To mødre på tur... (uden børn)

Jeg kan nu afsløre at jeg skal…….!!

joJeg er så glad, virkelig virkelig virkelig virkelig glad. Som jeg har fortalt jeg før, så vil jeg gerne have lavet mine bryster. Prøv lige at se det billede, sådan så de ud før…. Jeg havde seriøst Danmarks flotteste bryster, ha ha! De sad perfekt, men de gør de ikke mere. Jeg har nok fået Danmarks grimmeste bryster nu, ej nu overdriver jeg… Men jeg er så ked af dem. De sidder elendigt og så har jeg fået strækmærker, men jeg har heldigvis lige købt en serum som fjerner strækmærker, og det har allerede hjulpet. Derudover hjælper serummen på at fjerne ar, så det er jo perfekt, for man får jo ar efter operationen. Jeg skal nok linke jer til serummen når den kommer på det danske marked.

Er i vimmer jeg glæder mig…. Jeg har allerede sparet op, det tog mig kun tre måneder, så det er awesome!!! Jeg regner med at få dem lavet i november eller december (hvis de har tider der), for der kan Villian gå (forhåbentlig).
hjko

hjko

47 kommentarer

 • Rikke

  Hej Anna!
  Hvilken serum har du købt imod strækmærker???
  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Den er ikke på det danske marked endnu, skal nok dele den med jer når den kan købes <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Laver du et indlæg med hvad serummen hedder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor skal du ha dem lavet og hvad har du givet for dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Fedt tillykke! 🙂 hvor skal du have dem lavet? Jeg fik selv mine lavet for 5 uger siden i dag og er sååå glad for dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du må meget gerne linke til den serum! Jeg har selv fået strækmærker (på brysterne) jeg er gravid igen og regner med at amme igen. Men jeg kunne da godt tænke mig at få fjernet de strækmærker der! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Vil du ikke sætte et link ind på fb, af den der serum imod ar og strækmærker?❤️

  Anna du er smuk lige meget hvad, og du er en virkelig god mor ingen tvivl der overhovedet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna,
  Fedt for dig!!!
  Vil bare lige høre hvad det er for en serum du har købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anna. Har fulgt lidt med på sidelinjen! Er simpelthen nødt til at gi’ dig et skulderklap! Jeg syns du klarer tingene fantastisk!! Fra dengang man “lærte dig at kende” og til nu, har dunrykket dig SÅ meget! Du tager ansvar og du ser ud til at være en helt fantastisk mor! Jeg syntes det er SÅ sejt at du vælger at spare op til dine bryster, i stedet for at sætte dig i gæld er jo helt fantastisk! Mange unge piger tænker ikke over konsekvenserne! Ville egentlig bar give dig ros, for det er helt velfortjent! Helt utroligt hvad et barn kan gøre ved en ik’?
  -Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Årh hvor er du sød, 1000 tak for de rosende ord.. Det varmer virkelig!!! Tak tak tak <3 Stor krammer herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hvilket serum bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Som jeg har skrevet tidligere. Du bliver så glad for det Anna.
  Hvis du havde spurgt mig for 3-4 år siden, havde jeg aldrig troede jeg skulle have lavet bryster.. Men jeg havde det på præcis samme måde som dig, efter graviditet og amning.
  I morgen er det 3 uger siden, og jeg bliver mere og mere glad for resultatet.
  Held og lykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Iiiiiiih glæder mig så meget!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Kan se du overvejer Nygart. Jeg blev opereret hos dem og de har virkelig mine varmeste anbefalinger. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Perfekt!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna.
  Tillykke, det mener jeg. Men jeg vil gerne lige sige til dig at så snart du får lavet den brystoperation, kan det være at du ikke kan give dit (måske) næste barn mælk fra bryst. Jeg synes i hvert fald du lige skal drøfte det med din plastikkirurg om det – men det er din krop, og din beslutning selvfølgelig. Jeg skriver slet ikke det her for at skræmme dig, tværtimod, jeg synes bare at du skal være opmærksom på det. Men held og lykke med de nye bryster ellers, søde Anna 🙂 Du må have en fortsat god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak! 🙂
   Det gør mig ikke noget, tværtimod… jeg vil ikke amme igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   Kan du ikke nævne navn på serum alligevel. Det kan vel købes fra udlandet.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  .-9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kofoed

  Hej Anna. Super. Du bliver så glad for det. Hvor skal du have det lavet henne???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har to steder at vælge imellem, skal til tjek begge steder 😀 vil være sikker på at komme et ordentlig sted hen. Nygart eller en klinik i beder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Mine er lavet på Nygart 🙂 de er så fantastisk søde og dygtige. Min kirurg er Jesper Trillingsgaard

