VIDEO: Se min skønne lejlighed!

Min Mexicanske flirt kommer måske til Danmark.

DSC_8845(Billedet er er taget af Realityportalen)

Hola people! Der skete noget ret sjovt i søndags, jeg fik nemlig et opkald på skype fra min tidligere flirt i Mexico. (læs om ham her). Han er en super dejlig fyr, som har hjertet på det rette sted. Han er faktisk tidligere model for tequila i Mexico, ret cool. Anyways, han ringede mig jo op på skype, sidst han gjorde det var da jeg kom hjem fra et ton cash. Det var ret sjovt at høre fra ham igen, da han jo er en rigtig sød fyr og vi har nogle gode minder sammen. Han har længe snakket om at komme til Danmark. Anyways.. Han spurgte mig om jeg ville ses hvis han kom til DK engang i november, og det sagde jeg selvfølgelig ja til – han er jo rigtig sød. Men, det er selvfølgelig kun som venner, ikke mere end det. Ååååååh.. Jeg er så træt af at mit kamera gik i stykker, havde så mange gode billeder fra tiden på Blue bay (det hotel vi boede på). Så kunne i have set alt det fis og ballade der blev lavet på det hotel inden jeg tjekkede ind på PH. Hold nu op en fed uge! Men ja, det bliver spændende og se om han kommer, who knows. Men det er en ret lang tur, så måske det bare er snak, ha ha.

( husk i kan stadig nå at deltage i konkurrencen om en tur til Venedig HER. Kun få har deltaget, så chancerne er store! )

ddfdf11

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Se min skønne lejlighed!