Det der gør mest ondt.

Villian går – næsten da, i hvert fald snart.

IMG_2232Villian går ikke endnu, men jeg tror ikke at der går længe (okay, det har jeg bare sagt 100 gange). Han lærte at kravle i en tidlig alder, og allerede da han blev 7  måneder kunne han stå og gå op af ting. Martin og jeg var 100% sikker på at der i hvert fald ikke gik længe før at han kunne gå. Vi tog fejl, bassen går stadig ikke! Han var så langt foran, og nu er han ved at være bagud – lidt øv når jeg har nogle lækre begyndersko til ham, som nok snart bliver for små, KOM NU VILLIAN-SKAT, gå gå gå. Ej gas, han går når han føler sig klar til det. Han kan godt hvis han prøvede, men han tør ikke at tage skridt medmindre han kan holde i mit bukseben eller pegefinger imens. Hvor lang tid gik der før jeres børn begyndte at gå? Nogle er jo hurtigere end andre.

– Skoene er fra En fant, som er et par begyndersko. De er super smarte, og jeg håber virkelig at han når at få dem brugt. (De kan købes her.)

De fede bukser er inde fra samme side, mærket er WHEAT, som faktisk er mit yndlings mærke. De er på tilbud derinde lige nu, så skynd jer. (kan købes her)

www.kids-world.dk
IMG_2244
IMG_2228

ddfdf11

27 kommentarer

 • Julie

  Vi var også sikre på at vores datter ville begynde at gå tidligt. Hun har også altid været foran, hun kravlede da hun var 6 måneder og gik med sin gåvogn da hun var 8 måneder. Hun stod op af ting og gik ved ting og med vores hjælp da hun var 10 mdr, i december da hun var 11 måneder stod hun selv, i små perioder af gangen.. Men hun begyndte først at gå her da hun var 14-14,5 mdr :-). Men fra det øjeblik hun gik de første rigtige skridt, har hun også været helt sikker på benene. Det er SÅ sjældent hun vælter og fra den ene dag til den anden gik hun fra at kravle rundt til udelukkende at gå rundt – så hun har bare været et af de børn som først gik, når de var helt sikre på de kunne :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min søn var 16 mor da han begyndte at gå. Men han havde også hydmobil lede i hoften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna!
  Tak for en dejlig blog 🙂
  Min datter kravlede da hun var 6 mdr gammel, og gik da hun var 10 mdr 🙂 lige pludselig så går han, men kan tydeligt huske man er utålmodig på deres vegne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min Nataja tog sine første skridt som 9 måneder. Og så gik hun helt ugen efter hendes fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min datter er lige blevet 10 mdr. Og kan rejse sig op selv og stå alene, men hun går ikke endnu men det kommer nok snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det skal nok komme når han føler sig sikker ☺️ Maggie gik da hun var 10 1/2 måned, hun bliver 1 år d. 21 i denne måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna B

  Hej Anna
  Min dreng på 2 år, kravlede også i en tidlig alder. Han kravlede allerede da han var 6 mdr. Da tænkte vi også at han ville begynde at gå tidligt, men men men han gik først da han var 14mdr. Han var også bange for at gå selv, han ville kun gå rundt om stuebordet eller ved hjælp af os..
  Så du skal ikke være ked af at han ikke går endnu, det skal nok komme, når han er klar.
  Kh Anna B
  PS. Det er en herlig dreng i har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chtistina

  Min lille Ida er 20 mdr og er først begyndt at gå da for 14 dage siden men nu er hun også ustoppelig.. Hun øver og øver hele tiden.. Hendes ene hofte var låst og hun har altid gumpet sig frem aldrig kravlet men hun havde lært sig en hurtig teknik vi har gået til kiropraktor i 6 mdr ca efter forskag fra dagplejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  du har helt ret, sker når han er klar
  Min datter var også hurtig med alt, og tog de første skridt som 8,5 mdr. Faldt så og fik næseblod og blev bange
  Gik så igen for alvor som 9,5 eller 10 mdr og har ræset rundt siden
  Hun er nu 12,5 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Du skal bare træne med ham Anna, så kommer det helt af sig selv hvis du bruger pegefingrene som han kan holde fast i, så kan i gå nogle gode ture sammen også bliver han også mere nysgerrig omkring det at gå for sig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KB

  Min søn var også hurtig han var 6 mdr da han kravlede og stod op, og da han var faktisk præcis 11 mdr tog han de første “rigtige” skridt hvorefter han stormede frem 🙂 han har så tilgengæld ikk sagt så mange ord endnu (han er 1 år og 2 mdr) han siger mest bare “Hej” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min søn var også hurtig til alt. Han rullede da han var 3 mån. Han kravlede da han var 4 mån og gik da han var 7 1/2 mån. Da han blev født, kunne han allerede smile bevist. min læge og sundhedsplejeske sagde altid at min søn var født i en alder af 3 mån 😉 Men til gængæl var han ikke så hurtig til at snakke hele sætninger. Men børn tager den tid de har brug for. Og ingen alder er normalt for nogle. Min søsters pige var 12 mån før hun kravlede. og 16 mån da hun gik. Og hun er en velfungerne pige i dag. Vil lige sige 1000 tak for en super hyggelig blog. Og giv Villian et stort kram fra mig af, selvom jeg ikke kender ham. Han er bare så super sød at se på 😉 ( Men igen hvordan kan han andet med de forældre.) he he

