10 ting som du ikke vidste

Jeg er så spændt på I morgen!!!!

timthumbI morgen går turen til København, en meget kort tur. Jeg skal nemlig kun derover for at få tjekket mine bryster og så selvfølgelig få en god samtale med dem jeg stærkt overvejer at få operationen ved. Jeg offentliggøre intet endnu, da jeg er lidt i tvivl. Men så snart jeg ved hvor de skal laves, så skal jeg selvfølgelig nok dele det med jer. Jeg vil først være 100 & sikker. Men jeg er meget spændt, og jeg glæder mig rigtig meget, yay.

I må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvor i har fået jeres lavet og hvordan resultatet blev?  Og hvor mange af jer har fået et løft og fylde i på samme tid? Hvordan ser det ud nu mht ar osv?
hjko

19 kommentarer

 • Tanja

  Jeg har fået lavet mine hos hc Andersen i odense 🙂 de er super dygtige og vildt søde 🙂 er så glad for mit resultat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels

  Ehm… Virker det ikke lidt fjollet? Du var årsagen til at man lurede “din” sæson af Paradise, og der var absolut intet at udsætte på din fysiske fremtoning.

  Knæk og bræk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ha ha 😛 Mine bryster dengang var helt fantastiske… Men ikke efter jeg har født! Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg fik lavet ved nygart den 7/6, gav 40.000, fik 350ml i og løft, og det var inkl kapseldannelsesforsikring. Det er blevet super flot og fortryder ikke et sekund! Det vat Thomas der opererede mig. Og det med at alle siger at du får voldsomme smerter er ikke nødvendigvis rigtigt, jeg havde INGEN smerter og var kun opmærksom på det med løft, husk at det er forskelligt fra person til person! Men god fornøjelse, tror ikke du fortryder det! Vi lever jo kun en gang! Al hele og lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Emilla

  Aros privathospital i Århus. Så god behandling og dejlige varme mennesker! resultatet blev bedre end jeg nogensinde havde turde håbe på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla lindgaard

  Hej Anna <3

  – for 3 måneder siden fik jeg lavet mine bryster ( bare mindre ) jeg var så bange og nervøs ! – men da jeg fik afvide at jeg var i trygge hånder og det skulle nok gå . Da jeg vågnede efter min operation , havde jeg det faktisk godt – havde ikke det dårligt eller noget . Nu er der så gået 3 måneder , og jeg var til kontrol ! Kunne jeg se at de stadig var for store .. Så jeg snakket med lægen den dag . Og hun tog min sag . Nu har jeg fået en ny en ..så skal igennem det igen .. Så jeg glæder mig<3<3 knus Camilla !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg fik mine lave på HC Andersens privat hospital i Odense og jeg er SÅ glad for jeg fik det lavet der. de er super professionelle og super sødt personale! Jeg fik dog ikke løft, men kun implantater – 375 ml, gav 29.500 – og resultatet er super godt! Jeg er 200% tilfreds og vil kun anbefale dem! der er heller ikke ret lang ventetid, der var der ihvertfald ikke dengang jeg fik det lavet. håber du bliver glad for resultatet ligemeget hvor du får det lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har fået lavet mine ved Københavns Plastikkirugi, jeg fik løft og fylde i, og da jeg var til kontrol et stykke tid efter var han ikke helt tilfreds så han tilbød at løfte igen på deres regning. Jeg var meget tilfreds og de kan klart anbefales, jeg skal helt sikkert til dem igen når jeg har fået de børn jeg skal have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Storm

  Hej Anna! <3
  For snart 1 år siden fik jeg mine bryster gjort større. Jeg fik ikke noget løft da de var så små, der kom kun mere fylde i.
  Den da i dag, er jeg hammer glad for at jeg tog den beslutning! For de sidder bare rigtig godt og jeg har det super godt med mig selv!
  Med hensyn til ar, så er der ikke særlig meget at se, de bliver mindre og mindre tydelige.

