete præcis det samme igen kl. 5, og det var så mystisk. Lige natten efter, hun var død. Vi havde alle en tanke om, at det kunne være min mormor, men vi troede ikke rigtig på det. Dagen efter fik vi en elektriker ud, som skulle se, om der var noget galt med lyset – alt var i fineste orden, og vi tænkte ikke mere over det. Der var stille i en uge. Lige indtil den morgen, jeg skulle konfirmeres. Da vi sad og spiste morgenmad, begyndte ringeklokken igen – og endnu engang var der ikke nogen foran døren. Det fortsatte i 10 minutter. Det var så uhyggeligt, men hun overholdt i det mindste sit løfte om, at hun nok skulle være hos mig til min konfirmation, uanset, hvordan hun havde det. Der har ikke været en eneste episode med ringeklokken efter den morgen, jeg skulle konfirmeres – hvilket nu er 5 år siden. Derimod kan jeg stadig lugte røg nogengange – og hun var den eneste ryger i familien. Jeg får tit øjenkontakt med min mor, hvor vi begge siger: “kan du også lugte det?”. Heldigvis er disse oplevelser positive, og det er rart at mærke, at hun stadig passer på os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Anna super gode indlæg du laver . Jeg har selv oplevet noget af det samme den dag min bedstemor døde, gik jeg ud i vores gang og idet jeg går der ud kan jeg hører mit fjernsynet på mit værelse tænde men da jeg går der op er det slukket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emina

  jeg var en gang alene hjemme og gik i bad jeg låse døren også selv om der ikke er nogen hjemme jeg blev færdig med mit bad og have glemt at jeg have låst døren så jeg tog i håndtaget for at gå ud men der var døren låst op og man kan høre når døren blive låst og man kan høre hvis den bliver låst op jeg har oplevet det nogen par gang nu og det par der have huset før os ja manden er død men konen leve og jeg bliver meget bang når det sker :open_mouth:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej 🙂

  I det gamle hus som jeg boede i da jeg var omkring 12 år oplevede jeg noget inde på mit værkede. Jeg var gået i seng og lige pludselig vågner jeg ved at min skrivebord ryster, mange af tingene på bordet faldt ned på gulvet.
  Min familie kender en der kan “snakke” “have kontakt” med ånder og hun fortalte ar det var en lille pige inde på mit værelse og en havemand ude i vores gang.

  Da vi så flyttede ud på en gård havde vi sensorlamper ved trappen op til min søsters og mit værelse. Det tændte når som helst selv om der ikke var nogle, min mor synes det var lidt underligt. Så en nat havde hun lagt sin telefon ud på trappen for at optage , det vi hørte på optagelserne var nogle der gik op af trappen med kæder om fødderne – lige som fanger.
  Har også oplevet at computerne pludselig startede med og spille musik selvom vi alle sad nede i stuen og nogle af vores børger på reolen var blevet skubbet ind og det var forskellige bøger hver aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Anna..
  Jeg tror også på det..
  Her i den lejlighed hvor mig og mine forældre bor har er en mand (enten begået selvmord eller blevet slået ihjel) men ja her føler jeg der er noget der følger mig her kan man se skygger nogen der banker på værelses dørene så jeg tror også på det.. Men det var lidt om min historie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Anna.
  Din oplevelse lyder rigtig skræmmende, især fordi at man ikke ved hvad det er.
  Nu til min historie.
  Jeg blev født i 2002 og min mormor døde desværre i 2003 og jeg kan jo selvfølgelig ikke huske hende. Men en nat da jeg skulle på toilet stod jeg op og ude foran døren ud til opgangen stod min mormor og jeg sagde bare: Hej Mormor. Jeg var 4 år på det tidspunkt så det tænkte jeg jo ikke over. Men senere da jeg var 8 år flytter vi så i et hus. Der så jeg hende igen. Der snakkede jeg med min storebror om det, og han sagde at han også har set vores mormor samme sted som mig. Og at han faktisk havde snakket med hende!!!!
  Det er super klamt!
  Den dah idag sker der stadig væk ting og sager men jeg er ikke bange for det mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ukendt

  Hej Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Min veninde og jeg havde røget nogen joints og da vi kom ned på parkeringspladsen kommer der en mystisk dame hen imod os. Vi havde grineflip og tror alle kunne høre os. Hun stiller sig 1 m fra os, tager sine arme ud og siger en lang remse mens hun peger på os. Vi gik i chok. Vi kiggede hinanden i øjnene i max 3 sekunder og da vi ville kigge på damen var hun væk. Hun var pist væk. Det der skræmte os aller mest var, at vi begge to så hende. Vi var panisk for at gå hjem da vi troede hun havde lavet en forbandelse over os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • may

  Har selv oplevet noget lignende i voresnnuværende hus og har “fanget” en helt klar skikkelse af et ansigt har der efter haft en klevariant ude for at rense huset om det har virket ved jeg ikke men har ikke rigtig oplevet noget siden. Vil gerne dele billedet med dig men er ikke interesseret i at det bliver offentliggjort. Men tror fuldt ud på din oplevelse da jeg selv har oplevet det på tæt hånd! Mvh may 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej Anna.
  Kan udemærket godt følge dig i hvor klamt det er at opleve disse ting, da jeg og andre jeg kender også har oplevet en del ting, som jeg gerne vil dele med dig.

  1: Jeg har selv oplevet at mig og min kæreste har lagt i vores seng om morgen og vågnet præcis kl 6.00 begge to og kigget på hinanden hvor vores tv/Nintendo 64 går i gang på fuld drøn 2 sekunder efter og det skal lige siges at man skal trykke på en knap for at nintendoen kan tænde. Men ikke nok med det sidder vi hjemme hos min svigermor et par dage efter og fortæller hvad der var sket, hvor hun så fortæller at det var mystisk fordi en uge før havde hendes søsters tv tændt af sig selv og et par dage før var hendes gået i gang. Så meget underligt?

  2: Det er ikke noget jeg selv har oplevet, men som min kæreste har fortalt han har oplevet. Da han var sammen med sin daværende kæreste, slog hun op imens han var på ferie, men havde ikke nogen grund til hvorfor eller jo, men ikke nogen speciel god grund og det syntes han self at det var underligt hvorfor hun slog op. Men et par dage efter ser han en skikkelse af sin afdøde oldefar som siger et navn til ham, hvilket var klamt nok i sig selv. Da han så kommer hjem fra ferie skulle ham og hans daværende kæreste snakke om det hele, da han meget gerne ville have en forklaring forståeligt nok. Hvor han så spørger om hun har været ham utro eller noget, hvor hun så benægter og siger at det har hun ikke, så nævner han det navn hans afdøde oldefar sagde da han så skikkelsen af ham, hvor hun bryder sammen og fortæller at hun havde været sammen med ham til en fest osv.. Så det var rimeligt klamt, da han aldrig har hørt det navn før.

  3: min svigermor har oplevet en masse, men her kommer 2 af de klammeste ting. En af tingene er at hun har stået for enden af sin trappe op til 1 sal hvor det så lyder som om der kommer en løbende ned af den, men der var ingen? Og en anden ting hun har oplevet er at hun har lagt i sin seng alene og hun har ingen dyr eller noget, hvor hun så hører en der nyser lige ved siden af hende, meget Klamt!

  4: Min veninde hører nogengange sin afdøde hun gå op og ned af trapperne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har oplevet noget af det samme. En nat vågnede jeg fordi jeg ikke kunne sove, jeg gik ned til min mors og fars værelse (jeg er bange for mørke, så jeg var lidt nervøs) men da jeg kom ned til min forældres dør, kiggede jeg hen til min kats mad og lige pludslig så jeg en mørk mand med høj hat. Jeg faldt ned på knæ og skreg, mine forældre kom løbene ud og spurgte hvad der var galt, jeg kunne ikke forklare det men jeg rystede ihvertfald over hele kroppen. Lige siden den dag har jeg altid haft open dør, et tændt lys og lukkede skabe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har oplevet noget af det samme. En nat vågnede jeg fordi jeg ikke kunne sove, jeg gik ned til min mors og fars værelse (jeg er bange for mørke, så jeg var lidt nervøs) men da jeg kom ned til min forældres dør, kiggede jeg hen til min kats mad og lige pludslig så jeg en mørk mand med høj hat. Jeg faldt ned på knæ og skreg, mine forældre kom løbene ud og spurgte hvad der var galt, jeg kunne ikke forklare det men jeg rystede ihvertfald over hele kroppen. Lige siden den dag har jeg altid haft open dør, et tændt lys og lukkede skabe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ej, det er simpelhen det mest ubehagelige med ånder!
  Jeg har også selv engang oplevet en ånd – også fysisk….
  Jeg sov engang hjemme ved en veninde (som har ånder (døede af skræk)) – whatever, men midt om natten vækker hun mig ved at klemme i min arm, i det der står en hvid skikkelse i døren (som jeg også kan se), hvorefter jeg får det rigtig dårligt.
  Hele min krop er tung, jeg har kvalme og føler, at jeg bliver presset ned mod madrassen som jeg lå på.
  Jeg kunne ikke rejse mig op overhovedet… Derefter begynder min venindes hund så at gø lige ude foran hendes dør (tilfældigt? Nej)
  Min veninde og jeg endte med at sidde ude på toilettet med dyner, tændt lys og låst dør hele natten uden at sige et ord…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min veninde, Naja, og jeg var i aftenklub på vores skole. Vi spillede bold i hallen, men drengene kom og dem gad vi ikke. SÅ mig og min veninde gik ind til selve klubben, men der var INGEN, så vi ville tilbage til hallen til drengene og de sidste piger. Vi kunne ikke finde vores anden veninde, Magna. Vi kaldte på hende og hun var helt forsvundet. Senere fandt vi hende alene i et hjørne i klubben.. Men anyways, det var ikke det det handlede om. Da vi skulle ind i hallen for at finde Magna var døren låst.. Den dør er altid åbent så det var lidt scary.. Men vi stod så og bankede på og rykkede lidt i døren. Det skal lige siges at der var helt sort udenfor og ikke en eneste lyd. Mig og Naja står så og kigger ind gennem glasdøren. Langsomt kommer der et utydligt ansigt frem. Naja og jeg griber fast i hinanden. Det er et pigeøje som er det tydeligste, og det er på venstre side. Hendes højre side af ansigtet var MEGET utydligt men den venstre var riiimelig tydelig. Vi skriger som sindsyge og løber ind i klubben igen, hvor vi finder Magna og snakker om oplevelsen. Alle vi har fortalt det til, tror ikke på det. Men mig og Naja er begge enige om at det er rigtigt det vi så… Så ja, jeg tror på ånder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det værste det nogensinde er sket for mig?
  Det må nok være den gang, hvor ånden blev fysisk overfor mig;
  En nat for to år siden, sov jeg hjemme hos en veninde, som bor ude midt i ingen ting, på en gammel og hjem søgt gård (?!!!)
  – vi ligger og sover fint begge ti, da hun i et hurtigt øjeblik klemmer sin hånd til min overarm og skjuler sit ansigt i min dyne, idet hun visker til mig og siger at jeg skal kigge over mod døren.
  Jeg ser en stor og hvid skikkelse og bliver med ét helt utilpas. Jeg føler ig rigtig dårlig på enormt mange måder.
  Jeg føler kvalme, hovedpine og tunghed i kroppen.
  Jeg kan mærke at jeg bliver holdt bevidst nede af noget helt uforklarligt, som inderligt gør, at det var umuligt for mig at rejse mig.
  Derefter går der ikke mere end 30 sekunder før hendes hund begynder at gø ude foran døren (tilfældigt? fandme nej!!!)…
  Min veninde og jeg endte med at sidde ude på toilettet resten af natten med dyner, tændt lys og døren låst! (!!!)
  Jeg har ikke sovet ved hende siden, da jeg ikke føler mig velkommen i hendes hjem af ånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nicoline

  Hej Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena

  Lyder virkelig ikke rart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tusind tak Anna!
  Hvorfor skulle du lige ligge sådan et scary indlæg ind! (Ironisk ment)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Anna☺️
  Her i Mandags var min mor til læge og jeg var så alene hjemme. Jeg lå i min seng og så tv og så lige pludselig lyder det som om min tablet blev enten låst eller låst op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anna.
  Jeg ved ikke om det her er så uhyggeligt, men ja. Det hele startede da jeg var ca. 2 år (jeg er 11 nu, 12 til sommer). Det var nat og jeg vågnede i min seng. Jeg kaldte på min mor, og hun kom, og så kom jeg ind i min mors og fars seng. Jeg faldt hurtigt i søvn igen. Pludselig ringer min fars telefon, og han tager den. Det var stadig nat. Det var så min farmor der ringede. Hun sagde at min farfar var død. Jeg lå stadig i deres seng, og vidste ingenting om det. Men af en eller anden grund, satte jeg mig pludseligt op, og sagde “farvel Farfar”. Det var ret mærkeligt da jeg som sagt ikke vidste noget om det.

