En god brandert..

Nu er jeg blevet blond!

IMG_2216Så fik jeg mig endelig taget sammen til at tage til en frisør, da jeg jo længe gerne har villet have mit hår blond igen. Jeg blev anbefalet en frisør, som har salon i Rønde (lidt udenfor Aarhus), så der tog jeg ud i formiddags. Der er mange som ikke kan finde ud af at farve hår, trods at de er frisøre. Men jeg må godt nok sige at Heidi har formået at gøre mit hår smukt, blødt og dejligt. Jeg er så vild med det, yay!

Heidi laver hår, negle og spraytan – så der er jo det hele derude, hi hi. Jeg fik, som i kan se, farvet og klippet mit hår og derefter en omgang spraytan. Hvor er det altså bare lækkert. I love it! Hvad synes i? er det ikke bare flot?!

I kan følge Heidis facebook side, her.

10987304_871771846238047_2955169296868434221_n
IMG_2213 IMG_2217
IMG_2208 IMG_2207

IMG_2204

   

23 kommentarer

 • Vivi

  Ej hvor Nice. Det er min moster. 🙂 Hun er skide dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det så flot Anna! Du ser mega frisk ud, og brun. To fordele ved lyst hår ✌️ Kan godt forstå du er glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Verdens bedste frisør ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna 🙂
  Jeg står og skal til bryllup i August, og tænkte at jeg godt ville have mit hår lysere, og syntes bare din hårfarve er alt for lækker. Må jeg være så fræk og spørge hvad du har givet for at få det den flotte farve? 🙂
  Knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Skide flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Du har godt nok fået noget lækkert hår! Og lækker farve du har fået! 😀
  http://mlouise.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hva har det kostet at få farvet og klippet dit hår og hva tager hun for spraytan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ring til hende, så kan hun nok godt finde en god pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna 🙂
  Jeg står og skal til bryllup i August, og tænkte at få lysere hår, og så så jeg din vildt flotte farve.
  Må jeg være så fræk og spørge om hvad du har giver for det? Knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sgu godt ud, fru. Due!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  det klæder dig virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg synes ikke at det er blrbrt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg synes ikke at det er blevet pænt, men det vigtigste er jo at du kan lide det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Det er blevet super fint! Det klæder dig rigtig godt, jeg har selv lige fået farvet mit hår lysere. Det er super med lyst hår om sommeren! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Undskyld mig, men for mig ligner det altså mere, at dit hår er leverpostejsfarvet og langt fra blond.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Undskyld mig, men gå til en frisør… Farven er blond 🙂
   Jeg er ikke blevet blondine, men farven hedder stadig blond, bumbum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide smukt og naturligt! Jeg er vild med det 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria kaarsgaard

  Hey… Dét ser f…… godt ud… Turen går snart til Århus, måske man skulle aflægge Heidi et besøg… Ved du hvordan hun er til børne frisure??? Bastian er snart 10 og har en dejlig sød, dog svær at få bugt med hvirvel.. Måske hun kunne gøre noget ved den!! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja ikke? Skriv til hende på Facebook og bestil tid, hun er ret booket.. Hun er SÅ sød og nem at snakke med, og ja… Børneklip er hun også god til, og billig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god brandert..