HER ER MIN HEMMELIGHED..

Get the look / nina dobrev

KK

KØB DET HER: ØJENSKYGGE / LIPGLOSS / MASCARA / CONCEALER /BRONZER / EYELINER / BROWN EYELINER / FOUNDATION

Jeg synes at det er på tide at give jer lidt inspiration, istedet for at denne blog kun skal handle om mig. Jeg har mange holdninger og meninger, og der er jeg i hvert fald god til at få dem skrevet ned, hehe. Anyways, jeg vil blogge lidt mere om fashion, makeup og måske også boligindretning? Derudover vil jeg poste lidt mere om Villian.  Blandt andet hvor jeg køber hans tøj, lidt om hans madvaner, putterutiner og en masse andet. Jeg har fået meget gavn af de gode råd jeg har fået på børneområdet. Tilbage til Nina dobrev’s look!

Når jeg skal i byen, så ligger jeg altid en makeup som minder meget om den Nina har på. Det fremhæver ens øjne, og jeg synes generelt bare at looket er amazing. Hvad synes i? Er i lige så vild med det som jeg er?


Jeg ved godt at det ikke er den samme kjole som Nina har på, men jeg er vild med denne og den koster kun 179, køb den her.

ddfdf11

Kan indeholde affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER MIN HEMMELIGHED..