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min søsters baby begyndt at går da hun var 11 måneder. Og det hele startede med at hun var begyndt at stå af sig selv i nogle få sekunder og så smed hun sig ned for at kravle. Jeg vil råde dig til at købe en vogn eller en græsslåmaskine til børne/babyer for så kan han lære at få balancen imens han går og så vil der ikke gå længe før han går.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  De kan købes i fætter br og på forskellige hjemmesider

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Min lille nus gik da han var 11 måneder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej Anna.
  Skøn søn du har! 🙂
  Min datter var som din søn foran motorisk, Men hun gik først sådan helt 100 % da hun var 15 mdr. havde taget skridt en måneds tid. Alt fra 2-20 skridt. Min venides søn gik 100% i en alder af 13 mdr, men havde været motorisk bag ud i forhold til min datter, de er præcis lige gamle, fordelen er dog, har jeg opdaget af at følge de to at min datter var langt mere klar til at gå. på den måde at hun på ingen måder er faldet som han er og sådan. hendes balance er stadig langt bedre, så tror det er en kæmpe fordel at de går lidt senere, da de undgå en masse gråd og skræmmer. Og husk alt før de 18 mdr er normalt at de går, før et år er det ikke! – Det er kun alle de facebook-super-moms babyer der bliver sådan fremstillet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min søn rejste sig også op og gik med g langs ting som 7 mdr. Gik føret selv da han var 12 1/2 md ☺️
  De skal lige finde modet til at give slip ☺️ Det kommer nok snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg ved ikke om, man stadigvæk kan gøre det. Da jeg gik mine første skridt, havde jeg et par sko på som mine forældre senere har fået forsølvet en af dem! Virkelig fint minde at have. Fik den i studentergave, nu hvor jeg skulle til at gå ud i den store vide verden, så sødt! <3

  Forresten, det der med at gå – det kommer når det kommer. Min bror var 8 måneder, jeg var to år, min søster halv andet. Jeg kravlede fint rundt og har det såmænd megt godt den dag i dag 😉 no need to worry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea olesen

  Hvor gammel er han? Man siger at drenge er lidt bagud. Min den yngste var lidt over 1 år før hun gik og 7 mdr da hun kravlede. Tror bare du skal være tålmodig og lade mig giv dig et råd, lade være med at sammenligne børn i hans alder, det kan gøre at man bliver ked af det og frustreret. Har selv prøvet det med min ældste som er bagud i udviklingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hejsa her startede det også med at min søn Tino begyndte at stå og gå op af ting og han ville gå med hvis man tog ham i begge hænder. 8 dage før han blev 1 år gik han med hjælp fra os. Dagen efter, altså en uge før hans 1 års fødselsdag begyndte han bare umotiveret at gå på opdagelse i lejligheden. Blev virkelig overrasket. men til gengæld begyndte han først at kravle da han var 14 mdr ☺️ Han er 1 1/2 år nu.
  Villian skal nok komme til det snart, du bliver meget overrasket, pludselig er modet der held og lykke med alting og med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hejsa Anna!!
  Årh hvor er han kær!!
  Måske ville de hjælpe ham, hvis du (og måske en veninde eller andre) sætter jeg på gulvet, med en meter fra hinanden, så kan man altid rykke længere væk fra hinanden, så skal Villian gå fra den ene til den anden Det var sådan min niece lærte at gå. Og det virkede! Måske har du allerede forsøgt det, eller tænkt tanken, men det virker!
  Knus og gående tanker fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min niece var 8 mdr da hun gik selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Villian er da ikke bagud.. Det er helt normalt ☺️ Min dreng kravlede og rejste sig også da han var 7mdr.. Men begyndte først at gå et par uger inden han blev 1år.. Men tilgengæld da han først gik så gik der ik langtid før han faktisk nærmest ikke kravlede mere.. Hvilket der plejer at gå lidt længere tid inden de gør.. ☺️ så Villian aflure nok bare tricksene så han mestre dem når han tør.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Sørensen

  Hej Anna.
  Da min far var dreng ville han ikke selv gå, så min farmor stak ham en grydeske i hånden og så gik han rundt med den til han var sikker på benene 🙂
  Så nogle gange handler det måske bare om at have noget i hånden så de føler sig trygge? 🙂
  Vh Mathilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Slet ikke bagud! min nevø gik først da han var lidt over et år. Det kommer lige pludselig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Anna due jeg begynde at gå da jeg var 9 måneder,altså jeg ved godt at han godt kan gå nu😇når jeg får et barn skal det også hedde Villian!altså hvis det bliver en dreng😂👍Villian er SÅ cute og jeg ville ønske jeg var dig!hvis jeg fik en pige skulle pigen hedde Fie,Anna eller alba😉jeg er kæmpe fan og ville ønske jeg kunne møde jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Anna due jeg begynde at gå da jeg var 9 måneder,altså jeg ved godt at han godt kan gå nu😇når jeg får et barn skal det også hedde Villian!altså hvis det bliver en dreng😂👍Villian er SÅ cute og jeg ville ønske jeg var dig!hvis jeg fik en pige skulle pigen hedde Fie,Anna eller alba😉jeg er kæmpe fan og ville ønske jeg kunne møde jer!(jeg er kun 9 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der gør mest ondt.