  Jeg syndets selv at det var ret sødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna.
  Jeg var engang alene hjemme, og det var aften. jeg skulle til at i seng, pludselig hører jeg en der kradser på en dør, blev mega bange men det var bare min kat. Nå men jeg havde lagt mig i min seng og så faldt jeg i søvn. Lige pludselig vågnede jeg midt om natten og så at der stod ånder over alt på mit værelse, og nu sover jeg altid med tændt lys, aldrig med slukket. Føler også vær gang jeg sidder eller står op, står der en ånd bag mig. Sov faktisk inde hos min mor og far i hele 2 uger pga det med ånderne.
  Love you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  For omkring et år siden skulle jeg passe min nabos hund, så jeg gik ind i deres hus og tog skoene af og jakken af. Jeg gav hunden mad og bagefter lukkede jeg den udenfor så jeg er helt alene inde i huset. Lige pludselig falder min jakke ned fra knagen og jeg går bare hen og hInger den op igen. Jeg går hurtigt på toilettet men når jeg kommer tilbage står mine sko lige uden for toilet døren og ved siden af står der en mand som er meget høj og som bare står og nedstiger mig og jeg begynder at græde helt vildt og han bliver bare ved med at stå der så jeg tager mine sko og jakke på og det ender med at jeg tager hunden med hjem. For den hund skal ikke møde den ånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er så en af de (u)heldige som kan mærke en masse ting, som barn forudsagde jeg alt muligt, f.eks. Da jeg var fem år gik jeg og sang at vores hund var død, fem minutter efter ringer min mormor og fortæller at hunden er blevet kørt over.
  Jeg har oplevet ånder flere gange sidste gang var under en måned siden! Jeg ligger i sengen og spiller iPad mens fjernsynet er tændt, da jeg kigger op på fjernsynet står der en bog foran skærmen, det gjorde den ikke før. Går hen og skubber den ned på gulvet med min tlf (turde fandme ikke røre den) spiller videre og lægger min smøg i askebægeret, efter lidt tid kommer der et højt puuuuf og jeg ser smøgen flyve et par centimeter op i luften.. Jeg råbte højt at hvis de skulle lave ballede herhjemme syntes jeg hellere at de skulle rydde lidt op i stedet :joy: :joy: det skete selvfølgelig ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Efter min morfar døde begyndte der at ske nogle uforklarlige ting
  – min datters baby legetøj der begyndte at spille
  – dør håndtaget til hovede døren blev taget i omkring kl 10 om aftnen, hvis den ikke var blevet låst
  – elkedler startet af sig selv
  – hvis jeg sad i min sofa om aftnen og var ved at falde i søvn har jeg mærket en kold hånd der klappet mig på kinden.
  Men nok det mest skræmmende jeg oplevet var at men datter vågnet i en uges tid hver nat 00.30 præcis så min kæreste og jeg holdte os typisk vågen fordi vi vidste at hun ville vågne, men den sidste gang skete der så noget helt andet, vi lå i sengen og klokken blev 00.30 og så begynder min bærbar som var slukket og klappet i, at spille højt musik.
  De andre ting skræmte os knapt så meget men at min bærbar begyndte at spille musik var lige så de små hår rejste sig.
  Gik selv ind og slukket for det, og så råbte jeg “nu stopper du”
  Siden har der været nogle få gange hvor noget legetøj har plimret lidt, og nu er det ved at være lang tid siden der sidst skete noget.
  Så jeg tror et eller andet sted at det var min morfar der kom og kigget til os, han døde 8 dage inden jeg fødte min datter, og så at han vil minde mig om at låse døren og gå i seng, og så ved jeg virkelig ikke om det med computeren var fordi han pillet lidt ved den for at se hvordan den fungeret.
  Men ja det er skræmmende, når man ikke kan forklare hvad der sker, men i mit tilfælde vendte jeg det rundt og siger at det er et afdøde familie medlem der kommer på besøg og hvis det er noget jeg bliver skræmt af snakker jeg lidt og fortæller at de skal lade vær netop fordi det skræmmer mig, men de altid er velkommen til at komme på besøg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var engang hvor vi skulle sove sammen (hos Emilie), det er kun 3 uger siden. Vi havde været sammen siden klokken 5 ca. Da Kirstine kom ind af fordøren, nåede hun ikke at lukke den før den lukkede af sig selv, (det var helt vindstille). Vi blev begge meget bange og løb op på hendes værelse, da vi kom op på hendes værelse, falder en cream ned på gulvet, og den står helt inderst på bordet. Vi lagde os til at sove ca. Kl 12:30, kl 3:00 om natten blev Kirstine vækket af at værelses døren åbner, hun ser en ældre mand gå ind af døren, hun skynder sig at vække Emilie som hurtigt bliver vågen og råber ” det er min døde morfar” vi blev så bange at vi løb ned til hendes forældre men de troede ikke på os og sagde vi bare skulle gå i send igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lyder totalt uhyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Jans Frandsen

  Hej Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Almina

  Det her er en historie jeg har fået fortalt…
  Hun er alene barn, og hendes forældre var til en fest, så hun var alene hjemme. Hun sidder på sit værelse ovenpå, da fjernsynet slukker. Hun tænder det, men da hun gør det kommer det der grå noget frem, så betyder der ikke er signal. Hun trækker stikket ud, og skynder sig nedenunder. Da hun kommer derned ser hun et billede for enden af trappen ( det skal siges at der var billede hele vejen ned af de her trapper de havde) men glasset var væk, hun tænker ikke videre over det. Efter hun har siddet og set fjernsyn i et stykke tid, går hun ovenpå for at hente en sodavand, da hun kommer derop, ser hun en grå skygge, hun skynder sig at tage sodavanden. Lige da hun træder på det første trin for at gå ned igen, kommer hendes forældre og råber; “vi er hjemme og vi har gaver med!” Da hun kommer helt ned er der ingen. Men så kommer hendes forældre »rigtig« ind, og hun var helt forvirret. Især det med gaverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna.

  Jeg tror også på ånder det har jeg gjort siden jeg var helt lille, alle fra min mors side var meget troende og var sådan hekse i det hvor man lavede salver ud af urter og sådan. Men det ikke min historie min morfar sad altid med mig på hans skød og fortalte mig at i deres hus de boede i var der ånder, ku også mærke da jeg blev ældre at der var noget som ikke sku være der men de var ikke onde hvis man kan sige det på den måde de drillede nok lidt for meget. Når men her kommer en jeg selv har set og hørt fra egen person. Jeg skulle hjem til en veninde og sove sammen med hende og hun havde fortalt mig at hun havde en ånd i deres kælder fordi jeg tror meget på det, når men vi kommer ned på hendes værelse og jeg for så afvide at i tidernes morgen flyttede en lille familie på tre ind der hvor min veninde boede og deres søn Ole var lam fra hofterne og ned til tærene. De fandt det mest koldeste og klammeste rum i kæleren hvor han døde af hjertestop som 18 årig, min veninde skulle med sin far ud og hente hende bedsteforældre så jeg var alene i huset jeg sætter en film på som jeg ku slappe af til, da det blev mørkt udenfor slukkede lyset ude i gangen af sig selv og døren gik i og der var ingen vind. Jeg gik ind på værelset igen og satte mig i sengen hvor efter jeg kunne mærke en is koldt fornæmmelse på min arm og ved siden af mig ku jeg se at sengen gik ned som om en person sad der. Historien om Ole er sand for hendes far fik det afvide af mægleren der solgte huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hejsa Anna, WOW en scary historie, jeg har engang på mit og min lillesøsters værelse, på gangen og på badeværelset kunne mærke noget og var faktisk i mange år bange for selv at være der jeg ville have at min mor eller far var der, og fordi jeg var så bange har vi haft en clavyant på besøg 5-6 gange for at fjerne alle de ånder der var her i vores hus men den dag i dag er der intet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg var 11 år der det skete, jeg lå på sofaen og så tv jeg var alene hjemme, min lillesøster var lige taget over til min nabo, og min søster havde lige lagt og set tv på sit eget værelse og hun havde slukket tv’et, jeg lå bare på sofaen lige pludselig kunne jeg høre en lyd det var høj rock musik jeg skyndte mig og løbe ind på min søsters værelse tv’et var tændt, jeg slukkede tv’et og kunne ik høre noget så gik jeg ind i stuen og tv’et var slukket jeg tændte det igen og lå mig på sofaen, lige pludselig høre jeg en dør smække og det lød meget som den dør ind til mit værelse jeg rejste mig og gik derhen der jeg s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg har ogsp prøvet noget med ånder en gang.
  Jeg var 11 / 12 år gammel og lå alene inde på mit værelse og sov (der var mørkt) da klokken var lidt over 12 om natten vågner jeg.
  Der er helt stille i min lejlighed.
  Jeg sætter mig op og ser mig omkring på mig værelse.
  Pludseligt kommer en dame i Hvidt tøj ind på mit værelse, hun lignede min mor på en prik så jeg sagde: mor hvad laver du her.
  Hun svarede ikke så jeg spurgte igen morrr hvad laver du.
  Damen kom tættere på og tilsidst prøvede jeg at tage fat i hende, og min hånd gik igennem hende.
  Jeg blev mega bange og begyndte at græde.
  Damen begyndte at gå ind i min stue.
  Mit værelse har 2 døre den ene til min stue og den anden ud til gangen.
  Jeg gik ud i gangen og håbede på ikke at støde på hende igen..
  Det gjorde jeg heller ikke.
  Jeg løb ind til mine forældre og sov.
  Og der lå min mor og sov……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej

   Jeg tror også på ånder men har aldrig rigtig oplevet det men mine forældre er skilt jeg og min far sad og så paradise hotel sæson 9 jeg kigger hen på vores badeværelsesesdør og der er er en mand ridsede ind i døren mega uhyggelig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie❤️

