Når Malene ringer for at fortælle.. AT HUN VAR VED AT DØ!

Derfor blev programmet ikke vist.

PicMonkey Collage
Hej sweeties. Da jeg startede min blog for snart et år siden, skrev jeg et indlæg omkring nogle optagelser til en reportage, som skulle vises i sverige. Da vi blev spurgt om vi ville med sagde vi i første omgang nej, men så ændrede vi mening da det kunne været ret funny. (læs indlægget om dagen, her)
Det var en riiiigtig lang dag, og Villian var ikke i sit es, han var ret sur… HAPPY KEYS (det var det svenskeren sagde mens han viftede med sine nøgler, for at få ham til at grine). Men selvom dagen var lang, så var det alligevel en god dag, vi fik da nogle gode grin.
De fortalte os at det ville komme på skærmen i løbet af nogle uger, men der skete overhoved ikke noget. Jeg ville jo gerne dele det med jer, så jeg hev fat i ham nogle uger efter – men intet svar, intet svar fra nogle af dem. De ignorerede os, og der vidste jeg da godt at det bare var blevet kasseret.
Det var ret nederen, for mange af jer blev ved med at spørge ind til det, og jeg synes simpelthen det var så pinligt at fortælle at det bare havde droppet det. Grunden til at jeg laver dette indlæg er fordi, at en lille sød dreng spurgte ind til det for omkring en måned siden, ha ha. Så jeg ville da lige give jer en update, og fortælle jer at “kendt i sverige” ikke blev til noget. Lige noget andet….. Se lige hvor cute han er på det billede sammen med Martin, nuuuuuuuuuuuuuuueh! Bettemand <3
hjko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Malene ringer for at fortælle.. AT HUN VAR VED AT DØ!