Når 3….. bliver til 2..

IMG_0660Det gik lige op for mig idag, at der faktisk ikke er særlig længe til at Villian og jeg flytter. Jeg har boet sammen med Martin siden vi kom hjem fra Mexico, så det vil sige, at jeg har boet her i 2,5 år. Ej det passer ikke helt, boede for mig selv i 3 måneder fordi vi blev uvenner, så 2 år og 3 måneder. Det bliver rigtig mærkeligt at bo for sig selv, altså bare Villian og jeg. Jeg skal flytte fra det her hus, hvor der bare er så mange minder – og det er jo her Villian startede sit liv. Jeg kommer nok til at savne det lidt, eller meget… Der er lidt over en måned til at jeg flytter,  puha…. Det er jo snart.. Jeg har bare lyst til at skrive så meget ned, men Martin vil helst at vi holder det privat – så det må jeg respektere. Men i hvert fald… Jeg kommer til at savne huset og nok også dét at vågne op med Martin hver morgen, selvom han prutter konstance, ha ha.. lol.. Men vi er begge glade for beslutningen om at vi flytter fra hinanden for forhåbentlig kun en stund.

11068807_10152873793423392_1670463817_n (1) IMG_0428

ddfdf1

   

5 kommentarer

 • Ida

  Hvor er jeg ked af at høre i flytter fra hinanden. Det er en ting min kæreste og jeg har overvejet 100 gange, men det er aldrig noget nogle af os har ønsket inderst inde. Håber vi en dag for lov at høre, hvorfor.
  Håber bare i har gjort alt hvad i kunne, da det jo nok desværre også kommer til at gå udover Villian. Han vil helst sikkert bemærke Martin ikke er ved jer.

  Hvor er det ærgerligt! Håber ikke det en slutning på jeres forhold. Men at i finder ud af det! Jeg har selv kæmpet med en masse i mit og min kærestes forhold og ville så gerne give nogle gode råd som har hjulpet os. For det er svært at gå fra “os to” til forældre.
  Men det er svært når man ikke kender årsagen. Krydser fingre for dig og Villian og at i bliver forenet alle tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette

  Op med humøret det kan Være i får det ti gange bedre sammen .. min kæreste og jeg bor ikke sammen men vi har to børn sammen og det fungere bare super godt for os .. jeg har passe ked af jeg skulle flytte fra hus og have og så i en lejlighed men det sådan det er nogle gange
  . Jeg håber os en dag vi kan flytte sammen igen .. håber er det bedste for jer Anna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Anna ❤️ Skal villian også bo hos Martin eller kun hos dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anna.

  Nu er er det virkelig ikke for at blande mig. Men selvom dig og Martin ikke er gift kan stadig være hårdt for et barn at man pludselig ikke ser sin mor og far sammen.

  Men du skal i hvertfald også tænke på dig selv, hvis du har fx lyst til at skrive en masse ned og Martin gerne vil holde det privat, så skriv en dagbog (lyder godt nok lidt barnlig men altså.) så får du i hvertfald alle dine tanker ud, det plejede altid at hjælpe mig.

  Håber dig og Martin kan finde ud af det så i kan blive en lille tre-kløver familie igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet Sabrina Kaya

  Hej Anna 😉 Jeg ved ikke hvor du har fået lejlighed henne men ville blot fortælle, at Djursbo har korte ventetider – et halvt år til et år – lejligheder og rækkehuse med lave huslejer 😉 feks er jeg skrevet op til et 2 værelses rækkehus i Skødstrup til 2800 kr om måneden 😉 jeg skrev mig op mandag og står som nr 120 så der er håb forude 😉 jeg står også som nr 54 til en 2 værelses lejlighed 😉 jeg ved hvor dyrt det kan være, at bo i Aarhus, og ved ikke om dit lejemål er ubegrænset 😉 hav en rigtig dejlig dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *