Han har først fødselsdag om en uge, men...

Villian skal døbes, need help!

IMG_2164Nu er der kun en uge til at Villian fylder år! Planen var at Martin og jeg skulle holde hans fødselsdag/barnedåb på hans fødselsdag, hvor han så dagen efter skulle døbes. Men eftersom vi ikke er sammen mere, er det blevet ændret. Martin holder fødselsdag for ham på hans fødselsdag, og jeg holder hans fødselsdag efter han er blevet døbt. Det er virkelig ærgerlig, og jeg har lidt dårlig samvittighed over at jeg ikke kan fejre ham PÅ selve dagen. Men der er en masse årsager til at det ikke kommer til at blive sådan i år. Anyways…. HVAD GIVER JEG HAM PÅ TIL DÅB??? Han er jo blevet for stor til en dåbskjole, what to do? Hvad ville i gøre? Et par pæne bukser og en skjorte? Jeg er virkelig forvirret, kunne virkelig godt bruge nogle forslag, så jeg kan få købt det perfekt outfit! På forhånd tak for hjælpen <3
ddfdf11

42 kommentarer

 • Pernille

  Jeg ville helt sikkert give ham et lille jakkesæt på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Min søn var en stor dreng Han havde bukser. Skjorte, vest og butterfly på det var rigtigt smart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Et lille jakkesæt. Eller pæne bukser og skjorte.
  Min søn var også en stort knægt, da han skulle døbes og hans underkjole, der skulle ind under selve dåbskjolen var næsten for lille.

  Men jeg ser rigtig mange forældre der giver deres søn jakkesæt på til dåb.

  Jeg gav dog min søn et på efter han var blevet døbt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min søn skal os først døbes nu her 8 mdr han får et lille jakkesæt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Da mine nevøer blev døbt var de også for store til dåbskjole, så de havde en ny skjorte på og så et par nye bukser og de så så søde ud i det tøj,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min lillebror var sømand . Totalt sød .
  Men et par pæne cowboybukser, skjorte, butterfly og jakkesæts jakke. (Habit)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Nu beklager jeg virkelig hvis jeg kommer for tæt på et ømt punkt – hvis ja, så må du jo sige til. Havde jeg ikke læst at I skulle holde en stor 1 års fødselsdag sammen? Den skulle holdes i Martins hus, men du og din familie skulle også deltage? Jeg er lidt forvirret. Du har lige skrevet en rosende indlæg omkring Martin – så i er vel ikk uvenner?

  Jeg tænker også det som Charlotte skrev. Det kunne se rigtig smart ud til Villian.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det skulle vi også, men det bliver desværre ikke sådan i år. Det kan vi takke blandt andet takke Villian’s farmor for 🙂
   Men, Nej vi er ikke uvenner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville kun give ham Hvidt på måske et lille hvidt jakkesæt eller bare en skjorte osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  En fed skjorte med en lille strik udover, eller en fed polo. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Smoking 😀

  Håber i de kommende år kan holde den sammen, har selv været skilsmisse barn og det er slet ikke så fantastisk og holde 2 fødselsdage :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej, syndes det ville være en super god ide med en fin sorte og en sød butterfly. Jeg blev selv døbt sent så jeg havde en kort kjole på som jeg kunne løbe rundt i, og min fætter der blev døbt samtidigt havde skjorte og bukser på. Og alle syndes at vi var de mest nuttede små børn der blev døbt ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Min søn var 5 mdr da han blev døbt, så jeg gav ham er sæt på, fra h&m med et par sorte bukser og en hvid body, med butterfly på. Han så rigtig fin ud, og det var behageligt for ham, så han stadig kunne tumle rundt 🙂
  Jeg håber du finder det perfekte tøj, til din søde dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sofie

  Jeg ville komme ham i et par pæne bukser, en hvid skjorte og så en lille butterfly! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Helt sikkert en smart jakkesæt med en butterfly. Det er det mest nuttede til sådan nogen børn på den alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille M

