Villian skal døbes, need help!

Søger snart en barnepige, og det skræmmer mig.

IMG_2152På grund af mit arbejde, kommer jeg nok til at mangle en barnepige på et tidspunkt. Mine vagter er meget lange, men så har jeg til gengæld fri et par dage om ugen, og det er rigtig rart. Jeg har en uge på en måned som hedder, fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag. Fredag og lørdag er fra 9-23, så det er en lang vagt. Men de andre dage er fra 9-19. Det er rigtig lang tid at skulle undvære Villian, så jeg kunne godt bruge en barnepige som hentede Villian i vuggestuen mandag og tirsdag. Det vil så blive en “vagt” på 3,5 time. Men men men, hvor finder man en god barnepige? En barnepige som er troværdig og en som behandler sin søn ordentlig? Tanken skræmmer mig, specielt fordi man hører så mange ubehagelige historier. Min familie bor i Thisted, så de kan ikke hjælpe til – udover det har jeg min veninde som godt ville kunne hjælpe mig engang imellem. Jeg har svært ved at stole på folk, specielt når det omhandler min søn – så hun er faktisk den eneste veninde jeg føler mig 100% tryk ved når det gælder pasning af Villian. Hmmmmmm… What to do??? (personen skal være mindst 17 år gammel)

ddfdf11

52 kommentarer

 • Liv

  Hej Anna.

  Hvis jeg var dig, ville jeg sætte et opslag op, på f.eks pædagog seminariet, der kan du vide dig sikker på, at de vil med børn at gøre OG så tror jeg også du vil blive gladest for at vælge en, der er ældre end 17 år.
  V.h
  insta-> gull_maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hvorfor skal personen være mindst 17 år 🙂 ?

  Du kunne jo forhører dig rundt omkring der hvor du er flyttet til det vil altid være at overskride noget i ens selv de første gange men tro mig hvis din søn syntes om hende eller ham så er du langt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Og lad vær med at ligge noget opnå bloggen at du søger for så er der sikkert mange der vil bare fordi du er dig 🙂
  Bare min mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor bor du henne? Og er det no go hvis Man selv har et barn, eller ser du det som en bonus så de fx. Kunne lege sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna 🙂
  Jeg har passet børn fra da jeg var 13 år og det har været børn fra 9 mdr til 6 år.. Og for mig er det vigtig at at forældrene føler sig trykke ved mig og jeg er en pige som godt kan sige tingene som det er, hvis børnene eller barnet ikke hører efter. Men samtidig er det vigtig at børnene eller barnet er glad hver gang jeg kommer og går! Det er i hvert fald, efter mine erfaringer, det du skal gå efter!
  Tag nogle “piger” på en prøve vagt eller 2 og se hvordan villian og pigen har det med det hele 🙂
  håber det lykkes for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Anna.
  Jeg ville lave et opslag til pædagog nærmeste seminarie og slå op. Der er mange yderst kvalificerede. Pøj, pøj med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er selv blevet barnepige efter jeg stoppede som pædagogmedhjælper, og der brugte jeg care.com – rigtig god side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvad er politikken i Villians vuggestue mht at medhjælperne må være barnepiger? Hvis der er en der, som du kender og som kender ham, så er det en rigtig god løsning. Har selv passet flere børn på denne måde, men ved at nogle institutioner ikke tillader dette…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare mig.

  Hej Anna! 😀

  Du skriver barnepigen skal være mindst 17 år, hvilket jeg har en blandet mening om. Jeg startede som barnepige da jeg var 14 år gammel. (nu er jeg 16). Af hvad jeg har hørt, så har jeg gjort et godt arbejde.
  – forstår godt at du som førstegangs mor kan have svært ved at finde tillid ved en person på 14-15 år, men det skal du ikke. 14-årige har rigtig godt af ansvar, og de tager selv ansvar. Det skal du huske på. De kan NEMT tage sig godt af et barn på din søns alder. Du skal bare finde den rigtige. 🙂
  – 17-årige er (måske) igang med en ungdomsuddannelse, derfor kan du måske få rigtig svært ved at finde en der har tid og overskud til at skulle være ved din søn i 3,5 time.
  Derfor bliver du nød til at huske på, hvad ville du helst? En 17-årig der intet overskud har, pånær når det kommer til Gym, eller en 14-årig der har overskud og er villig til virkelig at lege med din søn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Hej Anna
  Du skal ikke være så bange for at få passet Villian ☺️ Hvis du lærer barnepigen at kende før hun begynder at hente ham, og hvis du er sammen med dem de første par gange skal du nok blive mere tryg. Jeg er selv barnepige, og moren var lidt utryg de første par gange, men der er gået et år nu og jeg passer stadig pigen uden problemer Du kan evt. spørger din omgangskreds om de kender nogen der kunne være intereseret i at passe ham. Hvis du kender lidt til dem er det nemmere at stole på dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spørg din veninde så! (: hellere hende, end en du slet ikke kender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi dalsgaard

