Åh nej.. Skoldkopper :-(

Skoldkopper, eller hvad?


Der var mange som kommenterede mit indlæg i går omkring Villians skoldkopper (som så måske ikke er skoldkopper alligevel). Da jeg aldrig har set skoldkopper eller mund – fod – hånd syge, kan jeg ikke rigtig finde ud af hvad det ligner mest. Men MUND, FOD OG HÅND, giver den ikke lidt sig selv? Han har intet i munden, intet under fødderne og heller ikke rigtig ved hænderne. Jeg skal til læge i morgen, og jeg krydser faktisk fingre for at det er skoldkopper, for så er vi ovre det. Hmmmmm… Hvad synes i det ligner? ( næsten alle i hans vuggestue har eller har haft skoldkopper.. Det er eksploderet derovre, derfor gik jeg ud fra at det var det)

22 kommentarer

 • Lea

  Det ligner ikke skoldkopper… de er røde med lidt gult i midten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Syntes ikke helt det ligner skoldkopper , vores datter har os næsten lige haft det og det så ikke sådan ud ,men det er jo godt i skal til læge så før i en afklaring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Det ligner bestemt ikke skoldkopper. Jeg vil helst klar få ham tjekket ved en læge ( hvis du ikke allerede har fået det) syntes det ligner udslæt eller en for for allergi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det er svært at se på billederne, men tænker ikke umiddelbart skoldkopper. Der skal komme blærer på knopperne hvis det er skoldkopper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne det ikke ligne nældefeber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Krydser for skoldkopper. Mund, hånd og fod syge er ikke sjovt!

  Fik det selv da min datter blev ramt, og jeg var bare rigtig syg – samtidig med en syg datter. Puha.

  Men begge dele skal jo desværre “overståes”. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Måske det er sol eksem, men kan også være skoldkopper, sån så min søn også ud indtil der kom blændet på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg kommenterede bla. på dit tidligere oplæg. Min søn havde INTET under fødderne og kun få ved håndleddet og lægen konstaterede stadig hånd – fod – mund sygdommen. Det ligner præcist det min søn havde men ja, kan nu godt forstå at du håber på skolkopper

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja ok, nu må vi se hvad lægen siger imorgen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ligner ikke skoldkopper, det kunne godt ligne nældefeber men få det tjekket ved lægen. god bedring med lillemanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ligner ikke skoldkopper men nældefeber men få det tjekket ved lægen og så rigtig god bedring med lille manden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er helt sikkert det ikke er skoldkopper.
  Det kunne godt ligne noget eksem af en slags?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Buus

  Tror bestemt heller ikke at det er skoldkopper. Måske 3-dages feber ? God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ligner bestemt ikke skoldkopper, er han lige blevet vaccineret (inden for en uge) det kunne evt. Være en reaktion derfra? Da min søn fik sig 15md fik han det der ud over hele kroppen, det gik væk efter nogle dage. God bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja han blev stukket for 3 uger siden? kan det være det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg voksen og har ikke noget barn, så ved ikke lige om du kan bruge mit tip til noget. Men jeg lider af nældefeber og får udslæt af kulde/varme, svært at forklare – men der er det præcis sådan noget udslæt jeg får som han har. Så det kunne godt ligne nældefeber som andre skriver, men ved så ikke hvad det er overfor 🙂

  Håber lægen kan give svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Var en af dem som kommenterede på dit tidligere indlæg og jeg tror stadigvæk ikke det er skoldkopper… Hvad det så er ved jeg ikke :-/

  Men har som tidligere skrevet også oplevet, at 3 ud af 5 børn i dagplejen havde skoldkopper, så da min datter begyndte at få knopper var jeg da helt sikker på at det var skildkopper…. Hvilket det så ikke var.

  Pøj pøj hos lægen. Håber I får svar på hvad det er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Min mor og jeg tror det er mæslinger det ligner det meget udfra billederne¤ stakkels pus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det ligner uden tvivl nældefeber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Det liger eksem det jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det ligner helt klart mund, fod, hånd syge. En af mine kammerater var blevet smittet med det, og der startede knopperne som dem der, og udviklede sig senere til en slags vabler. Det hverken så eller lød specielt rart, men ja lad os se hvad lægen siger. Krydser fingre for at det ikke er alvorligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det ligner faktisk ikke helt skoldkopper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej.. Skoldkopper :-(