  Jeg var 11 år der det skete, min lillesøster var lige gået over til naboen, min søster havde lige set tv inde på sit eget værelse også slukkede hun det, jeg var helt alene hjemme (eller ånden var der jo) jeg lå og så tv på sofaen og ligepludselig høre jeg høj rock musik jeg skynder mig at gå Ind og slukke for min søsters tv og der jeg slukkede og gik ind i stuen var det tv også slukket jeg lå mig på sofaen og så tv igen da jeg høre en dør smække det lød meget som min dør ind til mit værelse jeg gik til mit værelse også ser jeg en skygge af en mand, jeg havde aldrig set ham før, jeg skrag og løb ud af døren, og så manden i vinduet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Anna
  Jeg tror på ånder for jeg har selv set en, men vil ikke skrive om det her. Jeg syntes du er mega sej at du bare sådan tør skrive alt det på din blog. Da jeg så dig i paradise håbede jeg du ville vinde og jeg elsker din blog det er den bedste❤️❤️❤️
  Knus Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Hej Anna jeg tror også på ånder og har oplevet nået får ca. Et år siden (der var jeg 12)
  Vi var hele årgangen på Bornholm (altså med skolen) og den ene aften da vi skulle sive slukkede vi lyset og så kunne jeg ikke falde i søvn. Min veninde og jeg lå der mens alle de andre på værelset sov lige pludselig så vi en skygge der nærmest løb ude fra badeværelset pg ud gennem døren. Vi blev ret bange men vækkede ikke de andre lidt efter begyndte gulvet at knirke og der skreg vi begge så alle de andre vågnede men så snart de vågnede knirkede gulvet ikke mere. Så sagde min veninde hvis der er en ånd så riv en af os hele vejen ned af højre arm ( der var vi gået ned på gulvet og sad i en rund kreds med højre arm frem) lige pludselig siger min veninde se siv’s arm (det er mig) og så sad vi og kiggede og kunne se at der kom en lang rift. Jeg begyndte også at få blå mærker. Næste dag da vi skulle hjem med færgen gik to piger og mig rundt sammen da jeg falder ned og lige pludselig ikke kan mærke mine ben men følelsen i benene kom hurtigt tilbage og så havde jeg lidt efter tre rifter ned af den ene kind. Lidt efter gik vi op og satte os ved vores ting og snakkede og imens jeg snakkede faldt jeg lige pludselig i søvn og en af pigerne hentede en lære fordi jeg ikke trak været, jeg vågnede op et sted.på færgen jeg ikke havde set før det var et slags læge rum. Jeg havde ligget der 15 minutter uden at være tilstede selv det var mega skræmmende. Da jeg kom ud gik jeg op og sad pg der gik en af sygeplejerskerne med til hvis det skete igen (det gjorde det ikke) hele årgangen kom over får vores lære havde åbenbart fortalt det til alle det var meget overvældende. Skete ikke mere den dag men alle dage siden har jeg haft blå mærker og rifter jeg ikke ved hvor kommer fra. Mine forældre tror ikke på det så de vil ikke ringe til en der kan få ånderne væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Hej Anna jeg tror også på ånder og har oplevet nået får ca. Et år siden (der var jeg 12)
  Vi var hele årgangen på Bornholm (altså med skolen) og den ene aften da vi skulle sive slukkede vi lyset og så kunne jeg ikke falde i søvn. Min veninde og jeg lå der mens alle de andre på værelset sov lige pludselig så vi en skygge der nærmest løb ude fra badeværelset pg ud gennem døren. Vi blev ret bange men vækkede ikke de andre lidt efter begyndte gulvet at knirke og der skreg vi begge så alle de andre vågnede men så snart de vågnede knirkede gulvet ikke mere. Så sagde min veninde hvis der er en ånd så riv en af os hele vejen ned af højre arm ( der var vi gået ned på gulvet og sad i en rund kreds med højre arm frem) lige pludselig siger min veninde se siv’s arm (det er mig) og så sad vi og kiggede og kunne se at der kom en lang rift. Jeg begyndte også at få blå mærker. Næste dag da vi skulle hjem med færgen gik to piger og mig rundt sammen da jeg falder ned og lige pludselig ikke kan mærke mine ben men følelsen i benene kom hurtigt tilbage og så havde jeg lidt efter tre rifter ned af den ene kind. Lidt efter gik vi op og satte os ved vores ting og snakkede og imens jeg snakkede faldt jeg lige pludselig i søvn og en af pigerne hentede en lære fordi jeg ikke trak været, jeg vågnede op et sted.på færgen jeg ikke havde set før det var et slags læge rum. Jeg havde ligget der 15 minutter uden at være tilstede selv det var mega skræmmende. Da jeg kom ud gik jeg op og sad pg der gik en af sygeplejerskerne med til hvis det skete igen (det gjorde det ikke) hele årgangen kom over får vores lære havde åbenbart fortalt det til alle det var meget overvældende. Skete ikke mere den dag men alle dage siden har jeg haft blå mærker og rifter jeg ikke ved hvor kommer fra. Mine forældre tror ikke på det så de vil ikke ringe til en der kan få ånderne væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Irring

  Det er hjemme ved mine forældre, på mit gamle værelse… Hver aften gik der en hvid skikkelse forbi spejlet og hen i min seng! Jeg faldte ALTID i søvn med lyset tændt..

  Og når min lillesøster og jeg var alene hjemme, så kunne vi se nogen skikkelser sidde ved spisebordet i køkkenet (man kan se fra gangen og op til køkkenet) det har altid været virkelig uhyggeligt at være der.. De bor på en gammel gård, og manden der byggede det døde i huset, det begyndte da min far begyndte at bygge om…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Hej Anna jeg tror også på ånder og har oplevet nået får ca. Et år siden (der var jeg 12)
  Vi var hele årgangen på Bornholm (altså med skolen) og den ene aften da vi skulle sive slukkede vi lyset og så kunne jeg ikke falde i søvn. Min veninde og jeg lå der mens alle de andre på værelset sov lige pludselig så vi en skygge der nærmest løb ude fra badeværelset pg ud gennem døren. Vi blev ret bange men vækkede ikke de andre lidt efter begyndte gulvet at knirke og der skreg vi begge så alle de andre vågnede men så snart de vågnede knirkede gulvet ikke mere. Så sagde min veninde hvis der er en ånd så riv en af os hele vejen ned af højre arm ( der var vi gået ned på gulvet og sad i en rund kreds med højre arm frem) lige pludselig siger min veninde se siv’s arm (det er mig) og så sad vi og kiggede og kunne se at der kom en lang rift. Jeg begyndte også at få blå mærker. Næste dag da vi skulle hjem med færgen gik to piger og mig rundt sammen da jeg falder ned og lige pludselig ikke kan mærke mine ben men følelsen i benene kom hurtigt tilbage og så havde jeg lidt efter tre rifter ned af den ene kind. Lidt efter gik vi op og satte os ved vores ting og snakkede og imens jeg snakkede faldt jeg lige pludselig i søvn og en af pigerne hentede en lære fordi jeg ikke trak været, jeg vågnede op et sted.på færgen jeg ikke havde set før det var et slags læge rum. Jeg havde ligget der 15 minutter uden at være tilstede selv det var mega skræmmende. Da jeg kom ud gik jeg op og sad pg der gik en af sygeplejerskerne med til hvis det skete igen (det gjorde det ikke) hele årgangen kom over får vores lære havde åbenbart fortalt det til alle det var meget overvældende. Skete ikke mere den dag men alle dage siden har jeg haft blå mærker og rifter jeg ikke ved hvor kommer fra. Mine forældre tror ikke på det så de vil ikke ringe til en der kan få ånderne væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Ja jeg har skam oplevet noget af den slags… Jeg var omkring 10 år tænker jeg. Da jeg skal ud til min mormor.

  ( de boede i en lejlighed dengang)

  Men vi sidder der om aften og ser MasterChef kan jeg huske… ( godt program) ❤️ Da der kommer reklamer fortæller min mormor mig noget ånde
  Noget… Men ihvertfald..

  Hun fortæller at hun har oplevet at hun sidder i sofaen og ser ud af deres altan… ( hun så det kun om aftenen)

  Hvor hun ser ud og ser en skikkelse gå rundt ude på altanen!! Men noget i hånden.. Det var en mand som lignede skikkelsens… Da de så flyttede af en anden grund… Oplever hund det samme!!!

  Og da jeg er der ude igen der om sommeren.. Grillede vi der om aftenen.. Og der ser jeg en skikkelse en mand!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Anna, det lyder godt nok skræmende og uhyggeligt.
  Min historie har gjordt at jeg skal havde lys tændt når jeg skal sove hjemme hos min far. – Jeg har altid troet på ånder og såen, og mit syn på det er blevet stærkere efter det her. (Er kun 14)

  Det begyndte da jeg flyttede ind på vores store værelse, en aften da jeg lå og læste. Jeg hørte musik på min computer, men min musik blev ved med at stoppe og skrue op og ned. Til at starte med tænkte jeg det bare var min computer der opførte sig mærkeligt. Men så kom jeg til at tænke på at jeg lige havde fået den.
  – Jeg gik straks på google og skrev ‘tegn på ånder.’
  Den hjemmeside jeg fandt skrev at hvis man pludselig kunne mærke det blev mærkeligt koldt og fugtigt. Så var det fordi en ånd var i rummet. Eventuelt ved siden af dig. Jeg havde ikke følt sådan noget, og gik bare i seng da det fyldte for meget.
  – Midt om natten vågnede jeg af at min musik tændte. Jeg rynkede bare på næsen og rejste mig for at slukke det. Men på vej tilbage i seng, kunne jeg mærke en kold følelse i hele højre side. Jeg kikkede til højre og så en skikelse der var ved at “kramme” mig. Jeg sank bare en stor klump der havde samlet sig i min hals og sagde stille, “Hej ven.”
  – For jeg har hørt du ikke må skrige af dem. Skikkelsen rykkede sig stille fra mig og bevægede sig stille mod min lanterne jeg har i loftet. Det var ikke fordi den svarede mig men jeg kunne “fornemme” et svar fra den. Jeg blinkede og i det sekund jeg åbnede øjnene var den væk.
  Jeg fik ikke mere søvn den nat.

  Næsten morgen spurte jeg min papmor om de havde mærket noget. Hun sagde hun godt kunne mærke der var nogle. Men hun lovede mig at de ikke ville gøre mig noget ondt. For hvis de ville så havde de gjordt det. Hun tror det er min døde farmor eller mormor der spørger.
  Men jeg er stadig bange for at det kan være nogle andre en dem. Og at de en eller anden dag gør os fortræd.

  Knus Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna, det lyder ikke sælig rart.
  Du kender godt det udtryk at små børn og dyr kan se ånder ik?
  Men hvis du ikke gør så gør du nu.

  Vi bor i et ritgitg gammelt hus og både min mormor, farmor og farfar er døde. Men en aften havde min lillesøster ligget og snakkede ned i sin seng, hun er 3. Meningen var jo at hun skulle sove så min papmor var gået ned og kikkede til hende. og havde spurt “____, Hvem snakker du med?” Min lillesøster havde bare sagt, “Jeg snakker med damen med den blå kjole.” Min papmor havde kikket rundt på værelset og havde self ikke kunne se noget, “____, der er alså ikke nogen.” Min lillesøster havde svaret “Jo mor, hun sider på min stol.” Min papmor var blevet lidt bange og var gået ud for at hente vores hund. Han begyndte at gå i det sekund hun satte ham ned inde på hendes værelse. “Mor stop.___ skræmmer hende væk. Se nu går hun!” :hushed:

  – Det viste sig så at min farmor var blevet begravet i en blå kjole og det er bestemt ikke sidste gang hun var i vores hus.

