Man ved man er blevet mor når:

Er Martin og jeg kærester?

1723560_10152017608618392_766023405_nDette indlæg bliver meget kort og i får ikke mere end det jeg skriver her, så jeg vil sætte pris på at der ikke kommer flere spørgsmål. Jeg laver dette indlæg af mange grunde, en af dem er, at jeg ikke magter at få flere beskeder når Martin har været i byen. Hvis han bare har snakket med en pige, så uhaaaaa “hvor er det synd for Anna”. Det irriterer mig, og omvendt ved Martin også. Jeg ved at der kommer rigtig meget lort ud af at skrive dette indlæg, men nu gør jeg det. Jeg får helt ondt i maven, sådan virkelig – for jeg ved hvilke reaktioner der kommer og jeg ved at medierne vil til at skrive. Derudover kommer der en masse negative beskeder fra tomhjernede mennesker, åh gud. Martin  og jeg flytter fra hinanden fordi vi ikke er kærester mere, det har aldrig været på grund af andet. Jeg følte mig nødsaget til at lyve, så der ikke kom flere spørgsmål (det hjalp). Martin og jeg gik fra hinanden i slutningen af februar. Der er mange grunde og meget der ligger bag, men i får ikke mere end det jeg skriver her. Martin og jeg er ikke kærester. Det går nok først op for os, sådan rigtig – når jeg er flyttet. Det er super ærgerligt, men ja.
Vi har altid haft det super sjovt og vi har så mange minder sammen. Han er simpelthen den sjoveste. Martin og jeg er venner, og det er det bedste for Villian.

1379341_10151768434768392_1440476693_n
11225833_859225564151147_1070410020_n
11245260_859225587484478_1930731878_n11256431_859225574151146_1764429152_n
Anna Due og Martin Hjort 02 foto InstagramAnna Due og Martin Hjort 01 foto Instagram11257644_859225567484480_1049476503_n10882285_10152674914718392_1896549347998603590_n10561618_10152405890198392_1503339696669287380_n11121652_859225570817813_2123650059_n

hej

37 kommentarer

 • Futtes_Mor

  Har fulgt lidt med på sidelinjen er stykke tid. Står selv i samme situation som dig lige nu. Min søn er fra 12. August 2014 og hans far og jeg besluttede for 3 uger siden at gå fra hinanden. Så ingen gode råd eller noget men jeg kender smerten og beslutningen om blot at være venner og de bedste forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria møller

  triste at høre at du føler du måtte skrive det da jeg mener at det var noget så privat som kun tilhøre jer og ikke os.
  Ellers vil jeg bare siger i er nogen dejlig person at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jensen

  Du får ingen spørgsmål herfra, dog massere af kærlighed og varme tanker ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila

  Hejsa anne.. mange folk har altid haft travlt med andres liv. Mest vigtig er at i taget den beslutning som ser er bedst for jeres søn. Og det sku andre lærer. Så god vind fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg krydser fingre for at alt nok skal blive så godt som det nu kan❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Anna. Kender den situation du står i. Jeg har selv en dreng fra august 2014, og min mand gik også fra mig i februar. Det blev for mig bedre da vi flyttede ind et nyt sted 🙂 held og lykke til dig og Villian. Du virker som en fantastisk mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er virkelig helt chokeret over at du næsten får helt ondt i maven over at fortælle dette. Hvor er det dog rædselsfuldt at du ikke bare kan fortælle det, uden at folk spørger og det har konsekvenser. Har virkelig svært ved at sætte mig ind det! Jeres dybe privatliv rager virkelig ikke nogen andre, og hvis i er gået fra hinanden, er den simpelthen ikke længere…. Håber det bedste for jer alle 3, selvom det er hårdt – så skal det hele nok gå. Villian har nogle gode forældre der elsker ham. Det er aldrig sjovt sådan noget – og til dels sværere for dig, når du nu skal gå og høre på det hele tiden. øv øv, sender en tanke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Thinggaard

  Hej Anna og Martin.

  Jeg tager hatten af for jer. <3 I har Været gennem en fantastisk rejse Sammen. Dejligt I kan Være venner for Villan's skyld.

  Ønsker jer alle 3 det bedre for fremtiden.. knus til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  i ved hvad der er bedst for jer og jeres familie! Og ingen behøver at dele ud af deres perivatliv, om man så har været på tv eller ej.. Alt held og lykke med jeres nye liv ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er super ærgerligt når mor og far går fra hinanden! Men det vigtigste er at i gør hvad der bedst for Villian!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Hallo man! det dosk, hvorfor helved skrive sådan nogle beskeder når han har været i byen? Latterligt.. :rage:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Anna.
  Ved godt det ikke har så meget med indlægget at gøre men den taske du har på billedet hvor du er gravid og står i kjole og du kysser Martin på kinden hvor er den fra, hold op den er flot !!! Men du har jo også god smag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har fulgt med i jeres forhold via medierne (sådan som de nu en gang vil udstille jer) og via din blog, og jeg kan ikke forestille mig at mediernes skriverier (både sande og usande) giver de bedste betingelser for et forhold… men thumbs up for at i fungerer som venner når I nu har en dejlig dreng sammen… 🙂
  Og held og lykke med den nye lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kjær Kristoffersen

  Hej Anna. Jeg har flere gange tænkt over om i var gået fra hinanden fordi du ligepludselig skulle flytte, men jeg har ikke ville spørge da det er noget personligt mellem dig og ham og som du kun skal dele hvis du har lyst.

