Der skete ting og sager i KBH.

Farvel til Villian på de Sociale medier..

IMG_0126Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skal stoppe med at ligge ting op af Villian. Martin synes at det er ved at være på tide, men jeg ved det ikke helt. Der skete noget i weekenden som gjorde rigtig ondt på mig! Min svigermor var i Fakta sammen med Villian og da hun ankommer til kassen er der nogle bagved hende som siger “Eeeeeej se, det er Villian! Ej, kender du Anna og Martin “. Det første svigermor sagde var vidst “Ikke nogle billeder”. Men de stod med deres mobiler fremme, og det gør vildt ondt på mig at de bare har stået der og taget billeder i smug af MIN søn. Av av. Han har ikke valgt at være en del af det her, og det gør mig faktisk rigtig ked af det. Jeg har taget det op til overvejelse om jeg skal stoppe med at poste mere eller om jeg bare skal cutte det lidt ned. Jeg vil jo så gerne vise jer allesammen hvor dejlig han er! Men nu må vi se.

Fremover, hvis nogle af jer “genkender” Villian, så passér venligst forbi hvis Martin og jeg ikke er tilstede, det vil jeg sætte rigtig meget pris på, og ingen billeder i smug – han er kun en lille dreng.
ddfdf1

20 kommentarer

 • Hei

  Huff. Han er jo bare en liten gutt. Syns det blir frekt av ukjente å ta bilder av han. Håper du legger ut flere bilder av villian. Han er jo så nydelig. Og skjønner godt hvorfor du er stolt av han.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du må virkelig ikke stoppe med at skrive om ham + billeder, han virker så dejlig Og vil meget gerne følge hans opvækst☺️Jeg elsker dig blog, den er bare super fed Folk må osse tage sig sammen, altså når man siger man ikke vil, have taget billeder, så tager man sku da heller ikke billeder, respektløshed! Fortsat god aften til dig/jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Klamt at nogen kan få sig selv til at tage billeder når der bliver sagt, ingen billeder! du har sådan en skøn dreng så forstår godt dine overvejelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Forstår simpelthen ikke at andre mennesker ikke har respekt for ens privatliv og skal overskride folks grænser på den måde..Synes simpelthen ikke at man kan tage billeder af andres børn, har selv prøvet det med min datter til en håndbold kamp hvor min svigermor sad med hende, havde jeg selv haft hende havde jeg virkelig flippet og saft hvad fanden de bildte sig ind..
  Og ja han er bare en lille dreng og det er ikke sjovt for ham hvis det sker oftere og oftere og når han bliver ældre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  Hej Anna

  Kan ikke sige at jeg kender til situation med at være ” kendt ” for det gør jeg ikke….

  Men mener så også at så længe du og din mand er mediekendt, og at du selv har valgt at vise jeres skønne søn frem… Er det desværre det der følger med.. ytringsfrihed og pressefrihed er tit det vi gemmer os under i sådanne en situation… ikke at jeg synes at det er i orden at tage en masse billeder af jeres søn unden at være spurgt først ( i dette tilfælde farmor / bedstemor )
  Hvad din/ jeres beslutning bliver er helt op til jer forældre… og uanset hvad i vælger er der sikkert nogen der mener det modsatte af jer…

  Held og lykke fremover
  hilsen
  Linda ( mor til 4 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ines

   Det er faktisk forbudt at tage billeder/videoer af folk hvis de ikke har givet tilladelse til dette, så de tøser har gjort noget som er forbudt. For Villun’s bedste sagde “ingen billeder” så de har ingen ret til at tage billeder. Kan godt være vi har ytrings- & pressefrihed herhjemme, men du må ikke bare tage billeder af private personer uden deres tilladelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Du skal lytte til dit hjerte og gør det du føler og man tager ikke billede af nogen uden at ha fået lov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare ikke iården at folk ikke kan styre sig. Du skal helt sikkert blive ved med at ligge billeder op. Hvis jeg er ked af det kigger jeg på dig og din søn da det gør mig glad. Folk er simpelthen så egoistiske. Jeg vil have et billede. Mig mig mig. Stop bare stop med at tænke på jer selv. Prøv at tænk hvis det var jer selv. #donthate

