Jeg tror på ånder, for jeg har selv oplevet det..

Vi venter os en lille dreng, jeg er gravid!

anJeg er super lykkelig! Martin og jeg venter os en lille dreng.. Det er helt utroligt, jeg glæder mig så meget. Villian får snart en lillebror, eller snart og snart, jeg er kun i uge 15. Iiiiiiiiiiiiiiiih det bliver så mega mega spændende, glæder mig til den næste scanning!!! Tænk engang… snart er vi 4! Eller? Hey, åh gud. Det er den 1 april idag, og jeg er ubeskrivelig dårlig til at lyve. Ha ha, elsker at nogle af jer måske troede på den 😀 Der går lige et par år endnu før jeg vil have den næste <3 APRILSNAAAAR!

IMG_0279ddfdf

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror på ånder, for jeg har selv oplevet det..