Jeg bider tænderne sammen!!

Hun er blevet en af mine bedste veninder..

IMG_1175Malene og jeg får stadig beskeder den dag i dag omkring vores venskab, trods alle de billeder vi ligger op på facebook og Instagram. “Er dig og Malene stadig venner”, ” Er dig og Malene bedste veninder”. Den med vores venskab forstår jeg ikke, for selvfølgelig ville jeg ikke ligge noget op, hvis vi ikke var. Malene og jeg har snakket sammen lige siden vi kom hjem fra Mexico, eller de første 2 uger gjorde vi ikke, men derefter gjorde vi. Det første halve år var der lidt turbulens i “forholdet”, men ikke noget specielt. Men vi har snakket sammen lige siden og jeg synes at vores venskab er vokset rigtig meget! Malene er den eneste der forstår mig med hensyn til Martin, og omvendt med Kasper. Vi kan sætte os ind i hinandens sted, og derfor har vi en god støtte i hinanden. Vi har været meget sammen her på det sidste, og snart skal vi til København sammen – bare Malene og jeg. Det glæder jeg mig så meget til! (det har jeg nok sagt og skrevet 10.000000 gange). Vi snakker i telefon sammen hver-hveranden dag, og vi har altid noget at snakke om. Det er sjovt, for Malene ringede igår – og vidste præcis hvorfor jeg skrev som jeg gjorde i mit indlæg igår (ham alkoholikeren)! Jeg havde ikke engang fortalt hende det, men hun vidste med det samme hvorfor jeg havde skrevet det på den hårde måde. Hun er en skøn, kærlig og omsorgsfuld person – og hun er blevet en af mine bedste veninder <3

IMG_1178 IMG_1179
ddfdf1

   

2 kommentarer

  • Love you!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hejsa Anna, har lige et enkelt spørgsmål, men ved ikke engang om det overhovedet rager mig, men er dig, Malene og Camilla gode venner den dag idag efter alt det der skete på paradise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bider tænderne sammen!!