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Det er fuld forståeligt søde! Hvis min nevø var barn af nogle kendte mennesker, og jeg ikke er og ikke er vant til det. Vil det nok virke en smuule

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna, jeg syntes din søn ser mega sød ud, jeg kan godt får du er i chok. Når folk vil har billede af din søn. Det er jo vildt mærkeligt Knus Julie elsker din blog ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Anna jeg skriver nomal ikke her inde. Men jeg læser dit indlæg nogen gange:-) jeg synes det helt forkert af de mennsker der tager billede af jers søn jeg ville være tosse hvis jeg viste det heller høre det det er bare ikke OkAy. Så jeg synes du skal ikke tage bilde af din søn men skrive om ham eller hvad i laver sammen. Jeg kan godt forstå du er ked af det. Venlig hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Kan sagtens forstå hvis du ikke mere gider. Forfærdelig oplevelse, hvis folk vil have billeder spørger man! Villian er jo bare en helt almindelig lille dreng. Men håber du bliver ved med at lægge billeder ind med Villian. Men det er op til dig selv. Kan godt forstå hvis du ikke mere gider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Anna!
  Øv hvor vil jeg være trist over hvis jeg/vi skal undvære billeder og videoer af søde Villian! ;( især pga nogen mennesker bare ikke er født med hva der kaldes god gammeldags pli og sympati for, at bare fordi man er barn af nogen kendte ansigter, så er han stadig bare en lille dreng, som du selv skriver. Og kan ikke selv sige fra, ift at få taget billeder osv!
  Men når det så er sagt, forstår jeg dig fuldt ud. Håber dog du højst vælger at skære ned på, hvor meget du ligger ud af ham (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej hvor er det da os super irriterende at folk ikke har mere respekt. Lyt til din mave fornemmelse. Hvis du føler det er bedst for dig og din søn at du stoppet med at lægge billeder ud skal du gøre det. Men hvis du tværtimod føler at du stadig gerne vil dele din hverdag med din skønne familie og vise billeder af din lille guldklump (fordi man jo os er en super stolt mor) så gør det og undskyld men så fuck de idioter der ikke kan respektere et nej. Sæt dem på plads og hæng DEM ud som de idioter de er. Du skal i hvert fald ikke lægge låg på dig selv. Du skøn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Hvis det forbliver et problem skulle du måske læse op på straffeloven

  http://130.225.180.61/cfje/Lovbasen.nsf/ID/LB02427065
  Bare lidt angående at tage billeder af andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej Anna,
  Jeg syntes det med ens børn og de sociale medier er er kæmpe dilemma. Jeg har selv en søn på 4 mdr, og jeg vil gerne vise ham til hele verden fordi jeg er så stolt af ham. På den anden side skal man også huske at det man smidder op på nettet ikke bare bliver slettet igen. Man Skal huske at ens barn ikke selv aktivt vælger at ville have de billeder på nettet og måske ikke syntes det er super fedt når de bliver ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Anna
  Jeg forstår dig godt og det er da også vildt respektløst af folk!
  Synes du skal lade være når nu folk ikke har særlig meget respekt for jeres privatliv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er svær. For jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil “dele” ham med os, da han jo naturligt nok er en stor del af dit liv. Der ville nok heller ikke have været nogle problemer, hvis ikke folk var begyndt at genkende ham, men fordi de nu kan det, så synes jeg du skal lade være eller skære kraftigt ned på billeder af ham – det er synd for ham at blive singled out i så tidlig en alder før han overhovedet er klar over hvorfor.

  http://www.bottledindenmark.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lippert

  Ej puha 😮
  at nogen kan finde på at gøre sådan imod et lille barn, som ikke forstår hvad der foregår, synes jeg virkelig er respektløst. Tror skam ikke der er nogen som vil have at fremmede går og tager billeder af ens børn, det gør man altså ikke!!
  Om ikke andet så spørger man da om lov, men altså uanset hvad er det ikke normalt at gå og tage billeder af små børn.
  Håber folk bliver voksne, istedet for de skal ødelægge det for os andre som elsker at hører om din dejlige dreng
  Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skete ting og sager i KBH.