Hvor mange gange må man lyve?

Glemmer jeg Martin??

mmm
Jeg modtog en besked på facebook her den anden dag, en besked som overraskede mig lidt, eller? Jeg synes ikke at jeg har glemt Martin, men Martin er ikke særlig meget hjemme, så det er Villian der er min hverdag. Martin kommer først hjem klokken 18.15 og vi går i seng klokken 21, eller jeg gør i hvert fald. Martin er ikke glemt, men det er jo klart at Villian pt. er den som er mest i fokus hjemme hos os. Mangler i ham på bloggen?
ffg
ddfdf

11 kommentarer

 • Jeanette

  I guder hvor har folk travlt.
  Det kunne jo ligge meget til grund for at han ikke optræder på bloggen eller ig
  Det kommer da egentlig ikke andre end dig og Martin ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anna jeg syntes ikke du glemmer Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg syntes ikke du glemmer ham men kunne da være hyggeligt og have ham mere inde på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  jeg synes vi mangler ham lidt på bloggen 🙂 om hvordan i bibeholder kærligheden når i har så lidt tid om dagen sammen :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Jeg synes ærligt talt ikke det kommer personen ved! Jeg følger trofast med og synes bestemt ikke du glemmer Martin. Det ren og skær nysgerrighed fra personens side og føler tydeligvis at han/hun, gætter på det er en pige, har ret til at kræve mere privatliv ud af dig/jer.
  synes du skal lade være med at reagerer på det.
  Du skriver om det du skriver og ikke længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  States du skal gøre hvad der passer dig bedst ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nej, slet ikke det er jo som sagt din blog. Og selvfølgelig er Villian er stor del af din hverdag når i går hjemme sammen, og så er han i den fedeste alder hvor er bare bliver sjovere og sjovere for hver dag. Er stadig helt vild med din blog, og den er som den skal være. Super god dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jaaaa nemlig!!! Hvor er du sød, tak ! 😀 god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hej Anna
  Ved godt det måske ik kommer mig ved men er og Martin ik sammen mere? Du står som single på Face.
  Undskyld jeg spørger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg kunne godt tænke mig at Martin kommer lidt mere med på bloggen, men jeg mener ikke at du direkte glemmer ham

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange gange må man lyve?