Nu er jeg blevet blond!

Om jeg savner en kæreste?

11713590_10154041422849068_793884932_n
Jeg har været single i lidt over 4 måneder, surprice det har i jo nok fundet ud af. Nu når jeg tænker tilbage, så har jeg faktisk næsten altid haft en kæreste – eller en puttepartner, som Martin og jeg fx var da vi kom hjem fra Mexico. Da jeg var 19 år blev jeg kærester med en som hedder Daghan, 2 måneder efter vi havde slået op, rejste jeg jo så til Mexico. Jeg var ret ked af vores brud, så i de to måneder var jeg en grædende drukmås. Men man må da sige at jeg fik oplevet single livet i Mexico, ha ha. Da jeg kom hjem fik Martin og jeg noget kørende og det havde vi så i laaaaang tid, og på det tidspunkt var jeg ikke sammen med andre, så det er først nu jeg sådan virkelig er blevet fri på markedet (hvis man kan sige det sådan). Jeg savner ikke at have en kæreste, faktisk så nyder jeg det i fulde drag. Det er rigtig rart bare at kunne være sig selv. Ingen jalousi, ingen skænderier, ingenting! Hold nu op hvor jeg elsker det.

ddfdf11

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er jeg blevet blond!