Vi er stadig ikke kærester..

Villian var ved lægen i går :-(

IMG_2526Villian har været meget pylret her på sidste, men mest om morgenen og om aftenen. Han har døjet meget med forkølelse her de sidste to måneder, men jeg går ud fra at det er fordi han er startet i vuggestue. Men den sidste uge har der ikke været noget som helst at se, hverken snot i næsen eller hosten – og faktisk heller ikke feber (jo, han har da været lidt småvarm). Jeg har godt lagt mærke til at han har taget sig lidt til ørene, men de fleste sagde at det gør børn når de er trætte.
Men i forgårs kunne jeg godt se hvad der var galt, det var simpelthen ørene der drillede, han skreg og skreg mens han tog sig til ørene. Jeg tog til læge med det samme dagen efter ( igår) og får så at vide at han har betændelse i det ene øre, ååååååh lille mulle da. Så kan jeg da bedre forstå at han har sovet så dårligt de sidste mange nætter, jeg skulle bare være taget til læge noget før. Der var bare så mange som sagde, at hvis det er ørebetændelse er man ikke i tvivl. Men åbenbart, for det viste sig jo så at han har det (heldigvis ikke voldsomt meget).

Han begyndte på pencillin igår morges og jeg føler allerede at han har det en smule bedre, han sov i hvert fald hele natten.

Jeg har lidt dårlig samvittighed over at jeg lod der gå så “mange” dage. Men heldigvis har jeg fundet ud af hvad der var galt og snart er han (forhåbentlig) på toppen igen.

Nu har jeg lige et spørgsmål… Hvis man først har noget med ørene, er der så stor chance for at det kommer igen?

IMG_2533

40 kommentarer

 • Hej Anna.
  Der kan være stor chance for det, ja. Så hvis han en dag skal i poolen/svømmehallen, ville det være smart at give ham et ørebånd på 🙂
  Og du skal ikke have det dårligt over det! Du gjorde det så snart du opdagede det.

  // Nanna //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var mindre havde jeg en masse problemer med mine øre, men jeg er 13 nu, og har ingen problemer, så man vokser vel fra det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • O's mor

  Min søn på nøjagtig et år fik to gange mellemørebetændelse på en måned. Nu ta’r jeg til ørelægen og får tjekket om der skulle være væske på ørene, og han evt. skal have dræn…
  Måske du også skulle bestille tid til ørelægen. Just in case. Der er ikke noget værre end at have ondt i ørene. Og der findes efterhånden mange ørebørn synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Hej Anna
  Jeg har selv problemer med ørerne, og har haft det siden jeg var lille. Og svaret på dit spørgsmål, er at der er en chance for at det kan forsætte, men den er ikke sådan stor, vil sige det er fifty fifty, men det kan selvfølgelig komme igen, vil bare råde dig til at holde øje med hans ører og hvis der kommer noget igen, så tag til ørelægen, det kan muligvis være han så skal have dræn. Held og lykke med ham, og håber du kunne bruge mit råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Når det “bare” er betændelse, skal du ikke være bange for at der kommer yderligere problemer! 🙂 (jeg tænker at du er bange for dræn mm?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Lille ven da godt han er i behandling .. Jeg har øre barn efter første gang kom det hele tiden efter 7 gange i træk og meget pencilen fik vi lagt dræn og siden der har der INTET været .. Tror det er meget forskelligt håber han nøjes med denne ene gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anna. Nu har jeg ikke selv børn, men ved at jeg havde mellemørebeyændelse som barn (et par gange) men det er ikke noget der har givet mig voldsomme problemer igennem tiden.
  Men der findes naturligvis ørebørn der hele tiden har noget med ørene, men det behøver Villian naturligvis ikke være☺️ Håber det hjalp lidt på dit spørgsmål? Knus og god aften til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Der er mange børn som døjer ofte med det, gerne i forbindelse med forkølelse men nogen får det kun en enkelt gang… Men fortsætter det så husk at gå til ørelægen for ag tjekke væsken på ørene som gør han muligvis skal have dræn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Han kan godt være ørebarn som jeg var når man er ørebarn får man ret tit betændelse men ellers er der ikke rigtigt nogen chance:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Søde Anna. Du skal ikke have dårlig samvittighed over det.
  Det har ikke været nemt at se netop fordi at børn også tager sig til ørene og pyldre når de er trætte. Det vigtigste er at der nu er gjort noget ved det så din skønne søn kan få det bedre..

