KONKURRENCE // 10 VINDERE!

Blod “overalt” i føtex .. AD, AV, ØV!

11650773_884497184957318_244522094_nAv, av, av! Jeg var i føtex i går, og der skete noget som gjorde afsindigt ondt. Jeg stod og skulle til at finde nogle lasagne plader, okay – ligegyldig info. Faktisk ligegyldigt indlæg, men jeg har brug for medlidenhed, ha ha.

Jeg hamrede min hæl ind i min storetå og så flækkede jeg min negl. Jeg havde virkelig lyst til at skrige, for satan det gjorde ondt. Når jeg bliver udsat for smerte, altså smerte på den måde – så får jeg altid brækfornemmelse. Det er virkelig underligt, men det gør jeg.

Anyhow… Der var en rigtig flot fyr derinde, og vi havde da haft øjenkontakt et par gange. Det eneste jeg manglede var mælk og smør, så jeg gik over i den afdeling med ham i hælene. Det gjorde stadig vildt ondt i min tå, jeg kigger ned og ser at det bløder helt åndssvagt! Jeg kigger tilbage, og ser så at jeg har pletblødt næsten hele vejen derover. NOOOO.. Jeg skulle bare ud derfra, og det kunne ikke gå hurtig nok. Ha ha ha!


11667891_884497188290651_1514588131_n 11713432_884497178290652_256058144_n
ddfdf11

5 kommentarer

 • Silje

  Avs Avs.. Det må ha gjordt ondt Men håber det går frem af med tåen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Skjoldbjerg

  Hej Anna
  Lidt uheldigt med din stortå, men håber du har det godt!☺️
  Bemærkede lige dine fine sandaler og vil meget gerne vide hvor de er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hehe det går da 😛
   – Ååååh… Mener de er fra skoringen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har også engang selv prøvet noget lignende. Det var for nogle år siden da vi var på Rømø, der havde mig og min søster skrævet nogle postkort til nogle piger fra vores klasse. Så på et tidspunkt skulle vi lige ud og gå en tur hvor vi lige gik forbi en postKasse vi kunne putte brevene i, så da vi havde gjordt det ville vi gå videre, og hvad jeg ikke lige havde set var at der lå en flise som stak op, så den gik jeg jo lige ind i og så blødte det bare som jeg ved ikke hvad. Heldigvis var der lige en købmand ved siden af så min far gik over og købte noget plaster og så gik vi videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Monberg

  Hej Anna har også prøvet det, det gjorde f***ing ondt i min tå. Men det hele startede med at jeg var sur på min far, og vi skændes på en måde om døren (virkelig mærkeligt) , men vi køre på hospitalet, fordi at min negl kun sidder fast i negleroden, så da vi kommer op på skadestuen, glemmer jeg helt om min tå, fordi at denne super lækre fyr står med sin arm i gips vi kigger hinande dybt i øjne og kommer over til mig og spørg hvad jeg laver her og da jeg skal til at sige det med min tå træder han med sine store sko på min tå og min negl ryger af og det gjorde pisse ondt og så aldrig ham igen. Kh Julie ( undskyl har glemt nogle komaer og punktummer)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // 10 VINDERE!