Det er simpelthen for underligt?

Jeg er ved at blive deprimeret

IMG_1164Nu er jeg altså ved at blive deprimeret, både på grund af vejret, men også på grund af utålmodighed! Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, jeg vil bare væk herfra. Jeg trænger til at starte på en frisk, og til at komme videre i mit liv, bare være mig selv. Det er hårdt at bo her fordi at man trænger sig på og ved at det hele jo snart er slut. Men nu er der heldigvis ikke så lang tid tilbage! Jeg tager i sommerhus på næste lørdag, og når jeg kommer hjem går jeg igang med flytningen. Det vil så sige, at dette er min sidste uge sammen med Martin. Vi har boet sammen i to år, så det bliver et eller andet sted helt mærkeligt at flytte, men som sagt også rigtig rart. Martin og jeg er ikke kærester, så selvfølgelig skal vi ikke bo sammen. Vi er stadig enige og glade for beslutningen, og vi ønsker kun hinanden det bedste. Årha, jeg er så utålmodig!! Kan slet ikke vente med at få indrettet lejligheden og til at dele det hele med jer her på bloggen. Jeg håber i fortsat vil følge med, trods det kun bliver Villian og jeg. Martin kommer selvfølgelig også ind på bloggen engang i mellem, men slet ikke i samme omfang.
ddfdf11

1 kommentar

  • Nanna

    Hej Anna. Jeg kan rigtig godt sætte mig ind i din situation – jeg stod selv i den for halvandet år siden. Selvom man er enige om at gå fra hinanden og ikke er uvenner, så bliver det bare mere og mere mærkeligt at bo sammen. Jeg ønsker dig alt godt for fremtiden og håber at flytningen kommer til at gå godt 🙂
    Mange hilsner fra mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er simpelthen for underligt?