Jeg er begyndt at arbejde igen!

Jeg er ved at blive sindssyg!

mmm

Jeg bestemte mig idag for at tage ud og handle, men jeg var ikke sikker på hvad der havde åbent. Min mobil var gået ud, så ingen gps (kan efter to år stadig ikke finde rundt i Aarhus). Jeg prøver Netto og Rema tæt på mig, de havde lukket. Nå nå.. Så kører jeg rundt og finder endelig en fakta, men der var virkelig ingen parkeringspladser, så det opgav jeg. Jeg kørte nærmest heeeeeele byen rundt og næsten alt jeg støder på har lukket. Det var så varmt og jeg fik sved på panden af hedeslag og frustration, dorh!

Jeg ankommer til en fakta, endelig! Men parkeringspladser? Hmmm.. Dem var der ingen af, så jeg måtte jo vente og vente og vente, ja bare vente. Jeg kunne se et ægtepar som var på vej over til deres bil, yes! Så var der endelig en mulighed for at jeg kunne få et sted at holde. Men hold nu op, de pakkede godt nok bilen i snegle tempo, kom nu igang altså. Jeg får endelig lov til at parkere, min parkering var helt hen i vejret, men det er en anden sag. Jeg tager Villian op af autostolen og prøver at finde en vogn til os, men hvor står de dog henne? Jeg leder og leder, men kan simpelthen ikke finde dem. Så står jeg bare der midt ude i det hele som en hovedløs høne, helt forvirret! Jeg begynder at småsnakke med mig selv, HVOR ER DE VOGNE? Anyone? Hmmm.. Jeg går ind til kassemanden og spørger hvor vognene er (tror vidst nok jeg lød lidt galsi, sorry, var bare frustreret), så stod de lige ved siden af mig, altså indenfor. De plejer da altid at stå udenfor, ik? Anyways, jeg prøver på at handle ind, men det går ikke så godt. Der var så mange mennesker og det var jo helt umuligt at komme frem og for den sags skyld tilbage. Folk skubbede hinanden og var totalt ivrige, det var nederen. Men jeg fik handlet ind, det er det vigtigste.

Jeg sætter mig ind i bilen og ville til at bakke ud, men så havde jeg glemt at sætte den i back gear, og ja – jeg var SÅ tæt på at køre ind i bilen foran mig, det var så pinligt! Anyways.. Jeg er på vej hjem og drejer ind af en random vej, efter lidt tid opdager jeg at jeg  faktisk kører på en ensrettet vej, det er også fint nok – bortset fra at jeg kører den forkerte retning, endnu engang – vildt flovt! Folk kiggede vildt underligt på mig og jeg havde bare lyst til at grave mit hoved ned i et hul som en struds. Der kom ikke nogle modkørende biler, så der var jeg jo ret lucky må man sige.

Jeg var virkelig tæt på at brænde en sikring! Jeg måtte tælle til 10 flere gange, ellers var det gået helt galt jo. Det er altså også hårdt at sidde i en bil i 1,5 time bare for at finde et sted at handle ind – specielt i en tyk jakke, hold nu op hvor var det varmt! Trafikken var jo også umulig nogle steder, wah wah. IKKE MERE BROK FRA MIG IDAG! Nu vil jeg gå ud og inhalere noget røg (en smøg), det hjælper nok lidt. Og ja, jeg stopper snart! Skal bare lige tage mig sammen, hi hi.

ddfdf11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt at arbejde igen!