Jeg er så spændt på I morgen!!!!

Min nye flamme?

11201604_1069690123049632_2006758227101598311_nDer er virkelig mange som har spurgt ind til mit og philip’s “forhold”. Der var et par stykker som så os sammen i lørdags, og mange af dem som kom hen til os skulle selvfølgelig lige snage, ha ha. Det er bare vildt… for jeg kan ikke engang ligge et billede op af en fyr, uden at folk skal stille spørgsmålstegn Hvis vi lige vender tilbage til Philip aka hercules (som han kalder sig selv). Han har en fantastisk personlighed og ja, han er bare et dejligt menneske, men vi er ikke kærester- og han er heller ikke en ny flamme. Blot en ven som jeg har det ski’e sjovt med. Jeg siger det lige igen: Jeg har ikke en kæreste og jeg får heller ikke en kæreste…. i hvert fald ikke lige nu..

Næste gang jeg ligger et billede op hvor jeg står sammen med en fyr, så kan jeg allerede på forhånd sige til jer, at han ikke er min kæreste. SÅ VED I DET..
hjko

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så spændt på I morgen!!!!