Hvad sker der for det?

Skærmzombie… Derfor har jeg været offline.

baby-crying-colickyJeg har været meget offline på bloggen, og det er der en god grund til. Jeg har haft meget at se til, eller se på. Jeg er faldet i serien Vampire diaries for anden gang! Jeg er heeeelt skudt i Damon, han er min drømmemand – men ja, keep on dreaming, ham får jeg aldrig. Når Villian sover, så ligger jeg mig i sengen og ser 3-4 afsnit. Når Villian er vågen gider jeg ikke sidde ved computeren, da han skal aktiveres og hygge sig sammen med mig. Men nu ved i hvorfor at jeg har været offline, og jeg bliver det nok lidt endnu da jeg kun er nået til sæson 3, så der er laaaang vej endnu. Villian begynder i vuggestue imorgen, så jeg skal nok vende stærkt tilbage når jeg har lidt mere “mig tid”. Det går fint herhjemme, vi trives og har det godt. Eller, jeg har det ikke særlig godt – har 2 dags moralske tømmermænd, føj! Men ja, anyways…. Nu fik i en forklaring på mit fravær, men som sagt vender jeg snart tilbage. Damon er så vigtig for mig lige nu! ha ha.
ddfdf11

15 kommentarer

 • Fie

  Hvis du er vild med den serie, ligesom mig! Så prøv og gå ind og se the originals, det handlet om de oprigtige vampyrer fra vampire diaries Klaus, Rabecca, ilejha…osv. Der er Caroline og Damon også med :)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hvor kan man se den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • leonora

   Du kan se den på whats series (tror det staves sådan) der er bare ikke undertekster på 🙂 skide god serie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den er endnu ikke kommet på Netflix i Danmark.
   Men den kan ses på Amerikanske sider, eller købes på dvd 🙂
   Men jeg ville vente med at se den, til du ihvertfald har set sæson 4 af TVD.
   Sæson 1 kører samtidig som sæson 5 af Vampire, og sæson 2 samtidig som Sæson 6.

   Afsnit 20 i sæson 4 af Vampire er en Backdoor Pilot til Originals 😉
   Udover det så er Damon og Caroline ikke med i Originals 😉 men den er god !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hvor ser man den henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor ser du Vampire Diaries henne? Jeg har set de første 4 sæsoner på Netflix, men ved ikke hvor jeg kan se de sidste sæsoner henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kender det for godt. Den serie og den mand trækker for meget i en til at man ikke kan lade være med at se et afsnit mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kender det for godt. Den serie og den mand trækker for meget i en til at man ikke kan lade være med at se et afsnit mere:-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna.
  Hvor henne ser du de sidste sæsoner af vampire diaries? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Anna hvor ser du the vampire diaries henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Så sandt elsker Vampire dairies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Elsker også den serie, er i gang for fjerde gang, og venter på at sæson 5-6 kommer på netflix eller viaplay, da jeg har slettet popcorn time og ja, Damon er den bedste!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hvor ser du det henne har selv sæson 1 og 2 og har set frem til sæson 5 men der er jo også en sæson 6 og kan ikke finde den nogen steder 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Du må undskylde at jeg svarer, men du kan se det på det amerikanske Netflix jeg tror vidst nok sæson 6 er der. Du kan finde noget om på youtube hvordan du får amerikansk netflix

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor du ser serien henne! 🙂 Er virkelig hooked på den serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der for det?