70% RABAT PÅ REJSER!!!

Om jeg savner Martin?

IMG_2054Folk er meget nysgerrige omkring alt det “Martin-Anna rod” som foregår lige pt. Jeg har glædet mig til at flytte i over 3 måneder, men et par dage inden jeg skulle flytte blev jeg lidt nervøs. Nervøs for om jeg skulle komme til at fortryde, eller om jeg bare ville få en voldsom reaktion på det hele og begynde at stortude. “Man indser først hvad man har, når man har mistet det”, jeg ved ikke om det ordsprog kan bruges når vi var enige om beslutningen, men jeg var i hvert fald en smule nervøs. Det var mærkeligt at være i lejligheden alene den første dag, men dagen efter følte jeg mig allerede hjemme – jeg elsker at være her og det er den bedste beslutning nogensinde. Jeg savner ikke Martin, og jeg er næsten sikker på at han heller ikke savner mig. Vi har taget den rigtige beslutning, og fordi der ikke er følelser indblandet mere, bliver det hele bare meget nemmere (forhåbentlig), det håber jeg i hvert fald. Jeg elsker at jeg bare kan ligge her i sofaen og nyde stilheden i mit helt eget hjem. Jeg har det godt igen, og det kan Villian mærke. Ham og jeg har det virkelig fantastisk 🙂 Jeg er så glad.

(Jumpsuitet er forresten fra www.coos.dk, den kan købes HER .. I kan få 15% på den med koden “Annadue”)
ddfdf11

7 kommentarer

 • Det er godt at du kan mærke dig selv igen. Vi var mange, der bekymrede sig om dig. Martin har jo været dit faste holdepunkt gennem lang tid. Håber du finder lykken babe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak! Men hvem er du? Lyder som om du kender mig :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har mødtes et par gange. Er fan. Arbejder i øjeblikket for at få min “hadegave” virksomhed op at køre. Hjælper især piger med at sende nogle skumle pakker til dem som har været “onde” ved dem!
   Er glad for at du er ved godt mod!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina M

  Hvor er det godt at hører Anna!
  Ønsker dig alt det bedste! 🙂 både til dig, og skønne Villian!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asger

  Har du villian hele tiden eller har dig og martin et system.

  Glad på dine vejne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tidligere ven

  Hejsa… anna jeg er så glad for at du har fået Villian. Jeg har 2 børn nu… jeg ved ikke om du kan huske mig men vi gik i folkeskole sammem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70% RABAT PÅ REJSER!!!