Det føltes som en kæmpe vandmelon! AV.

Villian blev døbt i dag, det så sjovt ud!

IMG_2428Som de fleste af jer nok ved, så havde bassemanden fødselsdag i går og i dag blev han døbt. Der er rigtig mange mennesker som har undret sig over hvorfor vi først fik ham døbt nu, da det mest “normale” er at blive døbt i omkring 3 måneders alderen.
Villian havde kolik dengang, så vi havde slet ikke tid til at tænke på barnedåb, faktisk så stressede tanken mig. Bare tanken…. puha, det var aldrig gået godt.

Martin holdt fødselsdag for Villian i går sammen med hans familie, og jeg gjorde i dag efter dåben (Martin var også med). Meningen var jo at vi skulle have holdt en stor fest sammen, men det blev desværre ændret af personlige grunde. ANYHOW… Det har været en rigtig god dag, og nu er han endelig blevet døbt!

Han opførte sig pænt i kirken, eller… der var på et tidspunkt hvor han var ret umulig.. Der blev Martin og jeg nødt til at gå ud med ham, ha ha. Jeg synes det hele var ret forvirrende! Martin og jeg stod som høner uden hoveder, vi anede næsten ingenting. Alt det som præsten havde sagt til mig, havde jeg nærmest glemt (der var altså også rigtig mange mennesker, hele salen var fyldt op). Jeg skulle bære Villian, men hold nu op hvor det føltes forkert da han skulle have vand på hovedet, ha ha det så ret sjovt ud! (se billederne længere nede!!!) Alt i alt, så har det været en super god dag med familien.

IMG_2474 IMG_2482 IMG_2512 IMG_2525
IMG_2489IMG_2493IMG_2496IMG_2387 IMG_2390 IMG_2407 IMG_2408 IMG_2415 IMG_2416 IMG_2422IMG_2427
( Følg mig inde på den nye app som hedder Lovoo. I kan finde mig under mit navn (anna due) og jeg følger alle tilbage. Der vil jeg opdatere billeder og besvare jeres spørgsmål i chat <3, derudover er i med i en konkurrence om biograf billetter hvis i følger mig derinde)
hjko

12 kommentarer

 • Simone Trolle

  Så flotte billeder Anna❤️
  Hvem stod fadder??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke igen smukke! Hvor ser i alle fine ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine J

  Hej Anna, stort tillykke med dåben ☺️ Jeg vil lige spørge dig om, hvad det er du hedder på Snapchat? Hvis jeg må følge dig der? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna jeg er en stor fan vil du ik nok følge mig på Instagram jeg heder
  ( fidnol )
  PS tillykke med dåben❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Tillykke med ham både dåben og fødselsdag
  Er dig og Martin ikke sammen længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Hvorfor valgte I at få ham døbt, hvis I ikke er kristne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annas fan

  Haha.. Ej, tillykke med bassegøjen Ja, det så ret sjovt ud, må man sige. Hvis det var mig der var mor, ville jeg have flækket af grin. Er virkelig et useriøst menneske, og kan flække af grin over alt, næsten. Men tillykke til ham☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna
  Stort tillykke med Villan, håber i havde en rigtig god dag, som i aldrig vil glemme!
  Jeg tænkte på – på nogle af billederne har Villan dåbskjole på, men ikke på billederne ved døbefonden. Hvordan kan det være?
  Er bare nysgerrig fordi jeg syntes han ser så godt ud i hans tøj sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Schmidt

  Hej Anna.
  Stort tillykke med Villan.
  Jeg tænkte på har han fået dit eller Martins efternavn?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det føltes som en kæmpe vandmelon! AV.