I morgen går det løs!

København.. Men hvad med Villian?

IMG_0822Jeg skal med bussen ned til banegården lige om lidt, puha – det er nu, at jeg skal forlade min lille dreng i en hel weekend! Jeg har været sammen med Villian hver dag i snart 10 måneder, og nu skal jeg være væk fra ham så længe. Jeg savner ham allerede! Han skal passes ude ved sin farmor idag, så drengene er allerede kørt. Men til jer som har spurgt, så er det Farmor (idag) som skal passe Villian, og fra i aften til søndag skal Martin, så han er i trygge hænder. MISS HIM!!!!

hej heje hejs

4 kommentarer

 • mette

  God tur! Og selvfølgelig er det hårdt at forlade ens barn, har selv lige måtte undvære vores prinsesse i et døgn, og nøjes hvor man savner dem! Men selvfølgelig er den sødeste villian i gode hænder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikaela

  Kan godt forstå du allerede savner ham er virkelig også bare sød, han vil jo altid være i trygge hænder du er jo kendt og har en søn så han vil altid være i trygge hænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elene

  Han ligner sin mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Self er han I gode hænder… Håber du får en RIGTIG god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen går det løs!