5 pinlige ting som jeg har gjort for nyligt.

Det er simpelthen for underligt?

11160225_851433051597065_537384595_nJeg var på arbejde igår, hvor jeg får at vide, at hvis man søger under “pengebeholder” på google, så er der VILDT mange billeder af mig. Jeg tænkte, ja ja den er god med dig! Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig og søgte på google lidt senere, den var god nok. Der ligger en masse billeder af mig under søgningen “pengebeholder”, PENGEBEHOLDER??? Whaaaat.. Hvor er det underligt. Blandt andet var der et billede af Malene og jeg med en smøg i hånden? Hvad har det med en pengebeholder at gøre, ha ha ha. Det er skørt! Men også ret komisk.. Hvad sker der lige for det?

PS: Malene, hvor ser du godt ud!! HAHAHA.
ddfdf11

6 kommentarer

 • Mille

  Det samme er sket for mig. Billeder kommer op af mig, selvom ordet der bliver søgt på ikke har direkte relation til mig :joy: Dog kan jeg se, ved en hurtig søgning på ‘pengebeholder’ på din side, at du har skrevet et indlæg, hvor du skriver “mine penge beholder jeg for mig selv”, hvilket nok er det, som bidrager til at der kommer billeder frem af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tror du det er derfor? 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Ja, eller i hvertfald noget lignende du har skrevet. Det var i hvertfald noget jeg havde skrevet på Instagram, som gjorde at mit billede kom frem på Google. Lidt skræmmende faktisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Når jeg søger på “pengebeholder” så kommer der ikke nogen billeder af dig! Så jeg tror ikke det er noget der er galt!
  Fortsæt god dag, søde Anna! Jeg elsker din blog! Selvom jeg kun er 14år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Alt hvad du søger på Google, bliver ‘gemt et sted’, så næste gang du søger på noget andet finder den noget som passer til det du normalt søger på. Det er svært at forklare, men der findes vidst et ord for det. Ex: jeg så et klip om 2 forskellige mænd, fra 2 vidt forskellige steder i verden, der søgte på det samme ord. Mændene havde ingen relation til hinanden. Deres resultater var VIDT forskellige. Men mindede hver især om noget de normalt søgte på. Så altså: hvad der står øverst på din liste, når du søger, er ikke lig med vores andres, da den er tilpasset, hvad du normalt søger på. Ret skræmmende, at vi bliver overvåget på dem måde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Når jeg søger på: pengebeholder kommer der alså ingen billeder frem af dig… Underligt men Diana har nok ret

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 pinlige ting som jeg har gjort for nyligt.