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Hej Anna. Jeg har fået lavet mine i Beder, og det er saltvand lavet via armhulen. Der er mange fordele ved både saltvand og via armhulen – jeg kan bestemt anbefale det. I armhulen, hvor huden i forvejen er lidt “rynket” bliver dit ar usynligt. Ville blot lige dele denne info, hvis du ikke vidste det. Held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Hej Anna
  Må jeg få hjemmesiden til serummen? Det er fint for mig hvis det er fra en udenlandsk hjemmeside 🙂 Har fået ufattelige mange strækkemærker efter graviditeten:(
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Deler den med jer på bloggen snart, da den ikke kan købes endnu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna er det ikke dumt at få lavet bryster hvis du vil have flere børn for så kan du jo ikke amme så tænk over det…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg vil ikke amme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Man kan godt amme alligevel :-).. Der er en lille risiko for at man ikke kan, men det normale er at man kan. Og ligemeget hvad er der jo risiko for man ikke kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna. Hvad med Aleris- Hamlet privathospital i Aarhus N. Kender mange tilfredse kunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg fik selv lavet bryster efter jeg fødte min søn 🙂 tror han var 2 år ca på dette tidspunkt…
  Et godt råd er at du skal have en til at tage sig af din dreng… Jeg lå i 10 dage i min seng med konstante smerter ….. Det er ikke for at skræmme dig overhovedet 🙂 har aldrig på noget tidspunkt fortrudt det – men det gør ondt!
  Kunne i hvertfald ikke tage mig af min søn…
  Men kommer jo os an på hvordan de skal laves osv 🙂 held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Anna hvilket hospital skal du ha lavet det på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejligt for dig!
  Åh hvor kunne jeg godt bruge sådan en serum – det er da forsøget værd!! Jeg fødte 30. maj, og har desværre også fået en del strækmærker både på mave, bryster og baller… Har brugt biooil gennem hele graviditeten og efter, – spild af penge! Det virker ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eunice

  tillykke,
  kan godt forstå dig ens bryster er ikke som de var en gang, er selv ved op spar op da jeg selv har en datter 🙂 og de er heller ikke så flotte mere, hvor vil du ha dem lavet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor med flotte bryster

  Hej Anna, gør dig selv og din krop den tjeneste at få det lavet hos Danclinic i Beder ved Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er der jeg skal til tjek 🙂 Men er begyndt at overvejer nygart også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Nygart kan jeg så varmt anbefale. Det er mere end 10 år siden jeg fik mine lavet, og har hverken haft smerter eller andre problemer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hej Anna
  Jeg skal have lavet bryster ved Kirurgisk klinik Åbyhøj her til oktober. Ikke fordi jeg har børn, men fordi jeg ikke er tilfreds med størrelsen.
  De skulle også være rigtig gode.
  Var inde til 1. konsultation her i tirsdags og kirurgen virker vildt sød og nede på jorden og er rigtig nem at snakke med 😉
  Så kan også anbefales. Har en kollega som har fået lavet en brystforstørrende operation der.
  Men held og lykke med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Anna!
  Jeg må spørge dig om det er et løft eller bare implantater? 🙂

  Held og lykke! Jeg er selv blevet opereret, den bedste beslutning nogensinde – selvom det er hårdt i starten!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Begge dele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Det tror jeg du bliver rigtig glad for! Jeg har selv fået begge dele, dog har jeg ikke fået så mange ml 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Hej Anna. Må jeg spørge dig, hvor du har tænkt dig at få foretaget din brystforstørrelse? Sider nemlig selv og overvejer, hvor jeg skal have det gjort henne, og overvejer for tiden mest Nygart (http://www.nygart.dk/plastikkirurgi/bryster/brystforstoerrelse/), da de har et godt renommé. Gad bare godt høre andres overvejelser og hvorgfor:-)

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Sophie. Jeg er lidt i tvivl om det bliver hos nygart eller beder. skal til tjek ved begge to! <3 Giver lige en melding når jeg har været til tjek

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvad hedder serummen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  Hvad sker der for alle jer unge kvinder og jeres flip med sillikone patter og helst så store at de ikke passer til resten af kroppen.
  vær dog glad for det i har, vi mænd er sgu glade for hvordan i ser ud når i har naturlige bryster, store som små skæve eller flade er underordet.
  det har taget totalt overhånd med alt det plastic, og det er absolut ikke noget der tænder os mænd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg gør det ikke for mændendes skyld, men min egen.. Og det er bare et løft hvis du læser ordentligt efter 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor med implantater

  Hej Anna 🙂
  Jeg fik mine lavet for 9 uger siden på en privat klinik på Sjælland.. Min operation gik ikke helt som forventer, da det ene ar gik op efter 14 dage og de blev nød til at fjerne implantatet . Kan først få det sat i igen til december eller start 2016 , ved godt det er lidt en skræmme historie, så tænk dig godt om ang. klinikken og tag den helt med ro efter operationen, men er ellers meget glad for resultatet på det andet bryst og glæder mig til at få det andet sat i igen. Jeg havde kun smerter i 3 dage og begyndte at arbejde igen efter 4 uger..
  Hvor mange ML skal du have i ?? .
  Mvh T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Due vil have lavet sine bryster. Hun skrev i august på sin blog, at hun var træt af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To mødre på tur... (uden børn)