  – Knus Ano <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kl var cirkus 00:30 og jeg bliver altid sulten på det tids punkt så jeg gik ud og lavede en toast. Da jeg så kom tilbage var computeren/pc’en slukket og skærmen var stadig tændt og spillet var stadig igang så jeg tændte computeren igen og så skulle jeg også fylde min drikkedunk op igen så kommer jeg ind igen og ser at den der til cd’er stod og åbnede og lukkede i ca. 30 sek. Jeg ville have filmet det men da jeg to min tlf frem stoppede det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Anna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mig og min veninde var alene hjemme ved hende (hun bor på en gammel gård) nå men vi sad og snakkede og der var sådan en mærkelig lyd som om nogle bankede på men så gik vi ud til hendes dør ude til gangen og lyden blev ved ind til vi åbnede døren så holdt den op jeg har også mange andre historier men nu blev det lige den her jeg kom i tanke om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Virkelig uhyggeligt! Jeg har selv oplevet noget som jeg ikke tør tro på!

  Jeg er 22 år gammel, og for et par år siden passede jeg tre børn, hvoraf den ene kun var 8 måneder gammel.. Jeg skulle putte børnene ved 19:30 tiden. En aften lagde jeg den yngste i sin vugge slukkede lyset og gik ind i stuen. Da jeg kom ind i stuen var der tre stearinlys som var slukkede, som jeg lige havde tændt inden! Fjernsynets ledning var hevet ud, og inden kørte fjernsynet! det kan ikke have været børnene, for de havde værelser i den anden ende!

  Moderen til børnene bekræftede næste gang jeg kom, at de også oplevede underlige ting!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Anna
  Skræmmende historie, men jeg tror dig!
  Jeg har oplevet tre ting hvor jeg ikke var i tvivl om at det var noget helt galt. Den ene gang var ude i en slags festlokale hos nogle gamle kammerater. Stedet var et gammelt bosted for narkomaner, vi fik taget et billede, og i vinduet bag os var der et hovedet, helt hvidt som en slags røgsky. Det var så uhyggeligt!
  Den anden gang var samme sted, hvor jeg skulle på toilettet ovenpå da der var optaget nedenunder, og skulle virkelig tisse, så min kammerats mor sagde jeg bare kun tag det ovenpå, men det var rodet fordi de var i gang med at sætte det i stand. Jeg nåede kun derop, og fik låst døren, jeg var så hurtigt ude af toilettet igen, da håndvasken var smurt ind i blod. Jeg har aldrig prøvet noget så klamt, for toilettet blev ikke brugt, da de var i gang med at sætte det i stand. Det var lidt ligesom en gyserfilm, og jeg hader gyserfilm!
  Den tredje gang var dengang jeg boede hjemme, hvor jeg sad og så film, mens min hund lå i sengen. Pludselig flyver min hund op, og sætter sig og kigger lige ud i luften, og hovedet følger noget hele vejen, også lignede det bare at der var en som sætte sig ved siden af mig, og jeg blev helt kold på den ene side. Men jeg blev ikke bange, det var virkelig mærkeligt. Min mor sagde i sjov det nok var vores far som var fulgt efter os, og ville passe på os, men jeg tror faktisk på at det godt kunne være ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi var lige flyttet ind i et nyt hus med trapper. Stue, køkken osv var ovenpå og min søster og jeg havde værelse nedenunder. Vi havde lige fået en hundehvalp og hun var så lille at hun ikke kunne gå op og ned ad trappen (troede jeg) nogen gange tog jeg min hund med ned på mit værelse, så jeg kunne kæle med hende i sengen. Men hver gang jeg tog hende nedenunder blev hun der i maks 5 minutter. Hun begyndte at gø og løb oven på med det samme. Sådan var det hver gang. En dag var jeg alene hjemme, hvor jeg sad nedenunder og. Jeg kunne høre min hund gå på trappen, så jeg åbnede døren til mit værelse så hun kunne komme ind. Men så opdagede jeg at hun stadig var ovenpå. Ca. 5 min. Senere kunne jeg høre hende gå ned igen, denne gang var lyden bare højere, og jeg var sikker denne gang. Men igen, så kiggede jeg og hun var stadig ovenpå. En dag sov jeg sammen med min kæreste (og han tror normalt heller ikke på sådan noget) min seng var placeret sådan så man kunne gå rundt om den, og min kæreste og jeg vågnede på et tidspunkt om natten ved at vi kunne høre at nogen gik langsomt rundt om sengen. Startede ved hans side og så over til min side. Der bekræftede han også at han hørte det og det umuligt bare kunne være gulvet det gav sig. Vildt ulækkert. Heldigvis flyttede vi igen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anna 😀
  da jeg var yngre (ca.7år) og helt til at jeg var omkring 12 år , kunne jeg ikke sove på mit nye værelse (vi var flyttet ind i et nyt hus ) jeg sagde det til min mor og jeg lå inde hos hende den næste uge , jeg var SÅ bange, også om dagen kunne jeg mærke noget , stort set hver dag blev jeg ked af det , og trist , jeg vidste ikke hvorfor . Da jeg så var fyldt tolv år , så skulle jeg selvfølgelig hjem til min far (fordi at jeg var dele barn ,en uge hos hver,) og så da jeg kom tilbage til min mor havde jeg fået et nyt værelse, og jeg begyndte heller ikke at græde uden grund. først da jeg var 13 år , fik jeg at vide hvorfor, det viste sig at hun havde haft en ånde-mand , ude og kigge på det , og han sagde at , inde på det værelse var jeg sov på før var der en soldat som var død(vores hus ligger et sted hvor der engang var en skov) han var død under 2. verdenskrig og gik rundt der , og så var der en lille pige som havde mistet sin mor , hun græd hele tiden og det var det som at jeg kunne mærke, han sagde også at det værelset som at jeg havde nu var sikkert for ånder , og lige siden har der aldrig været problemer. jeg synes dog at det er lidt scary at jeg har “sovet” på et værelse med en klam død soldat og var blevet påvirket af hende den lille piges gråd så jeg selv græd.

  hjemme hos min far har/havde vi også et spøgelse , da jeg var en baby havde jeg et mini keyboard som blev ved med at spille , og tv’et slukkede og tændte og jeg havde en uro over min vugge som også blev ved med at slukke og tænde . min mor og far (dengang boede de stadig samen) søgte hjælp hos en ånde-mand, han sagde at ham der havde bygget huset gik igen , han gik frem og tilbage fra brændeovnen til udestuedøren(det var i vores stue)og så gav han dem en lille pose med urter som skulle give gode vibrationer ,problemet var bare at mine forældre blev skildt 4 år efter, anyways han sagde at det var forsvundet og alt var væk , men jeg kan stadig den dag idag høre noget trampe rundt i stuen, når jeg besøger ham og lægger mig til at sove :anguished:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah maj Sørensen

  Hej Anna
  På forhånd undskyld for at jeg ikke helt har styr på kommaer og punktum

  Det her er en del år siden men de kan stadig gøre mig bange, når jeg tænker på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har også altid troet på ånder. Jeg ved dog ikke lige med ånden i glasset, det har jeg lidt svært ved at tage seriøst og har aldrig oplevet, at det har virket. Jeg vil som sådan ikke sige, at jeg har oplevet noget, udover en enkelt gang. Men har derimod hørt mange familiemedlemmer og venner fortælle, om deres oplevelser med ånder.

  Min egen oplevelse: Jeg var henne i mine forældres campingvogn i Amtoft en aften med nogle venner fra klassen. Det var kort tid før vi blev studenter og vi havde alle en lille brandert på. De to venner, valgte af en eller anden (underlig) årsag, at sove i hans bil, så jeg skulle sove alene i campingvognen. Da jeg lige er gået i seng, har slukket alt lyset og ligger inde i campingvognen med min mobil, så tænder lyset ude i forteltet. Det var SÅ uhyggeligt og det første der slog mig var, at jeg IKKE skulle gå ud og slukke for det igen, for tanken om, at det ligesom på film så ville tænde igen, så snart jeg kom ind og ligge igen, var simpelthen for væmmelig. Så jeg skyndte mig at falde i søvn og lade som ingenting. Næste morgen da vi alle tre var samlet igen, fortalte jeg de andre om det og det var ikke en af dem, hvilket jeg heller ikke var i tvivl om, eftersom man tydeligt kan høre, hvis nogen lyner lynlåsen op i et fortelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine friis

  jeg var 8-9 år og jeg var sammen med en veninde. den gang sov jeg op i gangen imellem min mor og fars værelse og min storsøsters værelse. og vi lægger i sengen og snakker og lige pludselig går døren op til min søsters værelse jeg spøger om det er min søster hun siger at det var det ikke.

  min morfar døde for 3 år siden.
  lige efter han er død begynder jeg at kunne høre nogen kommer op ad trapperne (ligger lige ved siden af den) og jeg siger til min mor at der kommer nogen op af trapperne hun kommer ud til mig og kigger hun siger der er ikke nogen. men da hun er gået igen kan jeg se en mørk person som står ved siden af mig. og det har jeg kunne hver aften jeg skulle sove der.

  for et år siden fik jeg værelse neden under. men jeg har ikke kunne lide at sove der eller være der når det er mørkt. hver gang jeg skulle/skal sove der kan jeg se en mørk person der står i døren ind til stuen. jeg kan stadig væk ikke lide at sove her men jeg ligger mig bare til at sove inden min mor går i seng.

  var 10 år
  jeg skulle være alen hjemme om morgnen inden jeg skulle i skole ( min søster har altid været hjemme men var gået ud af 9 klasse så hun skulle tidligere af sted) det var sommer og jeg skulle cykle i skole og jeg skulle være alene ca.1 time jeg var mega bange og så siger en stemme som lød som min morfars at jeg ikke skulle være bange og den ville passe på mig. jeg blev mega bange og skyndte mig at gøre mig klar og cykle i skole.

  så ja jeg tror også på at der nogen mellem himmel og jord og det har jeg altid troet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Louise

  Hej Anna.
  Sikke noget. Men du er ikke den eneste, som tror på den slags.
  – Da jeg selv gik i 5. klasse, havde vi lige fået computer at stå inde i vores klasseværelse. Et frikvarter så nogle af mine kammerater sådan et program om ånder. Jeg kiggede med de første 15 min, men det blev derefter for uhyggeligt for mig. Selvom jeg godt vidste at programmet var fup, begyndte jeg at tro på disse ånder. I et helt år fik jeg min mor til at sove inde hos mig, og hvis hun ikke ville sove med mig i bare én nat, var jeg nødt til at have tændt lys og åben dør, så jeg kunne falde i søvn. Jeg begyndte at se syner og føle mærkelige ting…
  Jeg snakkede så med min moster om det, da hun har evnen til at mærke overnaturlige ting. (Hun forudsagde faktisk engang, at et fly ville styrte ned inden længe, og en uge efter styrtede et fly faktisk ned… Creepy). Nå, men hun sagde at det ville være en god ide, at skrive de ting ned man ser, tænker og føler. Det er nemlig godt at få det ned på papir. (Et lille tip måske).
  Men i dag har jeg det godt, og kan roligt falde i søvn. Jeg tror stadig på ånder, men er ikke så bange for dem, som jeg har været. De har intet ondt at gøre her på jorden, og vil stensikkert heller ikke gøre dig ondt, Anna. 🙂

  Kh. Emma Louise 15 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Da jeg stadig boede ved min forældre, flyttede vi ud på landet. Jeg fik lov til at vælge værelse først, så jeg tog jo det største;)
  Men da jeg sov inde ved mine forældre til da jeg var 10 har jeg aldrig mærket noget til det da det hele forgik om natten på mit værelse. Men efter jeg begyndte at sove derinde så var der mange gange, hvor jeg vågnede ved at jeg ikke kunne få luft, ordentligt jeg havde generealt svært ved at få luft når jeg sov i det hjørne det føltes til tider som om jeg var ved at blive kvalt. Det sluttede så da jeg sov i den anden ende.
  Da jeg skiftede værelse var der intet, men en enklelt dag var der en aften jeg p og skulle sove, hvor jeg så en stikkelse stå forenden af min seng. Men det “sjove ” er at da jeg var flyttet hjemmefra snakkede jeg med mine forældres nabo Hvor hun syntes det var mærkeligt, for der var en der havde begået selvmord ved at putte en pose over hovedet da hans kæreste havde slået op med ham på præcis det sted jeg havde sovet!:O
  Mine forældre de vidste det godt, men ville ikke fortælle os det da de mente det kunne have gjort os bange:P (JA!!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej Anna.
  Jeg tror også på ånder, jeg har endda Været så heldig at snakke både med min morfar og oldemor. Syntes det er rigtig spændende at læse om dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har igennem længere tid haft drømme om en lille pige i en hvid kjole. I mine drømme, starter det med en kæmpe forvirring, hvor jeg til sidst mærker 5, iskolde fingre køre ned af min rygsøjle, jeg er ude af stand til at sige noget, og vender mig MEGET langsomt rundt. Der står en lille pige, gennemblødt, krid-hvid hud, med pandehår og hvid kjole og kigger på mig. Jeg nærmest tvinger mig selv til at vågne, og der føler jeg stadig fingrene på min ryg mens jeg ryster.