  Ps: jeg synes du er en fantastisk mor.. Jeg er selv 18år og og har ingen børn. Men når jeg får vil jeg være en lige så go mor for mine børn som du er! Du gør et fantastisk arbejde!!
  Jeg ser meget op til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hej Anna det er simpelthen så synd jeg syntes såden noget er noget af det værste også bare fordi han er så lille og så mega nutted han fortjener slet ikke såden noget kh celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna jeg syntes noget af det værste er såden noget det er simpelthen så synd for ham også fordi han er så lille og så mega nutted og sød han fortjener det over hovedet ikke god bedring til villian kh Celina PS ville bare spørger hvordan man laver en hjemmeside?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg tror det er forskelligt fra person til person, om man får flere problemer med øerne. Jeg havde det en gang som lille også gik det væk, så jeg tror det er forskelligt. Man kunne jo håbe det kun var den ene gang 🙂 God bedring med ham Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har altid være ørebarn. Hold øje med ham, da chancen for at det kommer igen er der. Jeg har haft mellemøresbetændelse rigtig mange gange. Har også haft dræn 5-6 gange. Det er nemt at få væk, men det gør rigtig ondt. God bedring med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Hej Anna!
  Jeg har ikke selv børn, men da min søster og jeg var yngre, havde vi store øreproblemer.. Så snart det startede, kom det igen og igen, så vi fik dræn i ørerne til sidst, vi skulle bare få lidt vand ind og så begyndte smerterne og betændelse og det hele.. Vi var de såkaldte “ørerbørn” 😀 Håber ikke, at Villian bliver et “ørerbarn”, ligesom jeg selv var, det var et helvede, kan stadigvæk huske smerten, da jeg gik i børnehaveklasse :pensive:
  Men det er selvfølgelig ikke på alle det kommer igen, tror bare, at vi har været uheldige! Vi har meget sarte ører :persevere:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hemmingsen

  Jeg har en datter på 20 månderne som er øre barn, den var gal lige fra hun var 7 månder. Hun fik mellemørebetændelse igen igen og igen. Dog gik der en 1.5 månde imellem i starten, men hun græd meget om natten og sov aldrig mere en 1.5-2 timer af gangen, 0g sov virkelig uroligt hver nat, tog sig meget til ørene hele tiden også hvis hun var dybt koncentreret i noget.
  Tog hende til ørelægen da både hende far og jeg har fået lagt dræn, men lægens svar var at det var jo ikke lige sjov hver dag at have børn ( min tanke var sikke en nar er jeg godt klar over men må jo være en grund til hun aldrig sover heller ikke om dagen) men jeg skulle bide i det sure æble og lade være med at være så pylret for alt var som det skulle. 3 månder senere sad jeg ved ham igen og sagde det var ikke bedre, men fik samme svar ( næsten 5 månder uden søvn) var ved at falde fra hinanden fuldstændig og der valgte jeg at søge anden læge og ørelæge.
  Resultatet var en lille pige hvis Bagge trommehinder stod i en bue inde i hendes små øre pga væske, og fik en akuttid til dræn. Og først nu 3 månder med dræn er vi ved at have en pige der er glad igen og sover om natten.

