Kan jeg holde mig fra den?

NYE BABSER = NY BARNEPIGE!

IMG_2590Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg skal have lavet mine bryster, og gud hvor jeg glæder mig. Men nu har jeg altså hørt fra en masse forskellige at man intet kan de første 2 uger, og derefter må man ikke løfte noget tungt i 1,5 måned (wow!). Derfor  søger jeg to barnepiger som bor tæt på mig (Risskov, Aarhus). Jeg har brug for to så jeg altid har en som kan stå til rådighed. Jobbet går ud på at hente Villian i vuggestuen sammen med mig, hvorefter vi tager hjem og leger, laver aftensmad og hygger med ham. Jeg kan ikke holde til særlig meget, så får brug for hjælp til at løfte ham og lege med ham hvis jeg lige har brug for at ligge mig. Det hele virker ret egoistisk, men jeg vil så gerne have gjort det her, og det skal altså bare overståes.
Alder mindst 15 år, skriv gerne i min indbakke på facebook. Lønnen snakker vi om, men regn ikke med at det er noget i bliver rige af, hi hi. Men der er selvfølgelig timeløn, mad, slik og hvad i nu har lyst til. Jeg regner med at operationen finder sted i november, så vil gerne have fundet en nu.

Jeg søger en barnepige som:
– Er fleksibel og kan stå til rådighed hvis jeg ringer (omkring 15 tiden frem til 19).
– Er god til børn eller har haft med børn at gøre før
– En pige som ikke er genert og ikke er bange for at tumle rundt med bettemand.
– og ja, ellers bare en sød og udadvendt pige som er nem at snakke med.

hjko

6 kommentarer

 • S

  Da jeg læste titlen første gang, troede jeg dine babser skulle have en barnepige, hihi 😀 håber du finder den helt rigtige til dig og bettemand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna
  Hvor skal man sende en ansøgning hen?
  Er 21 og skal til at studere i Randers hverdag Århus er lige på vejen hjem.
  Jeg har 6 yngre søskende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hei Anna.
  Det er ellers ret øv at jeg bor på Sjælland, for jeg ville gerne ha hjulpet dig.
  Jeg har gået på Babysitterkursus, og har passet nogen børn på et tidspunkt.
  Og jeg elsker børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna bjerg Bech Nielsen

  Kære Anna.
  Jeg er er en ung pige på 20, som har et tilkalder arbejde i en børnehave. Men da der ikke er så meget arbejde for tiden ville jeg da med glæde passe Villian. Jeg bor selv i Risskov.
  Mvh Anna 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ej altså! Hvis ikke jeg boede så langt væk ville jeg gerne! Har nemlig selv en datter på snart 8 mdr, så ved da lidt om børn! Held og lykke med at finde en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hej Anna! Jeg har skrevet til dig på denne side https://www.facebook.com/AnnaDueParadiseHotel2013?fref=ts
  Der stod at beskeden ville ryge i “others” mappen under beskeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan jeg holde mig fra den?