  Sov ude ved min moster i søndags, da hun pludselig spørger mig om jeg har haft drømme om en lille pige. Jeg svarer ja, og hun beskriver hende præcis, som hun er i mine drømme. Min moster fortæller mig at hun står ved min trappe, og ser hen mod mig når jeg ligger og sover. Og jeg har altid følt at der er en der holder øje med mig når jeg ligger i min seng. Min moster har lavet en aftale med en “shaman”, som skal hjælpe mig med at få pigen ind i lyset. (Skal siges at min moster har set ånder siden hun var ganske lille.)

  Når jeg er alene hjemme, slukkes lyset hele tiden, og selv mine forældre har set pigen fra mine drømme gynge ude i vores have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anna, min mor er clairvoyant, så er skam vokset op med det hele på en gang. Har haft mange problemer med alt det jeg har oplevet, men her kommer det mest skræmmende.

  Vi boede i vores gamlehus, hvor mine forældre stadigvæk var sammen. Jeg har en lillesøster som kun var 2år der (og man siger jo børn tiltrækker som bare !!…..!!) nå men jeg vågnede ca. kl 2 om natten, og jeg havde værelse nede for enden af gangen. Jeg vågnede og hørte at emhætten var tændt IGEN (som den var stortset var hver nat) og jeg ville så gå ud og slukke den, men da jeg kommer forbi min lillesøsters værelse, sidder hun i tremmesengen, med benene ude og snakker med noget henne i hjørnet. Det var rigtigt mørkt, og hun sad bare og snakkede med hjørnet. Jeg skyndte mig ind til hende og tændte lyset, også blev hun mega sur og slog mine hænder og sagde at nu var manden væk!. Jeg har aldrig været så forvirret og bange, så jeg skyndte mig ind til min mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hej Anna :grinning:
  jeg har også oplevet det med ånder.
  Da jeg var 7-8 år så var jeg hjemme ved min morfar og der faldt en mandarin ned fra frugtskålen, og den kunne ikke fordi at den sad fast men så sagde min morfar at det var min oldemor fordi at hun døde i det hus mine bedsteforældre bor i nu.
  Engang var jeg hjemme ved min mor så kom min mors fætters kæreste over kristina og fortalte at hun har hørt en ånd og jeg blev så bange men det kunne være min ors faster Vinnie hun døde af kræft. Og foresten jeg sover i en kælder hjemme ved min mor som der er mit værelse :sob: :sob:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine friis

  hej anna
  jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Der var en dag hvor vi havde alle mine søskene på besøg hjemme hos mig og mine forældre, det var om aften og der var meget mørkt, men så pludselig begyndte min store bror og store søster at fortælle uhyggelige historier om da de havde det værelse som jeg har nu min store søster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg tror på ånder og andre væsner..

  Det hele startede da jeg gik i 6 klasse og min lillebror 5.. Vi var alene hjemme og så tv, pludselig siger han at han så en skikkelse oven på gå fra mine forældres værelse til hans, jeg løber op og kigger men der er ikke noget, på vej ned igen kommer der larm fra wc’et da jeg åbner døren er vaske maskinen gået igang.. Jeg tænker ikk mere over det. Men da mine forældre kommer hjem er det som om vaskemaskinen aldrig har været igang..

  2 år senere er jeg alene hjemme, sidder nede i stuen og når ikk og tænde tv’et før jeg ser skikkelsen oven på gå fra mine forældres værelse til min lillebrors, jeg løber op og kigger da jeg kommer op er der ingen ting, jeg tænker okay det var mærkeligt. Senere på aften går jeg ind på mit værelse, og min taske er rykket, men tænker bare at jeg nok ikk kan huske hvor jeg stillede den.. Min far kommer ind og siger jeg skal sove, så jeg hopper i seng. Havde en dobbeltseng. Jeg falder hurtigt i søvn..
  Men jeg vågner kl 2 ved at min lillebror står ved min seng, det ligner der står en meget stor mand bag ham, og da han spørg om han må sove hos mig siger jeg ja.. Da han ligger sig i sengen kan jeg lige så tydeligt se manden, han ser uhyggelig ud.. Min lillebror fortæller at han var vågnet og kigget op, på hans sengekandt havde der siddet en skikkelse af et lille barn og i hjørnet havde der været en skikkelse af en voksen mand.. Han græd meget men faldt hurtigt i søvn.. (Hvis der er noget jeg altid gør for min lillebror så er det og passe på ham)
  Dagen efter er jeg den første der kommer hjem. Jeg låser mig ind og går helt ovenpå stiller mig i gangen og råber lad min lillebror være..!
  Samme aften vågner jeg kl 3 med et sæt, kigger op og rigtig nok der er en skikkelse af et barn på min sengekandt det kigger direkte på mig men uden ansigt og en skikkelse af en voksen mand i hjørnet.. Det står på i over et år hver evig eneste nat.. Præcist et år efter har jeg drømmen om en sort ligvogn som nogle har når nogle dør.. Da jeg vågner kl 5 sidder barnet på min sengekandt men manden i hjørnet står ved min fødende af senge, jeg flyver op og sætter mig og manden sætter sig på min seng og siger din farfar sov stille ind i nat, jeg begynder og stor tude og løber ind til mine forældre Men far snakker i telefon og de er ved og tage Tøj på, jeg råber er det rigtig farfar er død og ja det var det..

  Mig og 4 veninder har senere undersøgt det, og det viser sig at har har boet en familie, faren ville slå hele familien ihjel, men nåede kun den ældste søn og sig selv, mens moren nåede og slippe væk med deres datter. Har haft mødtes med moren og fået hele historien.. Og fået beskrevet bådet faren og sønnen som præcist de så ud..

  Nu er jeg 22 år og bor stadig i sammen lejlighed, og ja tingene sker stadig..

  Da jeg havde en voldelig kæreste, gjorder de alt for at skræmme ham væk, kan lige så tydeligt huske det der fik ham til at løbe og aldrig vende tilbage..

  Vi havde været til noget druk med en masse venner, han havde været sur hele vejen hjem, (vi skulle være alene hjemme hele weekenden) vi når lige ind af døren og lukke den før han begynder og slå løs på mig, jeg skriger, da han går op i stuen, sidder denne lille dreng og leger på gulvet, men kæresten foresætter ovenpå, og ud på wc’et pludselig skriger han og jeg løber op, da han kommer ud er han helt blå i hovedet og siger der hænger en mand, jeg kigger på ham og siger hænger en mand hva snakker du om ? Da jeg åbner døren er der ikk noget, vi går ned i stuen og sætter os i sofaen og pludselig kommer mandeskikkelsen over imod os men noget er anderledes han ser rigtig vred ud, hans øjne er helt røde, han stopper op foran min daværende kæreste og skriger ham ind i hovedet alt dette var nok til at han løb ud af lejligheden og jeg lå flad af grin på sofaen, (jeg havde levet med dem i ca 4år på det tidspunkt) da jeg hørte døren smække råbte jeg tak til drengen og faren.

  Da jeg gik i seng takkede jeg dem igen og de viste sig for mig igen, jeg takkede dem 100gange hvis ikk mere.

  For mig er denne far og søn en del af mit liv, de hjælper altid hvis der er brug for det, de fortæller mig hvis der er sket noget med nogle af mine nærmeste, og er der hvis jeg føler mig alene..

  Ja jeg indrømmer gerne at i starten var jeg bange men nu har jeg lært og leve med dem, og føler nærmest jeg kender dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mallie

   Nej! Jeg blev næsten helt rørt! At de hjælper dig C: Det er så sødt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hej anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  hej Anna! Jeg tror på din historie, jeg har selv oplevet noget, dog ikke nær så uhyggeligt.
  Mig og mine veninder skulle lave matematik i en time over på skolen, og vi beslutter os for at gå ind i et andet klasselokale, hvor der i den time var tomt. Vi kommer så til at sidde og snakke om ånder, og en af mine veninder siger så for sjov; “ånder hvis i er her, så giv os et tegn!” Og griner bagefter. Så kigger jeg op og ser at der hænger en stor lineal, sådan en på én meter, oppe på sådan en slags opslagstavle, hvor der også hænger en stor vinkel, passer osv… Men vi ser så at den begynder at svinge frem og tilbage. Det skal lige siges at vi alle sad henne ved bordet, og ingen døre eller vinduer var åbne. Vi skriger så alle sammen, og løber ud til vores veninder, som sidder i fællesrummet og laver matematik. De tror selvfølgelig ikke på os. Men vi turde ikke sætte os ind i det samme klasseværelse igen, så vi satte os et andet sted. Men så så jeg så at der fra min venindes mobil blev sendt klistermærker ind til vores gruppe , men hendes mobil ligger på bordet, slukket. Det tænker vi ikke videre over, før vi alle er hjemme, og vores veninde skriver og sender at billede af, at det er blevet taget et screenshot på hendes mobil af at der blev sendt klistermærker. Så uhyggeligt .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anna.
  Du er ikke den eneste! Jeg tror også på dem, og har også selv oplevet et par ting.
  Hjemme ved mig har jeg værelse nede i kælderen, ikke specielt uhyggeligt da jeg altid har haft det. Men en dag da jeg hørte musik på min radio gik den lige pludselig ud. Det kunne ikke lade sig gøre uden at stikket blev trukket ud, og det sad bag en reol. Og siden jeg var alene, kunne dette ikke lade sig gøre. Men den slukkede på et tidspunkt og jeg tjekkede det så, og stikket var simpelthen taget ud af stikkontakten – det var så klamt!
  Der var også en anden dag jeg havde en veninde sovende, hvor vi rent faktisk så noget. Jeg fortalte hende at jeg tror på det her og der sikkert foregår noget, men det troede hun så ikke på. Indtil om aftnen hvor vi skulle til at sove, så var der en skikkelse hende i det ene hjørne som gik tværs over gulvet. Uden det blev sagt noget, spurgte hun om jeg også kunne se det, og det kunne jeg så.. Det var også rigtig uhyggeligt.
  Heldigvis tror jeg ikke de ville os noget ondt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  hej Anna!
  Jeg har ikke decideret oplevet noget vildt uhyggeligt.
  Men. Da min farfar var meget syg af kræft og var blevet erklæret terminal, sad jeg en aften og hørte en sang han altid sang for mig. Jeg falder søvn, jeg vågner så klokken 03.42, og leder efter min mobil, jeg tjekker facebook lidt. Og fem minutter efter ringer min mor, min farfar var død. Jeg var vågnet på tidspunktet han døde. Lidt skræmmende. Det samme skete da min kærestes morfar døde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Altså for cirka der om kræng 3års Siden flytede vi ind I en Stor villa. Den allerføreste dag vi kom til huset kom der sådan en list ælder herer Han kom pludslig og vi begyndte at undre os. Han fortalte is at hans far har bygget huset. Men Fra den dag er der sket mærkelige og mystiske ting. Men det væreste har nok været at en after sad vi og spiste aftensmad og pludslig begynder alle døre på øverste etage at smække. Min mor blev nød til at gå op og sige STOP men om aften da vi alle skulle i seng var der sæbe på spæjelet og vandhanden bar tændt. Ja der er mange flere men så bliver det for langt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Hej Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna vil gerne lige sige at det er vildt fedt at læse din blog!

