Er alle Racister?

Baby Villian hvor blev du af?

IMG_5732Min lille baby, som ikke er en baby mere, er blevet stor! Jeg sad lige og kiggede mine billeder igennem hvor jeg fandt disse babybilleder. Jeg kan slet ikke huske ham som lille, er det ikke underligt? Tiden er bare gået så hurtig, det er helt vildt jo. Min basse bliver snart et år, whaaaaaat… Se alle de nuttede billeder af lille baby Villian <3 Han var/er jo bare så nuttet. Jeg er stolt!

IMG_5706 IMG_5716 IMG_5717 IMG_5718IMG_5702 IMG_5704 IMG_5708 IMG_5730 IMG_5731 IMG_5736 IMG_5737

2 kommentarer

 • K

  Hej .. Kender det alt for godt.. Har selv en dreng, han har fødselsdag imorgen, hvor han bliver 6 år :0 det er ikke til at forstå tiden flyver bare afsted når man har børn det med at nyde dem og hver alder har hver deres charme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anett

  Hej Anna
  Er lige selv blevet mor. Synes godt nok det er meget hårdt her i starten. Havde du det på samme måde? Og hvornår synes du det blev “lettere” og man kunne gøre nogle ting igen( Netflix, hygge på sofaen osv)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er alle Racister?