De hjalp mig igennem alt det her..

70% RABAT PÅ REJSER!!!

1010069_731932703492044_1805374911_n
J
eg bliver snart deprimeret over vejret i Danmark, for hold nu op hvor er det noget møg. Det er koldt og ja, bare vildt irriterende at man ikke kan få noget tan og man har ikke engang fået brugt sit sommertøj. Jeg var fed sidste år (gravid), så der fik jeg ikke brugt mit sommertøj (kun det i M) ha ha. Så i år havde jeg set frem til at kunne komme i mine små fine shorts igen, men nej nej – det kom ikke til at ske, det var i hvert fald ikke meget. Jeg sidder lige nu og kigger på rejser, og jeg fik lige øje på noget som jeg gerne vil dele med jer. Inde på Secretescapes kan man få en masse tilbud og 70% rabat på en masse rejser ved at tilmelde sig HERJeg har allerede tilmeldt mig, og har fået nogle gode tilbud derindefra. Men hmmm.. hvor skal man tage hen? Er jeg den eneste som er træt af Danmark????

ddfdf11

sponsoreret af secret ecsapes


4 kommentarer

 • Tanja

  Ved du om de er pålidelige? Altså om det er ligesom når man rejser med et rejsebureau?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det er det der kører i fjerneren hele tiden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du har vidst glemt at skrive at indlægget er sponsoreret af secret escapes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Det er ikke sponsoreret, men ved at bruge hendes link tjener hun penge på det. Man får penge på sin konto afhængig af om folk tilmelder sig og om se køber nogle tilbud der inde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De hjalp mig igennem alt det her..