  Jeg er rigtig ked af det på jeres vegne, men jeg er sikker på i har taget det rigtige valg for jer begge to og ikke mindst for jeres søn. Det at i skilles som venner kan kun være en fordel for jeres samarbejde fremover.

  God vind her fra.

  Kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hold da op villian ligner martin helt utrolig meget. Træls i er gået fra hinanden. Kan jo være i finder sammen igen senere hen. Håber det bedste for jer alle 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Amazala Andersen, follower of Christ

  God bless you my dear Anna, I will pray for you, I am sure that Jesus will look after you and your son in this difficult period of your life.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna☺️ Det er jeg ked af at høre med dig og Martin. Det rager ingen andre end jer to, hvad grunden er. Og du skal nok komme ovenpå igen, det er altid svært lige i starten. Men det ved du jo nok, specielt med alle mulige dumme kommentarer. Håber det bedste for jer begge og jeres søde lille søn. Knus fra en fast læser fra Odense på 28 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna.
  Jeg nyder og læse din blog.
  jeg er da ked af og hører at dig og Martin er gået fra hinanden, men nogen gange er det desværre det der skal til for at kunne Være de bedste forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • New-mommy

  Det er aldrig sjovt når man går fra hinanden .. Mange par bliver sammen for børnenes skyld hvilket på sin vis også kan være fint .. Men man skal huske at mærke efter i sit hjerte hvordan man selv har det .. Det er så vigtigt at man selv er glad indvendigt .. Selvom børnene er små opfatter de mere end man lige skulle tro .. Håber at i alle har det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den havde jeg ikke set komme, da både du og Martin har lagt videoer op på instagram af hinanden, og du stadig har nævnt ham på bloggen. Men det fortæller jo bare, hvor voksne I er omkring det, og det er jeg helt sikker på, at Villian vil være taknemmelig for i fremtiden. Bare fordi I ikke kan være kærester, betyder det jo ikke, at I ikke kan være en familie. Alt held og lykke til jer begge ude i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Da jeg læste det indlæg, om at dig og Villan skulle flytte, tænkte jeg med det samme, at det nok var ved at være forbi med dig og Martin. Mine forældre er skilt, men de holder stadig sammen, fordi at de har mig. Så selvom at I ikke er kærester mere holder I stadig sammen fordi I har jeres dejlige søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg ønsker jer alle tre den bedste fremtid, og hvor er det godt at I er venner, som du selv siger er det bedst for Villian. Kæmpe krammer herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Anna. Håber sådan at du om noget tid og når du er ovenpå igen, ville kunne skrive om processen. Jeg går selv med overvejelsen, og vil så gerne vide hvilke tanker der rammer, og blomstrer man virkelig igen?
  Massere af gode tanker fra Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hejsa Anna.
  Håber ikke du tager tingene folk skrivet til dig for personligt, selfølgelig skal du/i gøre hvad der er bedst for dig og din familie. ❤️
  Håber du og sin skønne søn får det godt i den nye lejlighed.
  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Anna.. jeg ved hvad du gennemgår.. jeg fik i januar 2014 mit barn nr 2 men ham jeg troede skulle være manden i mit liv.
  I maj 2014 flyttede jeg fra ham.. det var simpelthen så forfærdeligt og jeg følte mig egentlig også som en dårlig mor pga børnene nu ikke længere havde sin far hver dag også. Men vi fik det faktisk alle sammen helt vildt godt.. i dag ved vi at det var det bedste for os alle. Held og lykke til jer alle 3, det er en hård periode du skal igennem nu men når du kommer på den anden side bliver du glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • furkan

  Synes det er sejt du siger det. Og fuck de tomhjernede mennesker! Føler med jer og i skal nok finde ud af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej Anna<3
  Mine forældre er også lige blevet skilt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Fuck hva alle andre siger og mener, hvis dig og Martin kan få det til at fungere . Og ikke skal være uvenner, især når i har baby prinsen . Så skid da hul i alt det andet bræk du høre . Tvivler slet ikke på at i to er gode forældre, om det sammen eller hver for sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Fedt, så er han single:):)…han er satme fræk;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Malene hvor er det da en mærkelig kommentar – respekt til dig Anna, for at fortælle noget så personligt og ømt som dette, de bedste lykønskninger til jer alle 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Malene, du er jo syg i skallen. Få dog noget hjælp sindssyge kællinge !!!! Anna, håber dig og lillemanden får al den opbakning i har brug for. Husk altid, efter regn kommer sol ♡♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber i er venner foreviget i er mega seje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anna.
  Jeg ved hvordan det er, det er pisse træls at folk skal blande sig. Jeg har selv nogle problemer med en Eks kæreste.. Jeg modtager beskeder og snaps hele tiden, ang hvad han laver og hvem han er sammen med, og det samme gøre de imod ham også..
  Men ja, det er kun dig og Martin som ved hvad der bedst for jeres forhold og søn. Det vigtigste er at i kan sammen især når i er forældre..
  Men jeg synes virkelige at i klare det meget godt!

  Kys og kram Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er blevet mor når: