Jeg har RIGTIG mange søskende!

Jeg føler mig heldig – Swiss Lashes!

11137057_844880205585683_1818954443_nJeg har været så heldig at få lov til at prøve den lækre swiss lashes, som er en øjenvippeserum.

Mange kvinder bruger løsvipper, andre typer extensions, vippetang og meget sminke som slidermeget på øjenvipperne. Derfor har mange problemer med korte, tynde øjenvipper  – Swiss Lashes vil på en naturlig måde giv os længere og fyldigere øjenvipper på kun 3-6 uger!

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå igang, da jeg kun har hørt godt om den. Inde på deres hjemmeside er der i hvert fald mange tilfredse kunder, der er blandt andet en som skriver, “Jeg har brugt Swiss Lashes-øjenvippeserum på mine øjenvipper og øjenbryn længe, og Swiss Lashes gør underværker og får mine hår til at vokse med ultraspeed.”

Man skal forsigtigt påføre serummet langs øjenvipperoden, på samme måde som man bruger en eyeliner. Det skal påføres både morgen og aften. Man må ikke anvende makeup når man påføre det og man må først ligge makeup når serummet er tørret (tager 1 minut).

Fra idag af vil jeg begynde, og i får selvfølgelig nogle før og efter billeder, iiiih det bliver så spændende!

Swiss Lashes (og andre spændende produkter) sælges på www.swissclinic.dk med gratis fragt og garanteret resultat. Lige nu for kun 995,- (normal pris 1 295,-) bestil her.

PicMonkey CollageJeg har makeup på på billedet, men det var kun for at vise jer hvordan man påføre produktet. Man må IKKE have mascara på når man bruger det, først efter når serummet er tørret (1 minut).

hej
ddfdf

sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har RIGTIG mange søskende!