Ting som jeg er bange for..

Cutiepie, han er så skøn altså..

IMG_0754Køb termodragten: HER

Villian vokser og vokser, og der skal jo nyt tøj til konstance. I så selv at jeg solgte ud af mit tøj igår, for han kan simpelthen ikke passe noget af det mere, buhu. Jeg har lige modtaget min pakke fra min yndlings webshop, kids-world! Det er simpelthen det bedste sted, hvis man skal købe børnetøj online på nettet. Det gode er, at hos Kids-world.dk har man mulighed for at betale med børnepenge. Man kan bestille varer og få dem leveret hurtigt og vente med betaling til de næste børnepenge kommer. Det er jo super duper smart! Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer hvad jeg har til Villian denne gang. Yaaaay. Jeg har fået det stribede molo sæt og termodragten i størrelse 74 og resten er størrelse 80, så jeg klar til sommer! Eller Villian er, he he. Nogle af de ting jeg har modtaget er udsalgsvarer, sommerdragterne koster under 100 kroner, så det er mega lækkert. I får lige nogle links <3

annnnaBuy it here: DANEFÆ / JOHA / JOHA / ME TOO / MOLO SÆT / TEDDY FLEECE / PIPPI

11106428_838062826267421_738554841_n

IMG_0741 IMG_0745

11076232_837567162983654_529748121_n 11096759_837567169650320_735742837_n KØB HER: CELAVI REGNTØJ

kh11

3 kommentarer

 • Maria

  Hej Søde Anna.

  Elsker din blog og følger den hver eneste dag. Synes dine indlæg er gode og ærlige. ift irina hvor jeg føler der er mere “glansbillede”-se mig -perfekt. Elsker dig du er så lige ud af posen og tør poste billeder som ikke er redigerede eller helt perfekte. At du er så jordnær er bare en god egenskab at have. Hold fast i den 🙂 Du er en super smuk og god mor og lillemanden er alt for skøn. Glæder mig til flere opdateringer på din blog. DU ER SGU FOR COOL!!! Hurra for naturlige-ærlige dig (uden glansbilledet) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej søde Maria!
   1000 Tak for ros.. Du har helt ret i at mange bloggere skal vise udadtil at de lever livet på røde roser, men sådan er det desværre ikke. Jeg er ærlig, og det er jeg fordi jeg lige siden Paradise har fået en masse beskeder såsom “Anna, du er så perfekt, gid jeg havde et liv som dig”, ” Jeg misunder dig og Martin, i er så perfekte sammen”. Vi har op og nedture ligesom alle andre, og det er jeg ikke bleg for at dele <3

   – Deeeejligt at du elsker min ærlighed, du er så søøøøøøøøøøøøøøød 😀 Du kan selv være FOR COOL! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er noget rigtig skønt børnetøj. Specielt MOLO er jeg en stor tilhænger af – kvaliteten er høj og prisen overkommelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting som jeg er bange for..