Jeg føler mig 100% hjemme.

Martin har ændret sig


Jeg bliver lige nødt til at lave et indlæg om Martin. Det første folk tænker er nok at det her bliver negativt, men nej – det er faktisk et rosende indlæg.
Jeg kunne sige mange ting om Martin, både gode og dårlige ting – men en ting er 100% sikkert.. Villian har en fantastisk far! Martin har ændret sig 180 grader og er blevet meget mere ansvarlig. Jeg er ikke altid enig i det han gør og siger, men uanset hvad, så er han bare så god ved Villian. Nogle gange kan jeg godt blive ret misundelig, for når bettemand ser sin far – så er jeg ligegyldig, altså VIRKELIG ligegyldig. Jeg håber at Martin ser dette indlæg, nu er det min tur til at få ros, det har jeg ikke engang fået endnu – måske er han for stolt! Det er Martin ikke særlig god til, og det har han aldrig været. Så er det godt at ens veninder og familie altid har været god til at rose en for det man laver/gør.

ddfdf11

7 kommentarer

 • Kathrine

  Hej anna har trofast fulgt din blog men synes der er meget negativt på den – det gør at jeg bliver træt af at læse den – den om martin er jo også en lidt indirekte kritik. Mindre konflikt og krise og mere positive indlæg – ville jeg finde mere interessant .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  kære Anna . tak for dit fantastiske varme hjerte og din karismatiske blog 🙂 sikke en cute dreng du har . Også tag dig forresten ikke af hende den misundelige der har skrevet så ondskabsfulde ting om dig . Hun ved sikkert ikke meget om livet endnu , spiller offer for at få flere læsere og hænger andre ud . I og med det var hende der startede med at sige, at hun ikke kunne lide din blog skylder du hende ingen undskyldninger . Misundelse er en ond ting men hun har desværre kastet den på dig !! Fortsæt dit gode humør og livsmod – elsker din blog og dine konkurrencer . Hilsen den danseglade pige fra Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Anna, jeg synes det er sødt at du vil give Martin ros, men jeg synes ikke det er okay at du forventer at få ros tilbage og siger at det nu er din tur til at få ros. Han roser dig vel, hvis han føler for at rose dig? Er det ikke nok at du selv ved at du har været en fantastisk mor over for Villian?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Anna <3 Husk altid at rose dig selv for det du gør og for den du er! Du er den bedste mor Villian ku have fordi du er lige den du er! Du behøver ikke andre til at sige det 🙂 kig på din kære søn og se hvordan han stråler med dig <3 Vi vil altid gerne gøre det bedre sådan føler alle mødre men vi gør altid det bedste vi kan for vores Guld og det gør en far også… Næste gang du tvivler på det eller har brug for ros så kig på din skønne søn så kan dit moder hjerte kun smelte og være stolt af du er hans mor <3 Kh. Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig 100% hjemme.