Jeg føler mig heldig - Swiss Lashes!

Udsalg og sommerklar?

hej
Buy it here: 1  /  2  /  3  /  4  /  5  /  6 / 7  /  8 / 9

Hej sweeties. Der er udsalg inde på boozt.com, hvis i ikke er sommerklar og ikke har nok tøj i garderoben, så er boozt en rigtig god side hvis man skal finde noget billigt, men smart tøj. Jeg har lagt nogle links til noget af det tøj som jeg fandt mest interessant. Hvad kan i bedst i li’ ? God dag og god shopping søde piger.

ddfdf

6 kommentarer

 • Anna Sophia

  Hej Anna det er virkelig noget flot tøj du har fundet jeg kan bedst lide nummer 5-6-7 men dem alle sammen er flotte Kh Anna Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej anna
  Hvor købte du graviditetstøj henne da du var gravid?
  Og gerne til billige penge.
  Er træt af kun at have et par bukser jeg kan være i

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg havde faktisk ikke graviditets tøj, jeg kunne passe mit eget <3 gik altid i leggings

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja okay tak for svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mamafashion.dk har faktisk et fint koncept og alternativ til alt det kedelige traditionelle graviditetstøj.
   De forhandler almindelige mærker (ikke-graviditetstøj), men henvender sig til gravide og mødre.
   Alt tøj på deres webshop har enten masser af plads eller stretch til en gravid mave og dermed kan man også bruge tøjet bagefter 🙂 De har fine ting og gode mærker synes jeg. Har selv købt lidt derinde, selvom jeg dog ikke er gravid mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Okay mange taK for svar, må lige tage et kig der så, er træt af at skulle vaske tøj konstant

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig heldig - Swiss Lashes!