Om jeg savner Martin?

Nogle gange burde jeg bare holde min mund lukket.

526597_585953001423349_2026383953_nJeg tror at der er mange, som vil give mig ret i, at jeg nogle gange burde holde min mund lukket. Hvis der er noget jeg er utilfreds over, så siger jeg det! Nogle gange giver det altså bagslag, folk bliver fornærmede og ski’e sure. Jeg mener det faktisk ikke altid i en ond mening, men får det sikkert til at lyde værre end det er. Der er noget som hedder “tænk før du taler” eller “tæl til 10”, det bliver jeg nødt til at lære. Man kan risikere at brænde mange broer ved at være for ærlig, og det er jo ikke særlig godt. Jeg siger min mening, og det har jeg altid gjort. Ups! Min mund er fremover lukket… Hmm, eller ik? Der har været nogle episoder her på det sidste, fx en gammel veninde som blev sur over at jeg “støttede” op om DF. Jeg burde åbenbart selv prøve at blive sendt til Syrien, så jeg kan mærke hvordan det er. Øøøh…? Derudover har der været nogle ting andre ting her for nyligt, well well – det hele bliver sikkert godt igen.

ddfdf11

3 kommentarer

 • Trunte

  Hey Anna! Ved at være ærlig er du også tro mod dig selv og det er bare en af de vigtigste opgaver i livet 🙂 Har også altid selv været hudløs ærlig når folk har spurgt til råds mm og så må de tage det svar der kommer og nej er ikke altid populært, men du kan se dig selv i øjnene og spejlet netop ved din ærlighed hold fast i det! Er en kæmpe gave at turde “tell it like it is” 😀 og tro mig mange har dybt respekt for det! Så bliv du ved at være den du er og er andre utilfredse siger det mere om dem end om dig 😉 Dejlig dag til dig og Villian <3 Knus Trunte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak for din besked, dejligt jeg ikke er den eneste 😉 Rigtig god dag til dig. Stor krammer herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hellere være ærlig end lyve. Så længe man bare er sig selv, går det nok. God dag til dig Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg savner Martin?