Se mit nye hår!!!

Sådan fik jeg min flade mave tilbage..

save2Man kan overhoved ikke se at jeg har født, min mave er flad og der er ikke et eneste strækmærke. Der er rigtig mange som har spurgt mig, om hvordan jeg har kunnet få sådan en flad mave på så kort tid. Det lyder vanvittigt, men jeg har faktisk ikke gjort noget overhoved. Jeg har en masse øvelser, men da Villian havde kolik fik jeg simpelthen ikke lavet dem, men det behøvede jeg jo heller ikke. To måneder efter min fødsel, så min mave ud som den gjorde før jeg blev gravid.  Det kan godt være at jeg har været heldig med min mave, men  mine bryster ser slet ikke ud som før, så det er jeg faktisk rigtig ked af. Jeg ved at mange af jer har svært ved at tabe det sidste fedt på kroppen efter graviditeten, men det er bare med at komme igang tøser hvis i vil se resultater. Jeg vil fraråde jer allesammen at begynde på de der bodywraps, slankepiller m.m, det er en midlertidig løsning, som faktisk ikke rigtig virker.Det bedste ville være at spise sundt og lave nogle hjemmeøvelser ved siden af. Jeg har en rigtig god app som hedder “abs” som i eventuelt kunne bruge, den har nogle gode øvelser. Hvis i laver de 8 minutter fx hver man, tirs, tors, fre, søn, spiser sundt og går en lang aften eller morgentur hver dag, så lover jeg jer for at der kommer resultater! I kan faktisk allerede se en stor forskel efter 2-3 uger, hvis bare i husker det. Jeg skal nok lave et indlæg om en masse lækre og sunde retter!

ddfdf

Har du et ønske om at begynde at motionere lidt mere, og vil starte langsom ud med en motionscykel hjemme i boligen, så tjek lige vores motionscykeltest, hvor flere modeller bliver hevet frem og testet, så du får et bedre beslutningsgrundlag, inden du skal investere i en ny motionscykel.

Der er masser af ting som du skal være opmærksom på, når du skal begynde at dyrke motion på en motionscykel. Selvom det er en smart måde, at komme i gang med at motionere – det er indendørs, det regner ikke, ingen andre kan se dig, det er nemt og bekvemt, så er der mange ting du skal vide, før du går i gang.

Testen skal hjælpe dig og mange andre, så det bliver noget nemmere at træffe det rigtige valg, og på den måde vil mange også kunne spare både ærgrelser og penge. Se testen og bliv meget klogere på mange ting.

sponsoreret

10 kommentarer

 • Susanne

  Kan kun være glad på dine vegne for at du har din gamle krop tilbage og kan godt forstå du trist over hvordan dine bryster ser ud nu. Du en af de heldige der har været i god form før og under graviditeten som har været en af grundene til dit flotte og hurtige resultat efter fødslen. Du har vist mistet lidt fylde i brysterne, men det billigt sluppet og kan løses hvis (kirugisk) man ønsker det.
  Jeg selv var enorm og rigtig uheldig med strækmærker og løs hud efter fødslen af min datter, mangler stadig 8 kg og det vil kræve hprd træning at få min mave bare nogenlunde pæn igen, og har mistet utrolig meget fylde i mine bryster.

  Men det hele er bare et tegn på at man har udrettet et mirakel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hej anna. Kunne ikke sige det bedre selv, det eneste der virker er en sund kost og træning ikke alle de slankepiller..
  Jeg har selv prøvet og tabe mig hvor jeg (stadig går til en diætist) og stadig træner i det resultat at jeg har tabt 30 kg på 2 år så det bare komme igang og ville det og ha viljen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej anna..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sata

  Man taber omkring 300-500 kalorier om dagen bare ved at amme sit barn, så det er én af grundene til at du har fået din flade mave igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Nej for jeg ammer ikke 🙂 og har ikke gjort det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chrizzy

  Hej anna..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  må lige spørge din bh ser super go og støttende ud !! Hvor er den fra ?
  Er blevet rigtig ked af mine bryster efter 2 fødsler , og har ikk fundet en go og ordenlig bh endnu efter sidste fødsels ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg havde virkelig også svært ved at finde bh’er, denne her er FANTASTISK!!! Den er fra hunkemøller<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Hej Anne, har tænkt lidt over det her og tænker os det er et spørgsmål der går tæt på, er bruddet på dig og Martin kun sket fordi i fik villan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Flot flot figur tillykke med den flade mave!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår!!!