Jeg er ved at blive deprimeret

Hvorfor er jeg på tinder?

IMG_1405Tinder, tinder, tinder… Ja ja, hvad er nu det for noget! Næsten alle snakker om det, så selvfølgelig skulle jeg lige ind og se hvad det var for noget. Det er faktisk vildt overfladisk, tænk at man vælger folk ud fra udseende? Ud af de mange mænd der er der inde har jeg måske liket to, er det ikke forfærdeligt? Så er man godt nok kræsen, ha ha. Den ene af dem var en ven, den anden var en random som faktisk ikke er noget for mig da jeg så alle billederne igennem, ups. Men som sagt er det overfladisk, for sådan er jeg jo slet ikke normalt, ikke in “real life”. En fantastisk personlighed kan gøre meget, hvis en fyr har en dejlig personlighed bliver han 100 gange pænere i mine øjne, hi hi.. Fyren derinde skrev til mig: Hvad laver du så her på tinder? Det var faktisk et godt spørgsmål, for det ved jeg ikke. Kedsomhed måske? For jeg gider ikke se nogle af dem derinde, også selvom Aarhus flotteste fyr var der, så havde jeg takket nej. Men der er vildt mange fyre derinde fra som skriver til mig over facebook, men stop nu – der er en grund til at jeg ikke fik et match med jer derinde, hi hi. Jeg skal ikke i et forhold lige nu, så fyrene derinde spilder deres tid. Bum bum, længe leve kedsomhed.. Tror jeg sletter profilen med det samme, ha ha!

ddfdf11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ved at blive deprimeret