10 ting som jeg elsker <3

To mødre på tur… (uden børn)

IMG_2683Jeg havde simpelthen en fantastisk eftermiddag/aften sammen med en dejlig veninde i går. Vi havde bestilt bord nede på KARMA SUSHI i vestergade (Aarhus). Vi fik lidt stress, for vi kunne slet ikke finde vej, utroligt når Tine har boet i Aarhus i hele hendes liv! altså altså…. Men så mødte vi lange, som guidede os hen til stedet, yay. Vi kommer ind i restauranten, og der bliver vi modtaget med smil og ja, bare en rigtig god service. Servitricen var simpelthen så sød, og meget hjælpsom.

Vi startede ud med at få noget krabbe, som vi sad og plukkede lidt af. Det var virkelig svært med pinde (jeg er ny i sushi verdenen), så jeg bad om en gaffel, ekstremt pinligt. Men det smagte virkelig godt, vi kunne slet ikke få nok!

IMG_2699Da vi var blevet færdige med krabben, gik der ikke andet end 10 minutter, så kom sushi’en ind til os. MUMS! Som sagt er jeg ret ny i det her, men jeg har aldrig smagt så god sushi, som inde hos Karma, nøj det var godt! Vi hyggede og havde det bare rigtig dejligt! Da vi var færdige med at spise tog vi ned til åen, hvor vi fik en cocktail mere, der sad vi i et par timer.

Tine og jeg fulgtes igennem vores graviditet, hendes dreng er 2 måneder yngre end Villian, så det er skønt at de kan lege sammen. Men det var ret lækkert at have en aften uden børn, yay.

Her er lidt billeder fra vores aften:

IMG_2673 IMG_2677 IMG_2682 IMG_2684 IMG_2688 IMG_2689 IMG_2695 IMG_2702 IMG_2707 IMG_2709HIGH FIVE FOR EN GOD AFTEN!

Karma sushi ligger på vestergade i Aarhus, men har også en restaurant mere nede på banegårsgade. Man kan sidde inde, men også bestille take-away. God fornøjelse! Kan virkelig anbefale stedet.

Så blev det endelig damernes tur til at komme på tur uden børn. Så ja, hvis du bliver sulten I Aarhus så fortvivl ikke – det er muligt at find lækker mad i Aarhus over det hele! Du kan selvfølgelig gå en hyggelig tur igennem byen, og se hvad du finder, men du kan også bare bestille lige fra nettet, og så få det leveret direkte til døren.

Aarhus er smilets by. Der er så mange restauranter i midtbyen. Bare gå en tur langs gågaden, eller de nærmeste gader nær togstationen. Du finder lækre restauranter på hver eneste gadehjørne i Aarhus midtby. Og der er et kæmpe stort udvalg af forskellige restauranter. Alt fra smørbrød, til kylling, til steaks, til store retter, til buffeter. Hvis man er til den lidt nemmere løsning, finder man naturligvis også mange mc donal restauranter rundt omkring i hele byen. Der findes selvfølgelig også en del fastfood restauranter. Det gælder ikke kun Mc donal – Det gælder også pizzarier, kinesisk, pølsevogne eller andre burger restauranter. Det som alle restauranter er kendt for, er at de leverer en fantastisk god mad.

Det er klart at kvaliteten er noget andet hvis du tager til en stor buffet på et 5 stjernet hotel, eller om du spiser Mcdonalds – Men i det store hele er Aarhus kendt for at have en masse god mad.

Kvalitet og pris hænger naturligvis også sammen i Aarhus – Præcis som det gør i resten af Danmark. Hvis man er nogen af de lidt mere dovne hunde, så har Aarhus også et godt ry for at levere mad direkte til døren. Aarhus er en stor by, og fornemmelsen af at folk hellere vil spise ude eller få leveret mad end selv at stå og kokkerere, er ikke til at slå fejl af.

Find lækker mad i Aarhus ved at gå op og ned af gågaden samt alle deres sidegader. Der finde mad til en hver. Hvis man kigger lidt på priserne i Aarhus, så er der ingen tvivl om at mad er forholdsvis dyr i Aarhus. Det hænger formentligt sammen med at der bor mange velhavende familier i byen. Aarhus er også kendt for at være en studieby med mange studerende, og det er selvfølgelig lidt anderledes for dem end for de velhavende familier. De fleste studerende vælger selv at kokkerere hjemme – Ikke fordi de har specielt meget lyst, men fordi at budgettet på en lille SU ikke giver dem mulighed for at bruge flere hundrede kroner på en lækker restaurant.

Dog findes der også nogle restauranter som specialiserer sig i at levere billigt mad til de studerende – således at der er noget til enhver smag.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

hjko

6 kommentarer

 • Du har da fået et virkelig godt kamera! Hvad endte du med at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jaaa 😀
   Jeg købte et af de nye fra Canon..Er super glad for det! Du siger bare til hvis jeg skal tage nogle billeder af dig en dag, he he 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Karma sushi er helt klart det bedste i Aarhus, detsmager sååå godt og så laver de nogen anderledes ruller end alle andre! De er o gså bedre end sota

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ser super lækkert ud. Er det dyrt at spise sushi der?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som jeg elsker <3