  Jeg havde nok valgt et sødt lille Sømands sæt til ham. Kun fordi det er en tradition i vores familie også er børnene bare for lækre i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sømandstøj, begge mine nevøer var henholdsvis 1 & 2 da de blev døbt, og begge i sømandstøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Mine søskende var også 1 år før de blev dømt så de havde brudepige/brudesvend tøj på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Begge mine et blevet døbt i matros tøj i silke med blå kant – skriv hvis du ønsker billede. Og graveret navn i kraven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lillebror var 2 år da han blev døbt og han var iklædt en form for et lille jakkesæt med vest og det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Anna
  Det lyder måske lidt som en underlig ide xD men jeg har selv en lille i min familie der var for stor til en dåbskjole….. Så det vi gjorde var faktisk at købe en hvid pige kjole, også binde et blåt bånd om, håber det kan bruges. Det ligner ikke en pigekjole overhovedet, folk tænker ikke over det ikke er en rigtig dåbskjole:) Kh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Anna Min søster købte en lille sømands dragt til sin søn da han skulle døbes, da hun ikke synes han skulle have dåbskjole på Og storebror fik et matchende sæt De var så søde !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise T

  Jeg ville nok kigge efter en fin bonde skjorte (Wheat laver dem tit) synes det luftige materiale og hals åbningen er så fin og så evt bare de stribede Wheat bukser til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En sød Korist

  Kære Anna. Til dagligt arbejder jeg i en kirke, og stort set hver uge ser jeg folk blive døbt, store som små. Og jeg oplever at påklædningen hos dåbsbørnene er vandvittig forskellige. Jeg ser dåbskjoler,jakkesæt,converse sko mm. Jeg tror det er mest for traditionerne at børn bliver iklædt en dåbskjole. Find et sødt sæt tøj til din lille dreng, det behøver ikke være så pyntet nu til dags

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi giver ham et sæt på fra H&M, skjorte og vest og er par pæne bukser man behøver jo ikke kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Anna.
  Da jeg blev døbt, havde jeg ikke dåbskjole på. Jeg havde et outfit på, som mindede lidt om noget sømand/sejler tøj. Det var bare hvide bukser, og en hvid/blå skjorte og en sød sejlerhat også i hvid, med et mørkeblåt bånd. Det var super sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Flensted

  Min gudsøn blev døbt da han også var blevet for stor til en dåbskjole. Men han blev døbt i et par mørkeblå pæne bukser, og en stribet lyse blå og hvid skjorte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Jensen

  Hej Anna.
  Syntes din blog er vildt fed ville jeg bare lige sige.
  Du kunne give ham sømandstøj på det er så nuser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej anna ❤️
  Det er bare et forslag men noget du/han syntes der er behaeligt for ham og måske noget der minder om ham og og noget der symboliser ham. rller ja bare en skjorte eller nigle søde bukser ved ikke om du kan bruge det men prøver bare at hjælpe håber du kan bruge det knuz victoria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Min venindes søn blev døbt i hvid smoking:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anna jeg er kun 12 år men vil bare lige sige at min lillebror blev døbt da han var lidt over et år og han havde bare cowboy bukser og en skjorte på❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er ikke vild fan af dåbskjole, så min søn blev døbt i matrostøj. Mega sød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvad med et jakkesæt det ville være cute

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sascha

  Giv ham noget specielt, noget han kan huske
  tilbage på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  En lille fin smoking, det ville være det sødeste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Stod i samme situation vores Neo er fra 26/7-14 og skal døbes nu her d. 9-8-15.
  http://www.prinsesseskabet.dk/shop/frontpage.html Fandt jeg et vest sæt. Til en ok penge. Og storebror får matchende tøj. Skal ud og prøve det i morgen kl 11

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Zara, har altid noget sødt børne tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  I min familie havde vi ikke dåbskjole der gik igen så min mor kunne ikke se hvorfor min lillebror og jeg skulle døbes i en lang kjole der kun ville kunne bruges en gang så hun gav mig en lille fin kjole på og min bror fik et jakkesæt på! Vildt sødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Villian har fødselsdag samme dag som mig. Jeg elsker små børn og har selv en lillesøster på 1 år som jeg passer. Han er bare så sød❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Hej Anna. Det billede fra julen sidste år, hvor Villian har sorte bukser, hvide bukser og sort butterfly. Der var han rigtig cute at se på, så det synes jeg at du skal give ham på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Hej Anna. Det billede fra julen sidste år, hvor Villian har sorte bukser, hvid skjorte og sort butterfly. Der var han rigtig cute at se på, så det synes jeg at du skal give ham på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han har først fødselsdag om en uge, men...