Skal fejre min b-day med en sød fyr.

Hvor skal Villian bo?

IMG_0193Nu har jeg fået rigtig mange beskeder omkring Villian! Martin og jeg har diskuteret lidt frem og tilbage (som alle “nyskilte” par gør når der er et barn indblandet). Vi er kommet frem til at Villian skal bo hos mig, jeg er hans mor og han kender mig bedre end nogen anden, og omvendt selvfølgelig. Martin kommer til at få Villian 1 dag i ugen og hver anden weekend. Det bliver hårdt at skulle undvære ham når han er hos sin far, men sådan er det jo – heldigvis kan vi jo besøge hinanden hvis savnet er for stort. Jeg håber fortsat at Martin og jeg kan få det til at fungere som venner, det er det bedste for Villian!
ddfdf11

9 kommentarer

 • Josephine

  Har jeg misforstået noget eller ser Martin kun Villian i 1 dag hver anden weekend? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg havde også tænkt på den løsning, hvis min kæreste og jeg skulle gå fra hinanden. Så nævnte jeg den tilfældig for min veninde. Hvor hun kom med en rigtig god ide synes jeg. For jeg synes personligt også at skilsmisse børn er for lidt ved sin far. Men hun kom med den løsning at barnets far kan hver anden uge hente om torsagen, og så aflevere barnet om søndagen. Så kommer der en ekstra dag på ved en “weekendfar”. Og så kan man selvføgelig altid finde en dag, hvor faren kan komme på besøg, eller tage barnet med på legeplads eller noget, uden overnatning
  Taler så ikke af erfaring, da min kæreste og jeg er sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna.
  Et lille pip herfra sng samvær mellem din søn og hans far! Min eks og vores fælles datter har samme samværsordning som i har aftalt. Dog skifter uge dagen for at undgå et skift- da vi oplevede at hun regerede voldsomt på skiftende mellem os . Så tors-søndag eftermiddag den ene uge og onsdag den anden uge.
  Selvom det er langtid for mig som mor at undvære hende er det helt klart bedre for hende 🙂 og vi kan også stadig, min eks og jeg ses som forældre for vores datter- så når savnet bliver for stort for en af os tre kan vi sagtens ses!
  Håber du får lidt ud af min kommentar da en “skilsmisse” aldrig er let, hverken for de voksende eller børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganjaman

  Fedt at i kan finde ud af det!! og jeg tror at det er meget godt at i går fra hinanden nu, hvor Villian ikke er så gammel, end hvis han var 4-5 år!! Jeg følger dagligt med på blokken og syntes faktisk i tager nogle meget gode beslutninger som mine forældre kunne lære noget af!! møs her fra!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • meg

  Håper du og Martin kan få til ett fint samarbeid. Er alltid vondt å gå gjennom brud, ihvertfall med barn innblandet i bildet. Du virker til å Være en kjempe god mor og veldig opptatt av barnet sitt. Elsker bloggen din. Den er så varm og jordnær å lese. Håper kun det beste for dere i fremtiden. Villian er utrolig nydelig som sin mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Anna.

  Syntes det er rigtig fint at i kan finde ud af det for Villan’s skyld
  Men må jeg spørge fra hvornår Martin skal have ham alene i weekenderne? Altså er der nogen retningslinjer for det, eller er det bare noget man aftaler indbyrdes?
  Kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Vi har aftalt det indbyrdes. Hvis vi kom i statsforvaltningen ville de sige en overnatning kun 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ok, tænker også at det klart er det bedste, hvis maman selv kan finde ud af det indbyrdes ☺️ er sikker på at han nok skal få det dejligt begge steder, selvom det som mor må være helt forfærdeligt at undvære sit guld

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal fejre min b-day med en sød fyr.