Min allersidste flamme..

Super lækker konkurrence til jer!

IMG_0837
Er jeg den eneste der glæder mig til sommer, sol og bare ben? Jeg er næsten overbevist om, at mange af jer er enige med mig i, at sommeren klart er en af de mest fantastiske årstider. Noget af det som jeg glæder mig aller mest til, er at kunne tage en let sommerkjole på, og vandre til stranden med min dejlige lille familie.

For mit vedkommende, er der i den sammenhæng én ting der bare SKAL være i orden, nemlig benene. Efter min mening er der ikke noget mindre feminint end et par behårede kvindeben. Er i enige?
For at være helt ærlig har jeg efterhånden prøvet mange forskellige shavere, så jeg glædede mig til at prøve Shai Shaver, da de har flere blade end alle andre jeg har prøvet. Jeg plejede at bruge gillette venus, men jeg synes at de bliver så hurtigt sløve. Jeg har nu afprøvet Shai i en måned, og jeg er helt vild med den! 😀

… MEN det bedste ved det hele er, at shaishaver nu tilbyder en gratis prøvepakke som jeg klart kan anbefale, og som jeg klart skal tage brug af. Man betaler kun for fragt.
Det eneste man skal gøre er at signe sig op lige her.

Konkurrence
En heldig vinder, kan vinde 1 års forbrug af Shai shaver og en lækker iPad mini 16gb med wifi!! Det lyder næsten for godt til at være sandt!

Alt man skal gøre er, at gå herind og signe op til en gratis prøvepakke (man betaler dog fragt på 39 kr), og herefter skrive sit navn i kommentarfeltet nedenunder.

Held og lykke piger 🙂

 IMG_0833 IMG_0846kh11

 

Sponsoreret indlæg

   

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min allersidste flamme..