  Glæder mig til at hører om dit resultat!
  Knus Nadja <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  HC Andersen i Odense, ved Vivi! Hun er super dygtig og dejlige trykke omgivelser. Men kan kun blive tryk ved at være der ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Hej.
  jeg fik lavet mine i sverige i det der hedder citadell af Jørg. Klart det bedste sted nogensinde! jeg var først inde ved Nygart med henblik på, på løft og silikone, samtalen to sammenlagt 5 min. Man bliver behandlet som var det ingenting! men for mig var det en STOR ting og en kæmpe beslutning! jeg gik grædende derfra! (det skal siges der normalt skal meget til at få mig til det) Behandlingen var ikke okay! tror efter de har været i fjernsynet osv. ligger de ikke så meget vægt på sådanne ting! Jeg snakkede derefter med min mors veninde som også havde fået et løft. Hun anbefaldede ham! Man har hørt mange skræk historie om det ene og det andet, når man tager til et andet land! jeg valgte på ingen måde sverige fordi det var billigere men fordi behandlingen var FANTASTISK! Jeg kom til forundersøgelse hos ham! de er SÅ søde og man føler sig meget hurtigt velkommen! samtalen med ha tog 45 min. til en time, hvor vi snakkede om ALT jeg fik vidst billeder af resultater, og vi prøvede mange forskellige størelse, men den første han anbefalede mig blev det! han vidste sku præcis hvad der ville blive pænt! du får en 3 års forsikring med i hvor du kan blive opereret helt gratis ligegyldig hvad det er! og faktisk en livs forsikring på dem, hvor der er økonomisk støtte ind over hvis noget skulle ændre sig eller lign. Jeg skulle opereres og følte mig EKSTREMT godt informeret! jeg kom klokken 7 om morgen, skulle tage et bad og bliver allerede opereret klokken 7:30! efter kommer du ind på en super hyggeligt stue med udsigt over vandet i lanskrona! du får en gratis overnatning da de gerne vil se til dig i den tid, og mulighed for en tæt kan sove på deres små værelser ved siden af. (der sov mine forældre) der er fri rådighed til mad sodavand ALT! både for dig og dem der skal med dig! trykker du på knappen er der en sygeplejerske indenfor 20 sek, uden overdrivelse!! der skal meget til før jeg føler mig tryg et sted! det gjorde jeg udentvivl der! man får stor krammer når man går derfra! det er nu godt og vel 3 uger siden jeg blev opereret! jeg har min kirugs nummer som jeg skal sende billeder til eller kan skrive til døgnet rundt hvis der er noget jeg er i tvivl om! jeg skal sende billeder hver uge for han ved de udvikler sig rigtig osv. du skal lige derop ugen efter ellers ikke! det tager kun MAX en time fra kbh af! Og det snakker meget forstående! jeg er en lort til sprog og jeg forstod alt de sagde!! selvom jeg var dopet på medicin 🙂 Jeg er meget tilfreds med resultatet! allerede efter 3 uger kan jeg næsten ikke se mine ar, og er faktisk lidt i tvivl hvor jeg skal sætte min tape når jeg skal skifte dem! De er selvfølgelig hævet da de er under musklen, men det er Jørg ikke i tvivl om bliver pænt!! 😉 Jeg ved det er en lang smørger, men jeg ved hvor vigtigt det er det er det rigtige sted og man selv føler sig tryg! og tro mig deres arbejde er FANTASTISK! og jeg er MEGET skeptisk og meget perfektionist!! alle min mors veninder der har fået lavet er også altid endt med Jørg selvom de har været mange steder hen! det sted handler det ikke om penge men om patienten!! Så Citadell i landkrona og Kirugen Jørg!!

  Håber du finder det der passer dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Anna . Har fået lavet hos nygart for 7 år siden , kun implantater ikke noget løft . Er super tilfreds med resultatet , har flere veninder/bekendte som har fået lavet der, alle med super flot resultat pøj pøj med de nye babser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Anbefaler også HC Andersens privathospital i Odense 🙂 De er dygtige og super søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg skal måske have lavet mine i Malmo, da jeg har hørt de er meget bedre end i danmark.

  Men er stadig lidt i tvivl, da det er en lang tur frem og tilbage..

  Men held og lykke ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  HC.Andersen privatklinik i Odense. Jeg var 375 ml i, og er super glad for resultatet. Jeg gav 29.500,- og jeg kender yderligere 4 piger som har fået det lavet der. Kan varmt anbefale dem! Meget dygtige og professionelle, både læger og sygeplejersker. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonny

  HC.Andersen klinik i Odense, der har Stephanie og hendes veninde fået lavet deres, og de er duper flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariana

  Har fået lavet hos nygart i Kbh og vil til hver en tid henvise folk til dem, har flere veninder der også har fået lavet dem der, og når jeg er færdig med at få børn er det der jeg skal ha dem lavet igen helt sikkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg fik mine bryster lavet hos gerlee i Helsinborg… Der ville jeg os helt klart anbefale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Danclinic ved Beder i Århus! Jan Sæther er fantastisk dygtig og den eneste på markedet som laver saltvandsbryster – gennem armhulen. Dem kan jeg varmt anbefale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som du ikke vidste