  Min histore:
  Mig og mine to søskende var på ferie i Sverige, vi boede på et meget gammelt hotel, som var tugtig hyggeligt (om dagen). Så når det går hen og bliver aften og vi beslutter os for at gå i seng, så ligger jeg der,
  stirre du i mørket og kan ikke helt falde i søvn… Så for neden af en lille gang der var på vores værelse, ser jeg en pige der er måske 12-13 år eller ældre, som står i en sort kjole og stirre på mig, jeg bliver pisse bange og ved ikke hvad jeg skal gøre. Mine to søskende ligger i to senge i den anden side af værelset, jeg beslutter mig for at gå hen til min storesøster og rejser mig op og begynder at gå hen imod ånden/pigen… Jeg ser på hende, og jo tættere jeg kommer på hende begynder hun at træde tilbage, jeg går hen til min søster og vækker hende og siger at jeg ikke kan sove, jeg ligger mig ved siden af hende, og jeg kan bare mærke at ånden kigger på mig, jeg falder i søvn, men min søster syndes at det bliver for varmt og ligger sig så over i min seng. Om morgenen fortæller jeg dem så om hvad jeg har set, og min søster (den som jeg vækkede) ser så forbavset på mig og fortæller at hun også har set pigen… At hun lige har ligget og prøvet at falde i søvn og hun så luge ser et glimt af hende… Heldigvis var det den morgen hvor vi skulle hjem.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Megan

  jeg har altid været meget fascineret af det overnaturlige. Men de første oplevelser jeg selv har haft var da min Grandad gik bort(han boede i England)
  Jeg oplevede at jeg hørte stemmer ude på gangen (boede i parcelhus), en aften jeg var alene hjemme kunne jeg høre min far gå fra hovedøren til mit værelse (døren var lukket til mit værelse) og ligesom læne sig ind og lytte og så gå tilbage igen. Jeg råbte Hej.. Fik intet svar.. Råbte Hej igen.. Inter svar. Jeg fór op og åbnede døren og råbte: hvorfor helvede svare du ikke! Og så var der ingen.. Jeg var alene hjemme og min far var der ikke.
  Jeg har mærket en som har sat sig på min seng når jeg skulle sove.
  Jeg begyndte at fortælle min far lidt om oplevelserne, selvom jeg var bange for at han skulle tro at det bare var mig som fandt på det.. Men det viste sig at han selv havde haft nogen oplevelser. Han havde også hørt nogen snakke ude på gangen selvom han var alene. Og han fortalte at hver dag han stod op, var billederne på vores væg væltet ned. Der kan være mange grunde til at billederne Falder ned, men det her skete kun i mellem perioden fra at min Grandad gik bort og til at halvdelen af hans aske blev begravet i Danmark.
  Siden begyndte vi så at snakke med min familie i England. De havde også haft oplevelser. Den nat mit Grandad døde sad min granma i stuen og min Grandad lå i hans hospitalsseng i stuen, kunne hun høre at han snakkede med nogen. Og lige pludselig så hun et Hvidt lys under sengen som fløj hen til nogen roser som lyste op. Og i det øjeblik åndede min Grandad ud. Min kusine havde ikke lyst til at besøge huset efter han gik bort, men hun ringede dagligt og snakkede med vores granma. En nat drømte min kusine at hun stod ude foran huset, og så gik hun ind og ind i stuen. Der sad min Grandad med hans stok og min kusine spurgte: “Grandad, where have you been?” Og han svarede: “oh, i’ve been aaaaaallllll over the place” og vi antog at han havde besøgt os i Danmark og dem i England.
  Min granma døde pludseligt et halvt år efter min Grandad. Jeg vågnede en nat ved at min hund stod oven på mig og snuste ud i luften. Jeg kunne også mærke at der var nogen. Jeg kunne mærke min granma og Grandad. Og jeg kunne se dem for mig inde i mit hoved, men ikke fysisk. På det tidspunkt vidste jeg ikke at min granma var død. Så jeg Synes det var meget underligt. Da jeg vågnede næste dag fik vi det at vide. Jeg tror de kom for at sige farvel, for har ikke oplevet noget som sådan siden.
  Min søster bor i Australien og der besøgte hun en clairvoyant. Alt hvad hun sagde var rigtigt uden min søster kom med nogen oplysninger eller svarede på om det passede det hun sagde. Hun fortalte at der stod en gammel dame og en gammel mand, begge havde meget store briller. Det var min granma og Grandad.
  Min kusine og min fars søster var hos en meget kendt en i England for en måneds tid siden. Han fortalte også uafhængigt af noget som helst at vores granma og Grandad kommer og besøger os engang i mellem og at de har prøvet at tage kontakt til os osv.

  Det sjove er at før jeg fik det at vide fra min kusine havde jeg en oplevelse. Jeg stod en aften og vaskede op. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at en kniv på min magnetstribe begyndte at løfte sig ud af, som om nogen tog fat i den. Jeg troede det var en reflektion og jeg Vendte hovedet for at kigge. Så var det som om nogen gav slip og så begyndte den at viberere. Det er den eneste oplevelse jeg har haft siden min granma og Grandad kom og sagde farvel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hej annadue. Nu fortæller jeg min historie
  Da jeg var kommet hjem efter skole sad jeg fint i sofaen og kiggede lidt rundt, men lige pludselig hørte jeg lyde oppe på loftet, jeg tænkte bare at det var vinduet. Men det var det ikke, fordi da jeg var kommet der op kom det en mærkelig skygge forbi mig, og kom til bage og kiggede på mig jeg begyndte at skrige så naboen kommer løbene over til mig……. Og sagde hvad der var skedt , men hun troede ikke på mig. Da hun var gået, kom ånden tilbage og så kunne jeg høre døren smække da jeg hørte døren smækk,var ånden væk? Og jeg så ikke mere til den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg boede i en periode hjemme hos min faster. Vi snakkede ofte om at der var ånder tilstede. Ikke at de gjorde noget, men man kunne mærke det. Specielt ovenpå i den ene ende af huset har det altid været en anden, ja. Fornemmelse. – Hvad skal man kalde det?
  Men ihvertfald var det ikke noget man var i tvivl om, og resten af familien havde oplevet ting som brag fra stuen af, og fodtrin på trappen klokken lort om natten.
  Den med fodtrinnene har jeg også selv hørt, og garantere for at der ikke var andre end mig vågen!
  Men ihvertfald er det mest uhyggelige da jeg var alene hjemme og træder ud af mit værelse. Det ligger på sådan en gang, og for enden er toilettet, som har sådan nogle følere på vasken, som man skal sætte hånden ind foran for at den spytter vand ud.
  Da jeg træder ud af værelset, begynder lyden af vand der løber ud af en vandhane at lyde, og da døren er åben kan jeg se, at vandet bare bliver ved med at løbe, uden at der er nogen. Waaah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op nogen gyser historier i har
  Har faktisk også nogen selv

  Det startede med at jeg lige havde været i bad. Da jeg var kommet ud skulle jeg selfølgelig rede hår og o.s.v, men da jeg så kigger i spejlet kan jeg se direkte ind til brusekabinen hvor håndklædet og sådan en man skraber vand væk med, de begynder at svage frem og tilbage. Efter det går jeg ind på mit værelse forde jeg selfølgelig blev bange, men da jeg så kommer tilbage er forhænget trukket for ( det var det ikke da jeg gik) og min mor havde ikke været oppe ovenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna!❤️ Vildt uhyggelig historie, jeg har selv nogle, men synes de er alt for uhyggelige til at dele her, og jeg ved at folk ikke vil tro mig! Men kan ikke tænke på dem uden at skrige, så tror jeg springer over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line-Sophia Frances Clausen

  hej Anna
  jeg har selv oplevet noget i den stil, og det startede efter jeg flyttet til Sjælland (før boede jeg i Jylland) først startede med at jeg så skygger og personer stå og glo på mig om aften når jeg skulle til at sove. så jeg begyndte at sove inde ved mine forældre om natten, og når jeg sov derinde var der ingen ting så der sov jeg hver nat i 3 år, jeg synes selv det var ret pinligt at jeg sov inde ved mine forælde fordi jeg var 9 år da jeg statede med det. og så i december 2014 fltede vi ud til viberub i tårnby (som er på Sjælland) og så startede jeg at sove på mit eget værelse igen (det skal bare lige siges at jeg nu er 12) jeg var nu startede med at sove på mit eget værelse igen og de første 1 1/2 måned var der igen ting, men så startede det igen det med at se skygger der glor på mig nogen gange var der 2 og ande gange var der op til 5 personer der glo’et på mig men der bergyndte også at ske andre ting som fx, når jeg sidder på computeren så går den ind på porno sider, eller går ind på Google og skriver P*TTER OG P*K. og vær eneste nat jeg går i seng kan det tage mig op til 3 timer at falde i søvn fordi jeg ved der er nogen der står og glor på mig. men jeg tør ikke at sige det til mine forældre fordi min storsøster har også en gang set noget li’ og mine forældre sendte hende til en psygolog og jeg vil ikke starte der :unamused: :expressionless: :expressionless: :expressionless: :tired_face: :worried:

  Kh Line-Sophia (det er mit fornavn ved godt det er underligt men det er mine forældres skyld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Okay, der var en gang hvor jeg var alene hjemme. Jeg var kommet hjem fra skole. Pludselighører jeg nogle lyde. Jeg aner ikke hvad det er men jeg høre lyde. Jeg går altså ind i køkkenet som er forbundet med spisestuen og kigger. Jeg træder kun et skridt frem, så jeg nærmest gemmer mig bag døren. Jeg så en hvid ting flyve hen over gulvet. Jeg blev så bange at jeg tog hjem til min veninde og ventede til mine forældre kom hjem fra arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Okay.
   Der var en gang hvor jeg havede svært ved at sove. Jeg var sådan vågen til Kl. 1 om natten. Min dør var halv open

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Okay.
   Der var en gang hvor jeg havede svært ved at sove. Jeg var sådan vågen til Kl. 1 om natten. Min dør var halv open og lige pludselig så jeg en hvid skygge som svævede lidt over jorden. den havede en dame krop Jeg blev vildt bange og gemte mig under min dyne og fra den dag har jeg altid troet på ånder.

