Villian går - næsten da, i hvert fald snart.

Jeg føler mig 100% hjemme.

IMG_2236Jeg elsker min lejlighed, sådan virkelig virkelig meget! Den er godt indrettet og så har den en lækker stor altan, og det er meget vigtigt for mig. Jeg er så småt ved at være færdig med indretningen, det eneste jeg mangler er en sovesofa, nyt sofabord (det er jo mega fesent) og så nogle nye malerier. Jeg føler mig hjemme og det gør Villian i hvert fald også, han virker til at stortrives.

Jeg bestilte ABA puderne i sidste uge, og modtog dem så i dag – og dem elsker jeg! Man kan selv designe sine puder, altså vælge hvilken farve og hvilket stof man vil have – og jeg kom frem til at det skulle være grå og den grønlige farve.

ABA bruger lige pt. kun sin facebook side til salg, men den er oprigtig og der bliver leveret til den aftalte tid.

Man kan lige nu vinde 2 puder til sig selv, og 2 puder til en man kender. Så der er 4 puder på højkant i alt. Puderne koster i sig selv 499 pr. stk.  Man kan selv vælge mellem det stof der er online på deres facebook side som i kan finde HER

– deltag for søren! Fed konkurrence, i like.
IMG_2237 IMG_2238
ddfdf11

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian går - næsten da, i hvert fald snart.