Mediestunt?

Det der gør mest ondt..

kokoJeg offentliggjorde igår, at mit og Martins forhold ikke fungerede længere. Det er så ærgerligt – men sådan er det altså (læs indlægget her). Da vi stadig bor sammen, så er der sikkert mange ting som ikke er gået op for os endnu, men uanset hvad er vi begge enige. Det gør selvfølgelig øv, at vi er så “egoistiske” at vi skal til at udsætte Villian for alt det her, heldigvis er han ikke så gammel, men han mærker stadig til det. Nogle folk mener at vi burde have kæmpet noget mere, men ved i hvad? I ved overhoved ikke hvad vi har kæmpet med og hvor meget modstand vi har fået. Anyways, alt det der er ligegyldigt. Vi har taget beslutningen. Det gør ondt, at vi om en måned slet ikke er en familie mere, det gør virkelig ondt. Men uanset hvad, så har Villian både en god mor og en god far! Han trives og har det super godt! Martin og jeg skal kunne være venner, for Villians skyld. HVIS vi bliver uvenner, så er det i hvert fald ikke min skyld. Men jeg håber virkelig at Martin han tænker sig om.
Noget som allerede nu gør ondt på mig, er tanken om en ny “papmor”! Den tanke strejfede mig idag, oh god. Det vil jeg slet ikke kunne magte og det bliver rigtig hårdt for mig. Der er det virkelig mig som skal tælle til 10, for det bliver svært for mig at håndtere. Hvis pigen er typen som poster billeder af hende og Villian 24/7 og skriver “min familie”, whatsoever – så bliver jeg dælme tosset. Men men men, jeg gider slet ikke tænke disse tanker, gå væk. Jeg glæder mig til at flytte, men det bliver noget rod. Jeg håber som skrevet bare at Martin og jeg kan blive ved med at enes. Men hold nu op hvor er det svært at bo med en eks kæreste.
ddfdf1

12 kommentarer

 • karina

  I skal nok klare det og det er svært min datter og hendes far er Heller ik sammen men vi bedste venner men nu kommer choker det der er sværest for mig er han idag kommer sammen med min datters kusines mor altså hans egen brors eks det svært og takle for det ik den først af mine eks kærester hun tager de andre var lige meget men min datters far det ik sjovt da hun var en veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  Jeg er selv papmor og har været det i 3 år til dem og 2 år ved en anden hvor jeg også var papmor .. og det er ligeså skræmmende for den der kommer ind og skal være den nye fordi man aner ikke hvor man står i forhold til moderen til de dejlige børn hvad man kan tillade sig til at starte med osv .. men i det her tilfælde med manden er jeg sammen med nu har det fra starten været prioteret at vi alle skulle kunne sammen og have et godt samarbejde og det har vi dog vil der altid være noglw problemer hen ad vejen men problemer er til for at blive løst .. er sikker på at det nok skal gå godt i mellem jer hvis i husker at ligegyldig hvad skal vilian ikke kunne mærke hvis der er noget galt så må man tage snakken med den anden når vilian sover eller ikke er hjemme aå skal det hele nok gå .. smiler den mindste blev et år 2 dage efter jeg havde mødt børnene som fars kæreste og de andre var 4 og 8 da vi fandt sammen og jeg har det godt med dwm og de har det godt med mig og det samme har vi både forældre og papforældre et rigtig godt samarbejde omkring børnene vi spiser sammen indimellem tager på turer med børnene samley aå de kan mærke at vi alle har det godt sammen og ligeledes med dem håber det kunne hjælpe lidt i forhold til dine tanker omkring fremtiden med en evt ny papmor og mon ikke martin tænker det samme om en evt ny papfar ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ved hvor hårdt det er at bo sammen med sin eks.
  Måtte turen igennem efter vores brud, da ingen af os havde råd til den anden flyttede ud af vores hus som var under salg.
  Så kan skrive under på det ikk er en dans på roser…
  Syntes du har klaret det godt indtil videre og er sikker på det fortsætter sådan ☺️
  Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det skal i nok klare, kender smerten og hvor svært det er at bo med ens eks kæreste, vær glad for i ikk står og skal dele boet op altså om i skal sælge eller en af jer skal købe hinanden ud, det er bestemt ikk nemt og gør ondt at skulle finde en løsning på det. Og det kan trække i langdrag.. Sikker på i nok skal klare den og ikk mindst ikk for Villan’s skyld. Ønsker i hvertfald jer hel og lykke frem over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilia

  Hør her, det 100 gange bedre for V at have to lykkelige forældre hver for sig, end to ulykkelige forældre der er sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Jeg gik selv fra min datters far da hun var ca 5 måneder… Der er MANGE åndssvage kommentarer om at man giver op, at det er den nemme løsning, at det er synd for barnet…. NEJ det er synd for.barnet hvis I forbliver sammen og alle er ulykkelige…!! Er sikker på at det ikke er en beslutning der er truffet halvhjertet… Held og lykke… Det er slet ikke så tosset at være alenemor – jeg elsker mit nye liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Undskyld jeg spørger dumt, men sover i ikke sammen mere så, krammer og kysser i heller aldrig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvordan skal I “dele” Villian?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet Sabrina Kaya

  Hej Anna 😉 I virker som en sød harmonisk, kernefamilie . Selvom i går fra hinanden vil tiden måske udvikle sig til, at alt kan ske, og at følelserne aldrig rigtig forsvinder. nogle gange kan det være positivt at få luft fra hinanden, tror vi alle her ønsker jer det bedste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna, 29

  Har en basse på snart 4 og blev skilt fra hans far sidste år. Tanken om at min x finder en ny har jeg det helt fint med, men at min søn får en papmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Hej Anna 🙂
  Jeg ved hvad du mener! Boede også med min eks i en måned efter vi slog op :/ Man vil gøre alt for at enes og forblive venner da man inderst inde stadig holder af hinanden jo.. men bare pas på dig selv! Godt du har gode veninder og venner til at hjælpe dig og lyder til du har rigtig mange tanker i hovedet for tiden..
  Ønsker dig held og lykke med flytningen osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Søde Anna ja det er hårdt. Men jeg har altid fået af vide en alle og en hver hvis jeg kan se min ex sammen med en anden er jeg kommet over ham og ikke elsker ham mere og ikke vil kæmpe for det mere og hvis jeg ikke vil kunne klare a4 tænkte over at min ex skulle have en anden er jeg ikke kommet vider.

  Søde Anne. Kan du se Martin med.en anden og jeg ved helt sikkert at din dejlig dreng ville kande hende pap mor for mor for det er en del af deres udvikling så er du helt sikke på det er det du vil og er Martin helt sikker på det
  i kan jo godt Være kærester menneske bo sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mediestunt?