   (Det er ikke falsk!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

   Jeg gik i 5kl Hele klassen skulle sove på gram slot. Vi lagde os til at sove læren sov uden for døren til værelset… Læren var faldet i søvn men vi kunne ik vi hørte fortrin oppe fra etagen ovenover. Vi gik ud til vores lære og fortalte det men hun sagde self bare at det var nok ingenting. Vi gik ind igen og det blev ved med at være der. Til sidst gik vores lære med op ovenpå… Døren til rummet var låst men vores lære havde heldigvis nøglen.., mit hjerte bankede så ufatteligt hurtigt,,, hun åbnede døren og en kold brise mødte os,, ingen vinduer stod åbne…. Alle blev meget bange,.. Vores lære beroligede os og sagde at vi skulle prøve at ligge os tik at sove.. Jeg husker tydeligt hvor bange jeg var.. INGEN kunne sove. Efter en halv times tid cirka så blev døren til værelset åbnet men der var “ingen” fortrin kom nærmere og nærmere flere begynde at græde det var så skræmmende. Personen gik ud af rummet og døren blev låst!! Læren tilkaldte straks vores forældre og alle blev hentet. Siden den dag har jeg troet på ånder. Den nat glemmer jeg ALDRIG.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia clausen

  :lion: :lion: :stuck_out_twe: :48: :41: :52: :hear_no_evil: :see_no_evil: :speak_no_evil: :angry: :stuck_out_tongue: :triumph: :cold_sweat: :heart_eyes_cat:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna! Jeg har lige læst din historie og ville også fortælle om engang fra mit liv!
  Det startede med at jeg var alene hjemme en aften.. ( er 14 år) og så skulle jeg selv lave mad men bestilte bare en pizza! Så da jeg skulle op og hente pizzaen og havde betalt og det hele.. Var jeg på vej hjem.. Spændende!!
  Men da jeg kommer hjem er der helt mørkt i huset og jeg havde ikke slukket lyset da jeg gik!?
  Men jeg tænkte at det nok bare var en sikring eller noget?
  Da jeg kom hen til døren åbnede jeg og gik ind..
  Jeg tændte lyset og det virkede? Jeg forstod det ikke rigtig?
  Nå men.. Jeg sætter mig hen til stuebordet, tænder for tv’et og spiser af pizzaen..
  Så normalt! Ahaha!
  Nå men imens jeg sidder og spiser høre jeg pludselig noget ovenpå! Som om en dør blev åbnet.. ( det skal lige siges at ingen vinduer var åbne og dørerne altid skal være lukket når vi ikke er hjemme!)
  Vores døre ovenpå knirker nemlig lidt!
  Og det lød som om noget kom ud af døren og den så lukkede igen!
  Jeg gik i panik og troede der var nogen i huset! Derfor løb jeg udenfor!
  Da jeg kommer ud løber jeg hen i garagen.. ( staves) jeg tænker lidt over noget fordi vi har en hund og han er meget imod der kommer fremed ind i huset medmindre der er nogen hjemme imens..
  Han plejer og gø når der kommer fremed og “advare” om det!
  Men det gjorde han ikke..
  Mit hjerte hamrede så voldsomt!!
  Min onkel og moster bor i byen så jeg ringede til min onkel og spurgte om han ikke kunne komme og tjekke!! Jeg sværger at der var noget overnaturligt den aften!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Det var efter min mosters bryllup hvor vi skulle sove efter festen, jeg havde lagt mig ned men i det jeg lukker øjenen kunne jeg mærke en der rørte min kind nærmest age den, så jeg vågner op som en Chok og nået og se en skittelse inden det forsvandt .. Det var vildt uhyggelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej Anna. Ved det er et lidt ældre opslag men ville skrive dette alligevel. Det er en ting både min mor og jeg har oplevet.
  Vi er flyttet i lejlighed nu så det er lidt tid siden!
  Historierne kommer her: vi boede i et hus engang hvor at vi havde en gravhund. Min mor talte i telefon med min mormor og så stod min hund og gøede op af vægen i et helt kvarter! Og det er sket flere gange!!
  Den anden historie: Det er noget min mor har fortalt mig. Engang var min far, min bror og jeg gået i seng og min mor var stadig oppe og vores værelser ligger neden under. Så lige pludselig kunne hun høre store tunge skidt oppe op vores over etage! Hun mener at det var min morfar hun kunne høre som var død et år eller to inden!
  Den sidste historie: det er noget jeg og min mor har oplevet. Da jeg var lille lå jeg inde i min mor og fars seng og sov. Det var midt om natten. Nå men jeg vågnede og der efter vågnede min mor også. Jeg sad bare og stirrede hen til den åbne dør og min mor kunne slet ikke kommer i kontakt med med mig! Så lige pludselig siger jeg “Det er min mor” og peger hen på min mor “og det der det er min far” siger jeg og peger hen på min far som stadig sov! Og så lagde jeg mig ned og sov videre! Min mor kan også stadig huske det! Det var et par (sande) historier her fra! Mvh Malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Visby

  Ad føj hvor klamt! Jeg har selv oplevet noget da jeg var omkring 11 år hvilket bare er det klammeste! Jeg sad på min seng og så tv (sengen stod op af væggen) og på væggen hang der sådan en stod dyrekalender, som jeg bare lige puffede til en enkelt gang, hvilket jeg jo (obviously) ikke tænkte mere over. cirka 3-5 minutter efter, da den hang fuldstændigt stille så vippede den virkelig voldtsomt uden jeg havde rørt den på nogen som helst måde, og ingen vinduer var åbne. Mit hjerte hamrer bare på fuld smadder og jeg løber nærmest skrigende ud i køkkenet og fortæller mine forældredet, men de mente at det ”bare var noget jeg forestillede mig” men jegVED at det var ritigt!! Føj føj føj!

  Min mor havde også en gang oplevet at hun stod i køkkenet helt alene og vi andre var inde i stuen, hvor hun lige pludselig kan genkende lugten af vores morfar (som er død), og en anden episode hvor hun også stod i køkkenet hørte hun en stemme sige mor, hvor hun fortalte at hun faktisk vendte sig om og sagde hvad fordi hun troede det var en af os, men der var ingen.. uhhh hvor er det bare klamt sådan noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessen

  Hej Anna

  Ved ikk om min historie er greepy
  Men min kærestes far er død her for nylig, og min svigermor hat fortalt at hun har snakke med en åndedame, og hun har fortalt at mulig uden min svigermor har sagt noget, men at min kærestes far er her i huset
  Så her i nat ku jeg virkelig ikk sove, og følte at der var nogen ude i køkkenet (vi sov i stuen) men når vi sover inde på værelset er der intet..
  Det er vildt ulækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En da var jeg sammen med min veninde vi legede ånden i glaset. Det blæste mega meget den dag, vi sad ude ved køkkenbordet og lige pludselig kom der en mega uhyggelig høj lyd jeg skreg og jeg løb ud i vores gang og min veninde løb med med det sammen vi kom der ud begyndte jeg at blive mega bange lige pludselig hørte vi bare en mega høj lyd igen det var vores skraldespand der lukkede vi blev sygt bange og så løb vi ud af huset ned på vejen, men så kom vi i tanke om at vi måske kunne ringe til min mormor men vi turde ikke at løbe ind i huset igen men jeg gjorde det jeg løb ind og hentede den mens hun blev ude.
   Jeg var så bange at jeg græd og jeg løb ud mig og min veninde gik over til hækken for at få læ så vi kunne ringe.
   Da min mormor tog telefonen skyldte jeg mig at sige hvad det var galt, men hun kunne ikke høre mig fordi at jeg græd så meget og det blæste, min veninde var også lige ved at græde. Vi hvidste ikke hvad vi skulle gøre, min mormor sagde at hun ikke var hjemme så kun kunne ikke komme så hun prøvede bare at få mig til at slappe af. Mig og min veninde skyldte os ind for at hente en nøgle og låse, så løb vi over til Cecilie og ventede til at min mor kom hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har oplevet 2 ting (jeg er 12 år)

  Jeg var 11 år der. Jeg var sammen med min bedste veninde hos hendes mormor (hendes morfar er død). Vi gik så ind i køkkenet så at tage lidt slik. Så kunne jeg høre en der gik ovenpå min veninde kunne også vi skyndte os ind i stuen. Men jeg er nu ikke bange (det er jo bare hendes morfar)

  Jeg var cirka 6 år der. Min mor sad inde i kontoret lige ved siden af. Så kunne hun høre nogen gå ude i gangen. Så siger hun gå i seng Maja. Hun kan stadig høre trin ude i gangen. Så går hun ud i gangen, der er ikke nogen. Så går hun ind på mit værelse og jeg ligger og sover. Efter hun havde fortalt det til mig da jeg var 7-8 år lå jeg i min seng og kunne høre trin i gangen. Jeg gik så derud og der var ingen. Men fter min lillesøster har fået værelse inde ved siden af mig (kontoret). Og har vi har fået døren et andet sted. Så har ånderne endelig fået ro. Men jeg er nu ikke bange det er en dagplejer som min mor har gået i dagpleje ved som der har boet før os

  Min mor har set en ånd i sit barndomshus hun har fortalt mig det.

  Hun sad på køkkenbordet og ventede på at sine forældre kom hjem fra byen (handle). Pludselig kan hun se en mand der går igennem dørkammen. Han er kun halv. Hun skriger og falder ned fra køkkenbordet og hun slår sig. Hun løber så ind på sit værelse. Men hun fortalte ikke det til sin mor og far før om 25 år cirka. Min morfar fortæller så at han kender ham. Det er en mand der har boet i huset der lå der før de byggede et nyt hus på den grund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Christensen

  Mig og min mor kan mærke at i vores lejlighed er der en ånd personen niver mig i armen og i mit ben og det gør virkelig ondt har virkelig ondt lige nu og det er så uhyggeligt kan ikke side i stuen over ved vinduet og ånden stod ved siden af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba

  Jeg tror på spøgelser. Da jeg blev født, var min morfar og formor død& kort efter også min farfar. Det har altid ligget i mig.nogle gange kan jeg mærke noget i ansigtet eller høre gulv knække. Jeg sov først uden lys meget sent i alderen. Jeg har drømt om de døde og begravelser. Nu er jeg altså 13…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Anna. 🙂
  Jeg har selv igår haft en meget ubehagelig oplevelse.
  Jeg vågnede ca klokken 1 om natten og så ser jeg at der står en hvid person henne ved min dør og kigger på mig, efter et par sekunder forsvinder manden og jeg løber ind til mine forældre. så lige inden at jeg falder i søvn, ser jeg at den samme person står i deres dør og kigger på mig, jeg ved ikke hvor lang tid der gik før personen forsvandt, men jeg ved at jeg satte mig op og begyndte at stortude og mine forældre spørger jo selfølgelig hvad der er galt og så siger jeg: “Der… der.. der står en” så spørger min mor “hvor?” “i døren..” “Jamen der står jo ikke nogen?”