  Mit råd hold godt øje med de øre og hvis Han tager sig til ørene og er mindre glad eller græder mere så kontakt lægen med det samme for jeg ventede til det var slemt og troede at hvis man sagde man skulle have hjælp fik man det også med det samme , men akuttid er ved ørelæger er 1-3 månder og der er ulideligt og vente på så hellere aflyse sin tid end ikke at have nogle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Ja det er der desværre. Begge mine har dræn i pga betændelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg havde meget øre betændelse som lille og det var i 01 og jeg fik det først igen i 13, så der er ikke stor chance for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Anna. ☺️
  Årh stakkels Villian, jeg ved selv hvor ondt sådan noget gør, døjer med det næsten hver vinter ☺️ Har han tit døjet med ørene før? Fordi han kan jo sagtens være et ørebarn, ligesom jeg selv var/er, men jeg vil sige at det sagtens kan komme igen, bare på et andet tidspunkt ☺️

  God bedring med ham ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte lykke

  Åhhh lille mand.
  Min store pige (3år) har døjet rigtig meget med mellemøresbetændelse og har de først haft det, er chancen for de får det igen rimelig stor. Nu har hun fået dræn i begge øre pga. Rigtig meget væske i begge øre, og det har hjulpet rigtig meget. Men jeg ville kontakte en ørelæge og få dem til at kigge på ham, for de ved hvad de snakker om. Det er ikke alle læger der kigger ordenligt, vi fik også afvise at hun bare var en smule rød men det var ikk så slemt. Men det var det hun havde så meget væske i begge øre at hun hørte som havde hun hovedet under vand.
  Mvh.
  Ditte lykke.

  PS. God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna
  Du har ganske ret, det kan godt komme igen. Det er meget forskelligt fra person til person. Men hold øje med det. Og hvis du er det mindste i tvivl, så tag til læge for at være sikker :). Jeg kan godt lide at følge dig, synes du er en super sej person og en fantastisk mor! . Har selv en datter fra august sidste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Martin

  Åh stakkels pus da. Krydser fingre for at han snart bliver rask igen. Jeg har selv igennem mine tyve år haft betændelse i mine øre, og endda mange gange (faktisk mellem en og tre gange årligt i 18 år). Det er først nu, at jeg ikke har det ret meget længere, Jeg formoder ikke, at blot fordi man har været ramt af det en gang, så kommer det igen. Nogle er bare mere ramt af det end andre – desværre. God bedring og fingerkrydsning for at det ikke kommer igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Ikke nødvendigvis – så bare rolig

  Og tak for en super blog, nyder at følge dig og din søde dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Ja, så er der større chance for, at det kommer igen. Jeg døjede meget med mellemørebetændelse som barn + sprængt trommehinde. Det stopper heldigvis som regel omkring 5 års alderen, men jeg har desværre anlæg for det og har derfor også oplevet det som voksen – hvilket ikke er så normalt. Men måske Villian er heldig og slipper med denne ene gang. Det er ikke til at vide? I hvert fald god bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ja det er det jeg har haft det 7 gange man skal især passe på med vand og vejr god bedring til den kære lille trold ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Anna!
  Ja, det kan sagtens komme igen!
  Jeg har døjet med ørebetændelse lige fra jeg var bette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Kathrine

  Altså lad det siges sådan, jeg er 16 år nu. Jeg har fået dræn i 13 gange. Jeg ved hvad det handler om, men ja det kan sagtens vende hurtigt tilbage. Men hvis han har strømper på hele tiden, så det ikke trækker, så hjælper det en del. Da jeg havde ondt i ørene drak/spist jeg soya mælk og yougurt, i det hele taget puttede ved det også i alt mad og sådan, det hjalp en del, ved det lyder mærkeligt men det hjalp 🙂 håber det hjalp lidt, ellers må du meget gerne skrive til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olsen

  Et godt råd er hold hans fødder varme der er der man siger det er værst med dårlige øre og så må der godt komme luft til ørene . De skal ikke lukkes inde i en varm hur da betændelse lever bedre i varme. Et andet godt råd giv ham bio strat måske ikke stavet rigtigt. Du kan få det i Matas det er godt men kan tag et par mdr fær det virker. Men prøv det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne bak