  Hej Anna
  Mit navn er Sussi jeg bor godt nok i Viborg, jeg er 22 år og er i gang med en pædagogisk assistent så elsker at tilbringe tid med børn, skriv endelig hvis du kunne bruge en til at passe fin søn ind i mellem 🙂
  Mvh Sussi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi dalsgaard

  Hej Anna
  Mit navn er Sussi jeg bor godt nok i Viborg, jeg er 22 år og er i gang med en pædagogisk assistent så elsker at tilbringe tid med børn, skriv endelig hvis du kunne bruge en til at passe din søn ind i mellem 🙂
  Mvh Sussi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Anne

  Vis keg var dig (er selv om til 3 lige om lidt) så forstår udemærket godt din tankegang.
  Jeg ville slå det op på en side evt. På facebook som ligger i nærheden af hvor du bor. Bed personerne der er interesseret om at skrive lidt om sig Selv. Og så vælger du evt. Nogle ud som du sys lyder som noget for dig. Invitere dem hjem, så du kn finde ud af om i klikker.. Føler du det jamen så lav er eller flere “lege aftaler” med hende og din søn. Så kan du se hvordan hun er med din søn og du kan se med pp side linjen hvordan hun takler ham og om du føler han er tryk ved hende.. Ved godt det var skåret mig ud i pap. Men stod jeg og skulle bruge en barnepige ville jeg gøre sådan. Og ville også helst have en fast så mine børn var tryk hvergang.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej anna ! Jeg er uddannet pædagogisk assistent og skal påbegynde udannelsen til pædagog. Vil med glæde se efter din diamant engang imellem 🙂 mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Thiesen

  Hej Anna.
  På Care.com kan du søge efter barnepiger. Så kan du slå en annonce op og indkalde til samtaler.
  Jeg har selv været barnepige i 5 år, og søger nu en ny familie at passe børn hos (den anden familie havde ikke længere brug for min hjælp). Til daglig arbejder jeg i en vuggestue/børnehave som pædagogmedhjælper. Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg pålidelig, kærlig og kreativ. Jeg er 22 år og MEGET glad for børn. (Jeg er også god til at skifte ble) 😉
  Skriv endelig til mig, hvis du gerne vil vide mere.
  Vh Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Du kan jo finde nogle forskellige piger og invitere dem over og snakke med dem om dine krav, forventninger og bekymringer, og bagefter kan du lade dem være sammen med Villian i en times tid, mens du holder øje med, hvordan de klarer det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Først og fremmest skal du tænke på at han er så lille så det skal jo være en der har lidt erfaring i ble skift . Held og lykke . Ville med glæde passe ham ,bor desværre i København

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har selv været barnepige en del gange (bor ikke i nærheden af Thisted)

  Jeg vil sige at du fx. kan gå efter en som er uddannet eller ved at uddanne sig til pædagog eller lærer

  Der er mange af dem derude som gerne vil passe et barn og som har god erfaring og en masse viden de kan bruge (:

  Ellers så er det at sætte dig ned og snakke med vedkommende, måske lade personen tage sig af villan imens du er der og så fx. prøve at gå i en time osv.

  Så du kan sikre dig personen er ordentlig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmeli

  Jeg ville prøve hjemmesiden Care.dk så skriver du hvilken person du mangler og så vælger du selv i mellem dem der kontakter dig venlig hilsen Emmeli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej,
  Har skrevet en privat besked til dig på Facebook

  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej
  Har sendt en privat besked til dig på Facebook, ligger evt inder andet!

