Numsen kom i fokus i stedet!

Martin har brug for hjælp!

IMG_0037Jeg fik sat til opgave at lave dette indlæg for Martin. Villian fylder år her d. 25 Juli og Martin vil gerne holde en kæmpe fødselsdagsfest for venner og familie. Min familie og jeg skal selvfølgelig også med, men Martin vil gerne stå for planlægning, ha ha. Jeg skulle høre efter om der er nogle unge, voksne eller andet, som har tid og lyst til at lave nogle bannerter hvor der fx står “Villian 1 år, Hurraaaa”, noget i den dur. Det er faktisk op til jer. Martin vil gerne give en lille skilling for det, og så bliver det lagt op på bloggen. Det kunne være fedt hvis en hel ungdomsklub eller andet gad at hjælpe, så kunne vi få nogle rigtig gode billeder med jer og bannerterne, yay. Nogle som vil hjælpe? Så kontakt mig på facebook!
ddfdf11

7 kommentarer

 • Anna Sophia Lautrup

  Hej Anna jeg ville rigtig gerne hjælpe hvis jeg boede i Aarhus og hvis jeg var ældre end det jeg er Kh Anna Sophia❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det hedder et bannere eller banneret , ikke bannerter eller bannerterne 🙂

  Pøj pøj med at få det lavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil meget gerne Men DSV har jeg ikke FB☺️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil meget gerne Men har DSV ikke FB ☀️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Hej sødeste Anna❤
  Jeg har en klub
  Jeg bor i Bredebro(Sønderjylland) så jeg ved ,ikke om det er for langt væk?
  Knus Sarah i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Hej sødeste Anna❤
  Jeg har en klub
  Jeg bor i Bredebro(Sønderjylland) så jeg ved ,ikke om det er for langt væk?
  Knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander mattzon

  Hej jeg har en popcorn maskine som i godt kan leje hvis det kunne friste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numsen kom i fokus i stedet!