VIDEO: Se Villian gå!!

En sød lille historie.

IMG_2487

Martin fortalte mig en sød historie her den anden dag, den handler om en bager. Den er ikke særlig lang, men jeg synes bare at det var lidt sødt.
Martins moster skulle på besøg, enten var det dagen før eller et par dage efter V’s fødselsdag. Hun havde bestilt en kage ved bageren i KBH hvor hun og hendes mand bor. Hun havde fortalt dem at der skulle stå “Villian 1 år på kagen”. Da hun på dagen skulle hente kagen, bliver bageren altså i tvivl, i tvivl om der skulle stå Villian. Han var lidt forvirret, og spørger hende efter om det kunne passe at der skulle stå Villian? For der er jo kun en som hedder det i Danmark og han bor altså i Aarhus. Ha ha, er det ikke cute? Hvorefter hun fortæller at den altså er god nok, de er også på vej hen til Aarhus for at overraske med kage. Hi hi, hvor var det sødt. Ret sjovt at en ældre herre fra København ved sådan noget <3 Har desværre ikke et billede af kagen, men Martin sagde at den var super flot og smagte fantastisk. Credit til bageren!

hjko

1 kommentar

  • Tina Sørensen

    Årh hvor er Vilian hamrende charmerende! Nyder at se billeder af den dreng 🙂 (y)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Se Villian gå!!