  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna, ville elske at passe Villian har før passet børn nogle aftner. Men er dog kun snart 16, og skal på efterskole efter ferien, så det kan dsv ikke lade sig gøre:(
  -Men hvis du har brug for en om et år, så skriver du bare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wichmann

  Der er en side på fb der hedder “barnepige jobs” er selv inden over den og har erfaring. Skriv inde på den side så er jeg sikker på at du finder den rette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg er selv barnepige for en dreng på 8 og har tidligere været for to drenge på 4 og 7. Begge job fik jeg igennem min mor, da hendes henholdsvis veninde og kollega manglede en barnepige. Så jeg vil anbefale dig at finde en i dit netværk, så ved du hvert fald at der er en der kan vauche for dem. Jeg er selv 25 (begyndte at passe børn da jeg var 22) og man kan sagtens finde en på min alder der vil passe børn, måske det giver dig en mere tryghedsfølelse Ellers er der også flere hjemmesider der formidler kontakt mellem familier og barnepiger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Care.dk tror jeg det hedder der er et stort udvalg og folk præsentere sig også kan du kalde et par stykker til samtale og finde en du er tryk ved, de første par gange kan han blive “passet” mens du er der så du kan se personen af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rindom

  Hey Anna. jeg har passet mange børn, og gør det stadig, har også arbejdede i en vuggestue, børnehave og en SFO;) og jeg er 22 år, så du kan bare skrive hvis der har interesse.
  Hilsen Mia Rindom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Hej Anne.
  Tjek siden ud dk.care.com, der kan du helt sikkert finde en pige/dreng der passer til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  årh kan godt forstå at du er lidt skræmt Anna, det jo ens guldklump!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den her side er også rigtig god at bruge: https://www.aufini.com/dk/
  Jeg har selv brugt denne side da jeg skulle være ung pige, men man kan også finde barnepiger derinde. Jeg har passet en lille dreng fra han var et år til han blev ca 3 hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Schneider

  Prøv minbabysitter.dk 🙂
  Den side brugte dem jeg selv passer børn for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofie

  Ja, jeg ville rigtig gerne hjælpe, jeg bor bare ikke lige i nærheden. Jeg har ellers et fantastisk greb på børn. Jeg ved hvad man skal gøre når de græder, jeg ved hvad man skal gøre når de skal sove, og alt det andet der nu hører til. Jeg har selv haft passet min lillebror, mine små kusiner og fætre, og nogle af vores venners børn.
  Små børn, er bare en fantastisk del af livet.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Hvad er det du arbejder med siden du har så sene arbejdstider?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia olesen

  Min søster på 24 bor i Århus og er ved st læse til pædago på sidste år og hun har passet børn siden hun var 13 – flere børn for de vuggestuer hun har været i passer hun privat nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  hej Anna
  jeg elsker din blog og syntes at det er den bedste i hele verden
  jeg ville spørge om du ikke ville lave et indlæg hvor du skriver nogen af alle de sød beskeder/kommentar du for om dagen.
  hvis der var noget a det her du følte fornærmende er det ikke meningen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  En ide kumme være at vælge en barnepiger som studere til pædagog? Så ved man at man har valgt en der brænder for at arbejde med børn som samtidigt har lidt erfaring og viden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Anna du kan jo få en ud og være der mens du er tilstede så du ved hvordan de er med børn. Det ville være en rigtig godt ide, så kan du se personen an og så Kan du se hvordan Villian reagere. Jeg har passet mange børn, hvor jeg også skulle på en “Prøve vagt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Anna.
  Har du prøvet at oprette en profil på http://www.care.com? Det er der rigtig mange familier der bruger og oven i købet oplever succes med. Held og lykke med søgningen – pas nu på dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Jeg ville høre min veninde der og spørge om hun ville hjælpe 🙂 og så ellers få nogle folk ind til interview. Spørg nogle som enten har sabbatår eller går på uni 🙂 ville ikke få en 17 årig til at gøre det! Ville have personen var mindst 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville lave en annonce og så tage folk ind og snakke med dem og se dem sammen med Villian. Jeg ville klart spørge ind til deres erfaring med børn og evt. Også spørge efter referencer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Anna.
  Man kan finde rigtig mange gode barnepiger via barnepige grupper på facebook 🙂
  Der har jeg selv fundet mange jobs.

