Når 3..... bliver til 2..

Jeg bider tænderne sammen!!

jaaSom de fleste af jer nok godt ved, så har jeg fået tatoveret mine øjenbryn. Jeg var lidt skeptisk i starten, men sprang ud i det alligevel, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det! Mine øjenbryn er simpelthen blevet så flotte, hold nu op hvor har Lone som lavede dem, gjort et godt stykke arbejde (Clinic Beauty Line). Hun er så forsigtig og går først igang når den sidder lige i skabet, så man føler sig tryg i hendes hænder. Derudover er hun bare så sød og venlig, vi snakkede så meget at jeg glemte min creme og mine papirer, ha ha. Jeg var selv blevet anbefalet stedet, så derfor blev det hos hende, salonen ligger i beder! De laver blandt andet også bryster derude, he he – så jeg kommer nok igen en dag eller det gør jeg alligevel, for jeg skal til 2. behandling her om 3 uger. Hvis i overvejer at få jeres tatoveret, så kan jeg klart anbefale Lone, hun er dygtig! Men men men, i måtte godt have advaret mig om at tatoveringer klør som en i h….. Nej hvor er det hårdt at holde sig tilbage, ha ha. Man må absolut ikke klø i det, for så kan man rive pigmentet af på grund af såret. Så jeg prøver virkelig at holde mig tilbage!
Se før og efter billeder, og find hendes side her.

(Skal nok vise jer flere billeder når jeg har været til min sidste behandling, der er de helt DONE).
jaaa

ja

8 kommentarer

 • cecilie

  Det er rigtig flot til dig, de ser meget naturlige ud 🙂 Da jeg havde fået min tattovering og den begyndte at klø, “klappede” jeg på huden, med flad hånd, det hjalp lidt og man kommer ikke til at rive noget af såret af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  SÅ FLOTTE! Glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg over vejer at få det lavet…men jeg har en eller anden angst for det der med få det tatoveret. Jeg har allerede en tatovering, men av for den da det gjorde alså rimlig ondt! Men synes du jeg skal få det gjordt, eller skal man tænke sig godt om? 🙂
  Nadine❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Synes helt klart at du skal få det gjort! Jeg er så glad for dem 🙂
   – Hende i Beder er virkelig fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kender følelsen!
  Har selv fået tatoveret mine bryn og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanita

  Hej Anna
  Super flotte bryn, nu ved jeg godt du ikke bor i København, men kender du nogle der kender en god en i København, for overvejer virkelig at få tatoveret mine bryn, så jeg ikke skal stå og rette dem hver morgen.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Anna. Det ser rigtig godt ud! Jeg leder selv efter en tatovør, da jeg helt hundrede også skal have lavet mine – hvor meget koster det færdige resultat i alt?
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   4000 🙂 Hun bliver ved indtil man er tilfreds. SÅ dygtig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når 3..... bliver til 2..