NYE BABSER = NY BARNEPIGE!

Derfor besvimede Martin under fødslen..

censurJeg har faktisk aldrig helt forklaret jer hvorfor Martin besvimede og hvordan det skete. Det er lidt sjovt, for Martin har altid sagt at han ikke kunne forstå hvorfor de kommende fædre altid skulle besvime (hans far var en af de mænd). Skørt at det så sker for ham selv, ha ha.

Jeg var igang med at presse, og jeg gav den gas. Under hvert pres, pressede jeg seriøst indtil jeg blev blå i hovedet. Martin var ved mit ene ben, og min mor ved det andet – jeg var så udkørt at de blev nødt til at holde dem på plads. Det hele begyndte at blive meget uvirkeligt for Martin! Baby var på vej, det var drøn varmt og vi var alle trætte, men også spændte. Selvom jeg pressede osv, så kunne jeg godt mærke at Martin blev slap i armene og bemærkede at han var kridhvid i hovedet. Der råbte jeg ” DU SKAL FANDME IKKE TIL AT BESVIME NU!!!”. Så begyndte hamdengamle at skabe sig, og slap mit ben helt. Han havde set Villians hovede og derefter set mig i ansiget (helt blå) og der kunne han bare ikke mere. Han råbte “åååååååeh jeg kan ikke få vejret, hjælp hjælp!”. Min jordmoder kunne jo ikke rigtig gå fra mig, da jeg jo var igang med at presse, men hun kunne jo godt se den var helt gal. Hun trykkede på en knap, og så kom der to sygeplejersker ind, men det var ikke nok. De kunne ikke måle Martins blodtryk og han skabte sig helt vildt, så de blev nødt til at kalde på en læge. Så mens jeg var igang med at få Villian til verden, stod der en masse folk ved siden af, for at hjælpe Martin. Det var virkelig forvirrende og jeg var ret sur over at han ikke bare kunne holde det fucking ben, hvor svært kan det være?

Endelig kom Villian op på min mave, men det var svært for mig at forholde mig til – for Martin stod ikke ved min side, så jeg kiggede på skift på Villian og Martin. 10 minutter senere begyndte Martin at komme til sig selv, han lå på gulvet og tog hånden op til Villians hånd, så lå han der, samtidig med at han nussede vores søn som han ikke engang kunne se. Meeeen endelig tog han sig sammen og fik sat sig op, det var sandelig på tide. Ha ha, sikke et mandfolk 😀

censur1
hjko

2 kommentarer

  • Elin

    Haha men alltså åh vilket underbart inlägg! Så otroligt bra beskrivet, nu har jag fått mig ett gott skratt och måste bara få dela detta vidare! hysteriskt kul!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE BABSER = NY BARNEPIGE!