  DET VAR FUCKING UHYGGELIGT

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Troels Vestergaard

   Når folk der enten lige er vågnet eller er ved at falde i søvn, fortæller at de har oplevet nogen ånder, er der grund til at være mistænkelig.
   Ingen gang i vågen tilstand, kan man stole på sine sanser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mallie

  Ej hvor uhyggeligt, og det mest uhyggelige var at da jeg læste det var der noget der tog i mit dørhåndtag, men jeg var alene hjemme 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Anna
  Det lyder sindsygt uhyggeligt!
  jeg har også selv prøvet noget paranormalt.:grin:
  Det skete her for nogle år siden:D
  Jeg var engang hos min BFF, hvor jeg skulle sove der hun havde også en veninde hjemme.
  Vi gik udenfor i hendes have, for vi ville lege en leg som vi havde opfundet ‘Bangebuks eller ej’.
  Den var sjov, indtil vi skulle ind da vi gik ind ( Vi var alene hjemme) kunne vi hører nogle stå og lave mad
  Bagefter kunne vi høre det største skrig nogensinde!
  Lidt efter havde hun en Robothund, den begyndte stå og gø og danse vi havde ikke trykket den på næsen!
  Da vi skulle sove vågnede vi og hørte et kæmpe brag det skulle lige siges at det var December.
  Så gik vi en og så en lille pige hun havde en bamse i hånden og blod på sin natkjole jeg siger jer vi gik amok!:joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viktoria

   Fuck hvor creepy!❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Fik lige kuldegysninger af alle de kommentarer
   Jeg har boet 5 steder i hele mit liv og i alle 5 er der over 100 overnaturlige fænomener jeg vælger så at skrive de 2 jeg kan huske her og nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuunu

  Jeg synes virkelig der er nogle historier er uhyggelige, Men på min skole har vi en hotelmorder… Men for 2 dage siden altså den 14 januar )) legede mig og nogle andre piger fra min klasse ånden i glasset.. både inden for og uden for, det rykkede sig lidt men ikke meget men tror på ånder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Engnag fra ikke så lang tid siden, var jeg alene hjemme med min veninde. Vi sad i mit køkken, hvor jeg så ser en skikkelse passere fra gangen ud ind i stuen. Jeg siger det så til min veninde, jeg fortæller hende altid når der sker mærkelige ting i mit hus, det gør der nemlig tit. Vi begynder så at joke med det, mest fordi ellers køre vi hinanden op. Jeg tager så sådan en legetøjs bombe, som min lillesøster fik i fødselsdagsgave. Den tænder jeg så, når den er tændt siger den bib lyde og skratter ret meget. Efter noget tid slukker jeg den igen, og kigger over til bordet hvor min vende sidder. Vi ser begge to skyggen gå forbi igen, det er en høj lysegrå mand. Jeg stå stadig med den SLUKKEDE legetøjs bombe i hånden, mens jeg rækker min venstre hånd frem og siger “hvis der er nogen så rør min hånd”. Efter jeg sagde det tændte bomben af sigselv, og for at den kan dende skal man både køre en knap til siden og trykke på en anden knap. Jeg skriger og kaster bomben fra mig, hvorefter mig og min veninde løber over til hende uden jakke, sko eller at låse døren. Det var virkeligt uhyggeligt, og efter det har jeg ikke været alene hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Anna jeg er stor fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Hejsa Anna.. Engang for længe siden var jeg hjemme hos min bedstemor.. Min bedstefar var lige blevet død og jeg skulle passe min bedstes hund.. Jeg var alene hjemme sammen med min bdstemors hund.. Da det så var at jeg sad ved døren kunne jeg høre en lyd der kom fra køkkenet.. Vi havde et stort fad i køkkenet fordi vi havde spist and.. Da jeg så gik derud var der INGENTING der var væltet.. Det eneste jeg tænkte på var at de snart skulle hjem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas bendixen

  Hej Anne jeg skriver lige et indlæg lidt spontant, jeg vågnede for en lille times tid siden! Fordi jeg skulle tisse, inden jeg gik i senere der utroligt koldt og jeg lukkede vinduet helt i og skruede lidt op for varmen. Jeg har altid haft en syg hukommelse og kan huske det meste fra mit liv siden jeg var 2-3 år. Ting andre ikke kan huske 🙂 jeg vågner kl 06.05 og mit vindue står helt åben! Der er hunde koldt og jeg får nu kuldegysninger af min første tanke , som er 150% sikker på at det vindue har jeg haft lukket siden jeg gik i seng. Jeg ringede straks til min far som var på vej på job, hvorfor har du åbnet mit vindue spørger jeg ham lidt sur, da der var pisse koldt og det lignede hellere ikke ham. Han er sku så bange for at bruge for mange penge på varme. Så vækkede jeg min mor og spurgte hende, om det var hende som har åbnet vinduet ? Nej hvorfor skulle jeg gøre det ? Og hun bliver helt skræmt og jeg forklare hende det og både min far og mor sikre mig det ikke er dem.
  Hoveddøren var låst og vinduet var lukket.
  Selv samme dag, var mig og en god ven på metaldetektor tur, vi har lånt en i 14 dage før at se om det var en hobby vi vil starte op. Så i serien Gost mine fra USA at elektro magnetisme kan give ånder flere krafter, og de bliver mere aktive af det. Jeg ved med 150% sikkerhed at det vindue har hverken mig selv eller mine forældre ikke har åbnet vinduet ! Nogle måneder siden, vågnede jeg ved at jeg følte jeg blev kvalt, of hostede en bold op af slim og brugte 10 min på at komme til mig selv! Jeg tror jeg har fået et spøgelse med hjem fra min tur fra åen og markerne . Min onkel og tante blev tragisk slået i hjælp af en tyr, og vi gik på hans gamle marker og syntes det var som om noget kiggede på os.

  Jeg ved ikke hvad jeg skal sige eller gøre ud over at fortælle jer sandheden 🙂

  Hvad fanden før man lige ?

  Mvh Thomas bendixen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Anna.
  Jeg har oplevet en del, det er dog nogle år siden jeg sidst har oplevet noget
  I min første lejlighed (gammel nedlagt fabrik FDB bygning) mine lys begyndte at tænde og slukke, tit når jeg ikke så det. Troede jeg var ved at blive skør, når jeg med sikkerhed vidste jeg havde slukket eller tændt det. En aften høre jeg klikket på kontakten og ser lyset bliver tændt. Tjekker kontakten og tænker det er underligt. To gange hvor jeg har stået på badeværelset har mit fjernsyn pludselig tændt sig med høj lyd, den ene gang var mine gardiner rullet for anden gang ikke (tænkte en overfor kunne måske have samme fjernbetjening). En dag var jeg på badeværelset og nu sker det værste så, min lille kurv løfter sig Ca 10 cm fra jorden og slår hårdt ned igen. Jeg troede ikke mine egne øjne og var skrækslagende. Følte mig konstant overvåget i denne lejlighed og boede der i mindre end et år.
  et år forinden det boede jeg hjemme ved mine forældre stadig. En nat var der indbrud og hørte tyven, som jeg troede var min far, der sikkert havde glemt noget ude på arbejdet . (sov ovenpå). Jeg sad oppe i sengen med måneskin udefra og ventede på min far skulle komme tilbage. Pludselig ser jeg en skikkelse, meget klar, hvid, næsten lysende, men lidt gennemsigtig tror jeg nok. Husker hele hans ansigt, som var bredt og rundt, venligt udseende. Kunne kun se halvdelen af hans krop, han kommer hen forenden af min seng og rækker hånden frem med et uroligt blik. Jeg skriger!!! Og han forsvinder med det samme. Mine forældre høre mig ikke. Jeg ringer til hus telefonen. De kommer op og vi finder ud af der har været indbrud. Hørte han gå nedenunder, men han kom aldrig op til mig. Politiet undersøger det og bekræfter tyven ikke var ovenpå. Men vidste jeg også godt, det jeg så var ikke et levende menneske, men en ånd. I dag bryder jeg forsat ikke om at sove alene, men har heldigvis en kæreste og lille hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver:
  “På billedet var der slørede hvide prikker over det hele, ret underligt!”
  Men du beskriver stedet som beskidt (hvilket kan betyde der er støv partikler i luften) Der kan også have været pollen eller andet fra omkringliggende natur i luften.
  Når man tager et billede vil de ting der er meget tæt på og samtidigt uskarpe (ikke i fokus) tegne sig meget meget større og og effekten kan være helt ekstrem hvis disse små svævende partikler er oplyste.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Orb_(optics)

  Vores syner en meget kompliceret proces der kun har meget lidt med hvad der faktisk findes “i virkeligheden”.

  Prøv at google “optical illusions” og du vil finde mange eksempler på hvordan vores synssans kan “digte” (den har ikke fantasi men jeg bruger ordet i betydningen, der opstår) syns indtryk der ikke er i overensstemmelse med den virkelighed vi iagttager.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Optical_illusion

  Prøv at læse din historie igennem og spørg dig selv, hver gang du læser en påstand: “hvordan ved jeg dette er faktuelt?”

  Faktuelt i denne sammenhæng betyder at det ikke kun er virkeligt for dig men eksisterer objektivt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna
  Jeg tror fuldt ud på dig.
  Jeg ved at det er langtid siden du skrev det men da jeg oplevede noget VILDT skræmmende for to dage siden, ville jeg læse lidt mere om det og fandt din historie.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Migg

  Har oplevet en del af ting og jeg tror på ånder! Jeg har oplevet noget på min skole, derhjemme sådan noget. Min skole er en gammel kro som er tilbage til 1800 Tallet! Da er mange historier f.e.k.s at der var en mand oppe i vores musik rum som døde på en mærkelig grund.. Men derhjemme har jeg oplevet at jeg sad ude i havestuen, så ser jeg en skikkelse som går forbi mig ud imod vores værelser det var mega creepy. Min mor har dog også fortalt en hel del

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa og Carla

  Vildt god historie!
  Mig og min veninde Carla, er ved at skrive om Edinburgh Castle, verdens mest hjemsøgte by.
  Det fik os virkelig til at tisse i bukserne!
  -Tak for historien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnonymousityUser1

  Hej, er lige flyttet ind på et kollegie. Eller rettere, et botilbud for folk med diverse behov.

  Har sovet hjemme anden dagen fordi jeg oplevede noget min i forvejen paranoide tankegang ikke kunne lide. Under flytningen så jeg en pige ind til flere gange, som jeg enda hilste på. Troede hun var min nabo da jeg havde set hvad der skulle være den anden ud af to eller, måske tre piger der bor på stedet. Rente så senere ind i hende der var min nabo, som var en helt anden.

  Så skete det, kl 2-3 stykker om natten, vågnede jeg af hvad der nok var en drøm, drømte at jeg lå på mit nye værelse, hørte tårnhøje bankelyde på døren, vågnede så, hvor der ikke var helt stille. Fortalte det til fældesmorgenmad, lod til at kun nogle havde en ide om hvem hun kunne være hende her som rigtig person. Og glæder mig til at møde hende og forhåbentligt/formodentlig finde ud af, at bare er en helt almindelig beboer, og ikke et hardcore poltergeist genfærd, der har kastet sin fulde opmærksomhed på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edith Klitgaard

  I aftes slapped min mand og jeg af med TV. Pludselig lød der fodtrin i køkkenet med retning mod stuen. Hunden begyndte at gø, men der kom ingen ind i stuen. Jeg rejste mig og gik ud i køkkenet, men der var ingen – heller ikke uden for.
  Lidt underligt – men måske et besøg af den tidligere ejer som er død for en del siden.
  MVH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkeline

  Hej
  For 4-5 år siden så jeg en åndevideo sammen med en veninde. Jeg var 9-10 på det tidspunkt. Jeg kunne så mærke noget inde på mit værelse flere år efter. Jeg sov inde hos mine forældre i et år! Det var slemt. Jeg så en mand, og en pige. (Pigen lignede præcis hende der kommer ud at tv’et i gyseren, og manden havde fuldskæg og hat på) jeg fik fat på en ånde dame og hun gav mig præcis den samme beskrivelse som jeg lige gav. Hun fik dem væk og lagde nogle seng i vindueskarmen. Hun fortalte mig at manden bare var der uden grund og pigen troede hun var min skytsengel og ville undskylde hvis hun havde skræmt mig. Så for en månedsiden var jeg hjemme hos en veninde. Lige pludselig kunne jeg mærker to afdøde. Den ene virkede meget venlig og den anden lidt kold. Jeg spurgte hende om nogle i hendes familie er død og hun sagde ja. Det var hendes bedstefar og bedstemor. Jeg kunne side og fortælle om dem uden hun havde fortalt noget om det. Jeg fandt ud af at hendes bedstefar døde af hjertesorg. Da jeg fortalte hende at de nu var sammen blev hun meget lettet. Jeg tror fuld ud på ånder.
  Mvh. Mikkeline

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cutiepie, han er så skøn altså..