  Hvis du har brug for en kompetent og ansvarsbevidst barnepige her i sommerferien er du meget velkommen til at skrive en mail til mig på: frukke@gmail.com.
  Jeg har 4 års erfaring med børnepasning i alderen 0-11 år, og så har jeg været i praktik i en vuggestue.
  Lige nu passer jeg et tvillingepar på 20 måneder og en dreng på lidt over to år. Udover det bliver jeg tit hyret til enkelte aftener af diverse familier 🙂
  Jeg elsker børn, og vil derfor gerne gøre det billigt, for jeg hygger mig rigtig meget når jeg passer børn, og føler slet ikke at jeg er på “arbejde”.

  Jeg bor i Århus og vil kunne træde til med meget kort varsel.
  Du er meget velkommen til at skrive en mail hvis du vil høre mere om mig. Jeg foretrækker selvfølgelig også at vi mødes et par gange før evt. pasning.

  Kram, Frederikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis du stadig mangler, vil jeg rigtigt gerne. Jeg er 20 år gammel og har passet børn mange gange før da jeg har to niecer! Jeg er en troværdig pige til hver en tid, som kun ønsker det bedste for din dejlige dreng! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie M

  Hej Anna.

  Du kunne f.eks sætte nogen “søger barnepige” sedler op i forskellige børnehaver og dagplejer. Eller kan du melde dig ind i en gruppe på Facebook med barnepiger for eventuelt og spørge der inde om der er en barnepige de kan anbefale nær dit område 🙂

  PS: Jeg elsker din blog Anna. Jeg læser med hver gang!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tænker at det kunne være en god ide, hvis du lavede en “anonym” henvendelse? Forstået på den måde, at mange måske ville ansøge pga den status du har? Jeg skal ikke male fanden på væggen, men tænk at man får en som pludselig roder i ens ting, samt tager billeder, fordi de ikke kan styre at være hos en “kendis”??

  Og så tror jeg også at en over 18 år er bedst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Forstår godt hvad du mener! tror jeg også at jeg gør:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Jensen

  Hej Anna .
  Jeg har lige taget et Babysitterkursus, og der bestod jeg. Jeg er lige blevet 17 år.
  Men du bor desværre for langt væk og så er jeg virkelig glad for børn de er så søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for at anbefale os Christina. Det sætter vi stor pris på 🙂

  Til Anna: Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en god barnepige. I øjeblikket kører vi, for udvalgte forældre, en række tests hvor vi laver ekstraordinær annoncering for at finde den rette barnepige.

  Hvis du er interesseret, kan jeg tilbyde dig dette, så skal du blot sende mig en mail direkte på jacob@aufini.com, hvor jeg kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Trebbien Berg

  Hej Anna. Jeg er utrolig interesseret i at passe din søn. Jeg er 18 år og bor i Hvidovre. Ved ikke hvor I bor geografisk, så ved ikke om det kan betale sig. Men i hvert fald, så er jeg utrolig glad for børn, jeg er vokset op i en familie som er uddannet pædagoger. Har altid selv ville lave noget med børn, så derfor er jeg meget interesseret i at passe børn. Du er velkommen til at skrive, hvis du har brug for mere at vide. Håber at høre fra dig 🙂 mvh Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Den gang jeg skulle ansættes som barnepige. Kom jeg først og fremmest til en samtale. Men ud over det, så tog moren til drengen jeg passer, ud og handlet, for at afprøve mig bare den korte stykke tid. Drengen var ulykkelig, fordi hun tog afsted, han var kun 1 år på tidspunktet. Og var stadig ulykkelig da hun kom tilbage, men ikke i lige så stor grad. Men det tog en masse tilvænnings tid for drengen at vænne sig til at det var en ny der kom og hentet ham fra dagpleje. Har idag passet ham i 3 år næsten.
  Nu glæder han sig næsten til at det er mig der hentet ham i børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bøgelund

  Hej Anna 🙂
  Jeg hedder Anne Bøgelund, og jeg er 18 år gammel. Jeg bor i Århus nord, og jeg er lige blevet færdig med gymnasiet, så jeg skal igang med sabbatår.
  Jeg arbejder til daglig inde i midt byen, hvor jeg arbejder 3 gange om ugen, men dette er også nogen gange nattevagter.
  Jeg har tidligere været barnepige for 2 drenge og 2 piger, så jeg er kendt med at passe børn 🙂
  Du må hellere end gerne skrive, hvis du er interesseret eller har spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian skal døbes, need help!