NELLY SALE // 30 RABAT

Martin er stadig forelsket.. LOL..

11951036_914592748614428_1450128712_nJeg prøvede lige for sjaaaaaw at trykke på et link inde på fjæsen (facebook). “Hvem er hemmeligt forelsket i dig”, ha ha ha. Det er Martin hjort åbenbarnt, kæft hvor grineren. Sendte den til ham med det samme, ret sjovt jo! Meeeeeeeeeeeeen… Jeg tror vidst at det er en røver 😉 “appen” ser nok bare efter hvem man har haft mest “kontakt” med på facebook, tror i ikke? Ret sjovt den i hvert fald vælger ham, for vi er ikke engang friends på fjæsen. Hvem er jeres hemmelige beundrer? lol.

hjko

2 kommentarer

  • maria

    Hej anna. Lige for at skifte emne. Tænkte på hva du giver for at få lavet dine bryster og hvor. Er så træt af mine. Efter mine to piger (især den sidste) Var færdig med at få mælk ved mig er de for det første begyndte at hænge ikke nok med det er de bestemt ik lige store mere og halvflade. Hader dem mere en noget andet.. er 29 og de ligner en på 80.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej Anna lidt et sider spring, men vil du ik lave et ind læg om dit arbejde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE // 30 RABAT