Pas jeres egen skraldespand!

Forfærdelig weekend.

IMG_1602Jeg har det for vildt lige nu, altså ikke på den gode måde, eller jo måske lige nu.. Jeg har så mange humørsvingninger! Det ene øjeblik er jeg glad, det næste er jeg enten sur eller rigtig rigtig ked af det. Jeg ved ikke helt hvad det er, men det ramte mig i fredags – sådan for real. Folk omkring mig mener at det er en reaktion for alt det der er sket og det der skal til at ske. Jeg har jo slet ikke reageret på bruddet, flytning osv osv. Jeg har hverken grædt eller ladet det påvirke mig, måske for Villians skyld? Men i fredags, der kom det hele bare i hovedet på mig.. SLAM! Jeg græd uden at vide hvorfor, og jeg græd i laaaaang tid. Jeg har det heldigvis lidt bedre, men jeg er sikker på at jeg får det endnu bedre når jeg her på lørdag skal i sommerhus med min familie. Vi skal afsted i en hel uge, hvor jeg derefter skal flytte. Det har virkelig været en hård weekend, puha.
Det startede faktisk med at jeg skrev til Malene at jeg ikke havde det særlig godt, og at jeg var ked af det uden at vide hvorfor. Så skrev hun det der med at jeg ikke havde haft en reaktion på alt det her, hvorefter hun skrev det altså er okay at græde. Så kiggede jeg bare ned i telefonen og sagde ” JA ” til mig selv! Derefter tudbrølede jeg, ha ha. Tror det har set lidt sjovt ud, selvom det faktisk overhoved ikke/var sjovt.

Ny lejlighed, nyt arbejde, nyt liv – det skal nok blive godt og det hele skal nok ordne sig.

ddfdf11

5 kommentarer

 • Sandie

  Malene har fuldstændig ret, det er en reaktion fra din krop du har beskyttet Villian for alle dine bekymringer og du er en god mor det er jeg sikker på, jeg har selv prøvet det, DÉT hvor man bare græder og græder og kan egentligt ikke sætte ord på hvad der foregår, men når man tænker tilbage hvad man har været igennem, én uge tilbage, to uger eller måneder så finder man pludselig forklaringen. Så græd endeligt ud og få lettet hovedet lidt. Og hvor er det dejligt at selv efter alt du har været igennem og er igennem så er du bare SÅ positiv anlagt. Virkelig flot at du kan det når du sikkert støder ind i mange negative situationer hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er vildt hårdt! Men mange tak for de søde ord. Det varmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oline

   Min mor har det samme men det er bare en depration❤️Men god bedring

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh kender det bare for godt…. Min søn er 1 år, og jeg har igår krævet skilsmisse . Han nægter, og kom i dag hjem med en flot rød wolford kjole… Altså det er jo fint nok, men stadig ingen undskyldning?? For at flirte rundt og opføre sig som om han er single. Gud hvor bliver man træt….!! Så føler med dig, Anna ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja man bliver træt!! Tak <3 Held og lykke med det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas jeres egen skraldespand!