  Hej
  Alle mine børn har døjet med ørene
  Og den mindste som nu er 10 år har fået dræn i 6 gange
  ( 2 gange inden for 6 måneder ) og det har hjulpet meget
  Håber han ikke skal døje så meget med de små ører for det gør afsindigt ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anna
  Min lille bror har kun haft mellem øres betændelse da han var lille. Og har ikke døjet med noget som helst siden. Hans øre funker, og der er intet med dem. Andet end hørelsen, men man hører jo kun det man vil hører. Så jeg tænker at det er MEGET forskelligt fra person til person. Jeg tænker det kan have noget med emun forsvaret at gøre måske,
  Håber det bedste for ham!!:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Gensch

  Hej Anna.

  Jeg døjede meget med mine ører da jeg var lille, derfor er jeg det man kalder et “ørebarn”. Jeg fik så dræn i mine ører da jeg var lille. Jeg har aldrig rigtig hørt så godt på mine ører, men efter drænen var det som om at det slap.

  Sidste vinter fik jeg så noget rod med ørerne igen. Jeg fik afsindigt ondt og mine ører begyndte at væske en del. Nogle dage kunne jeg slet ikke orke at være i min egen krop, fordi det gjorde så ondt. Jeg gik til lægen, men han sagde at der Intet var galt, før jeg kom 12 gang med tårer i øjnene og sagde; “jeg kan ikke høre noget mere på mit ene ører, så nu er der da noget galt med det!”

  Jeg blev sendt videre til en masse scanninger på sygehuset og jeg fik at vide at jeg havde det man kalder for “benædere” og det skal altså opereres ud.

  Under operationen fandt lægen så nogle knogler han limede fast. Han sagde også at jeg måske kunne komme til at høre igen, men han intet ville love mig. Jeg kan den dag Idag stadig ikke høre på mit ene ører, så jeg skal måske have dræn i eller opereres igen.

  Så jo, sandsynligheden er forholdsvis stor, desværre…
  Håber det allerbedste for din lille Villian og krydser alt hvad jeg har for at han ALDRIG må gennemgå det samme som jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej det er jeg ked af at høre.. Hvor forfærdeligt 🙁

   Mange tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej anna.
  Ja det er meget muligt. Har selv en datter er igennem det samme som din søn.
  Det hele stsrtede med min datter tog sig til højre øre. Jeg tog til lægen. Og det var mellem øre betændelse. . Hun kom på pendicin og det hjalp.. kort tid efter begyndte hun igen at tage til øret. Hun havde nu fået væske i det ene øre, kort tid det andet så ja. Det kan komme igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Ikke nødvendigvis. Men hvis du tager til ørelæge med ham så ville de med det samme kunne se om han har nemmere ved at få det igen og om han skal være påpasselig fremadrettet.
  Held og lykke med bettemanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte anderson

  Hej Anna
  Nogen vil sige ” en’ gang mellemøresbetændelse, altid mellemøresbetændelse, men det har begge mine pige, som nu er hhv 23 og 19 år kun haft et par gange i deres liv, indtil nu, og jeg har en plejedatter der blir 2 år på søndag, hun har haft det en enkelt gang det 1 1/2 år vi har haft hende, og det var da vi lige fik hende, så slet ikke sikkert Villian får det mere
  God bedring til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Ja, men bare sørg for at han hele tiden har hue på når han er udenfor osv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kender en del som havde den ene mellemørebetændelse efter den anden (er pædagog i en børnehave), og efter at de har fjernet alt direkte mælk (mælk, ost, yoghurt osv) har de ikke været plaget af det. Hvad er så bedst at undvære mælk eller de mange gange på penicillin og evt dræn i?.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinemussen

  Hej, altså jeg har stadig noget med ørene og jeg er 13 år, men bare han har varmt tøj på udenfor nu når han ikke er så gammel i nu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er stadig ikke kærester..